'Strojanovi' na Severnem Irskem

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Spet nekaj na pamet pišeš. Jaz sem napisal dejstvo, katero velja po celem svetu. Tukaj na foromu pa doben ni napisal da bi otrokom kaj hudega hotel, vsaj jaz nisem tega prebral. Nekoga piknit pa je sploh bedarija.

Kaj dela socijalna pa si lepo lahko videl v Ormožu ali pa Avstriji. Je pa očitno tudi dejstvo da kam Cigani pridejo tam delajo bedarije.
Kaj točno pa so na Irskem imeli pa ne bi vedel.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Kaj pišem na pamet? Na 24ur.com piše tisto, kar sem v prejšnem postu nalimal.

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Te naj raje počakajo da zraste al kak si zdaj to mislo?

Mene ne motijo cigeji če me pustijo na miru,
če pa me nena pa žali sluče, ker jih organsko ne prebavim

S to svojo izjavo si povedal vse o sebi. DebiI.
crazy1.gif

Jaz sem htel povedat samo da dokler mene pustijo namiru , me ne motijo v moji bližini!
Če pa bi se hteli spravit na mene pa mi težit pa ........
Če pa ti narobe zastopiš pa si učitno ti [censored]

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Kot prvič je tvojo polpisnemo skropucalo zelo težko zastopit. Kot drugič so pa izjave v stilu "naj raje počakajo da zraste" za pripisat ravno takim kot sem napisal -> debiIom.

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
Jaz sem postavil vprašanje naj raje počakajo da zrastejo?!!!
NI to mišleno da jih morejo spucat al male al pa vlke itd itd!
človek enostavno povedano ti si čudn ! in nebom več debatiral z tabo o tem

me je veselilo

GTI_Fan

Pripravnik
1. sep 2007
245
0
16
Ksz...

Od danes naprej popolnoma razumem Irce, da jim je prekipelo
evil.gif

Začelo se je s tem ,da me je oče vprašal, kam sem dal nov šampon za pranje avta. Jaz nikamor.
Kam pa klešče? Jaz nikamor.
A vrtalnik si uporabljal? Že dolgo ne...
Ja kam pa je šlo potem vse to? In smo malo pogledali po garaži. Zmanjkalo je kar nekaj orodja. Poklicali policijo in so povedali, da hodijo okrog Romuni in prodajajo razno šaro. Če te ni doma, pa si postrežejo s tem, kar je na voljo... Preverili so tudi, če je ključ od hiše pod predpražnikom (na srečo ni bil, če ne bi bila škoda bistveno večja).
Do sedaj nisem imel predsodkov o teh "bogih" ljudeh. Od danes naprej pa jih preziram!
grims-1.gif

Pa ko sem na AC prehiteval romunske kombije polne "šare", sem se vedno spraševal, kaj vse pa vozijo s sabo... Zdaj vem
grims-1.gif

Mater jim gnilo banda ušiva!
10.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Jaz sem postavil vprašanje naj raje počakajo da zrastejo?!!!
NI to mišleno da jih morejo spucat al male al pa vlke itd itd!
človek enostavno povedano ti si čudn ! in nebom več debatiral z tabo o tem

me je veselilo

Če bodo živeli v takem okolju, da jim bo folk grozil, da jim bodo vrat prerezal, otroc ne morjo zrast v normalne...

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Tile otroci ne bodo in ne morejo zrast v normalne, ne glede na to kdo jim grozi, če jim sploh kdo grozi. Ne vsega verjet, kar piše na 24 ur.

Upam, da ti je jasno kaj tile "Romuni" počnejo in počemu so tam.
Če ti ni, si pa poglej kakšen film od Kusturice. Recimo Dom za obešanje.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ja imaš prav... so že zgubljeni. Najbolje potem, da vse pokolejo, pa bo rešen problem. Vsi srečni, enih Romunov pa tud noben ne po pogrešal.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Do zdej še nisem zasledil, vsaj kar se časov po raznih Dolfetih, Josifih in Josipih tiče, da bi kje klali "Romune".
Si ti?

Nimam občutka, da bi kdo ogrožal "Romune". Ga imaš ti?

Še enkrat - si gledal film, ki sem ga omenil?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
V vseh državah se najdejo pacienti v stilu vaških šerifov, ki ogoržajo druge, pa naj bodo to Romuni, Romi, čefurji, črnci, lationoti, arabci, muslimani ali katera druga manjšina.

Ja, sem gledal.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Ja, vedno se kje najde kdo, ki ogroža druge. Pa naj bodo manjšina ali pa ne.
In tile "Romuni" ko, oziroma če so ogroženi, niso zaradi tega ker so manjšina (če sploh so), ampak zato, ker folku popustijo živci zaradi njihove "ekonomije".

Po domače povedano - oni so tisti, ki nonstop ogrožajo okolico.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
In če potem "domačini" odreagirajo na isti način padejo na isti nivo kot tisti, ki delajo probleme, pa še stanje se poslabša - Mediji zagrabjo zadevo in jo priterajo do skrajnosti, folku se ekstremno zasmiljo (no ja... otroci in nedolžni upravičeno) in potem imajo še kriminalci v skupini potuho. Imaš lep primer v Sloveniji, kako so iz relativno majhnega problema naredili celo štalo. Je pa res, da je tudi država precej pripomogla. Namesto da so prepozno pošiljali specialce, da so jih selili po Sloveniji, naj bi jih poslali pravi čas bateri bi s sabo dopeljali kriminalce, ker se je točno vedelo kdo je kriv.

Nazadnje urejeno:

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Točno tako.

Kle nimam kaj dodat razen, da oblast namenoma gleda stran, ker je problem precej večji od parih kriminalcev.
Ne da je država precej pripomogla, je kar glavni krivec.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Tony_Soprano pravi:
<a href="http://24ur.com/novice/svet/strojanovi-na-severnem-irskem.html" target="_blank">
grin1.gif

Zdej bodo pa američani še o njih lahko razlagal
tongue-1.gif

Kriza bo prinesla tudi kaj koristnega.
Seveda teh indijancev pa imajo po celi EU tak al tak polni qurac