Montana, Vidali Dušan s.p.Citat:
Uporabnik softi pravi:
dela jih en iz domzal. pozabil priimek. je pa tam na ljubljanski..od ac imperla proti centru an levi.
Montana, Vidali Dušan s.p.Citat:
Uporabnik softi pravi:
dela jih en iz domzal. pozabil priimek. je pa tam na ljubljanski..od ac imperla proti centru an levi.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
No, če sem prav videl, je thule edini, ki je kar poletel dol, ker pritrditev na avto ni vzdržala. Pač davek na simple zapenjanje. Če pa bi vzdržala, pa bi ga odprlo kot konzervo. Se vidi na 60% filma.
Ne vem, če so modeli še enaki, ker je test star. Mislim, da so glede trdnosti daleč spredaj bili kovčki montana, ki jih je nekdaj delal nekdo v SLO iz poliestra. Sem imel nekajkrat sposojenega. Samo glede oblike pa tisti kovček ni bil pretirano uporaben, imel pa je tudi veliko lastno maso.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kolikor sem zasledil, se je Thule pritožil in dokazal(?) neko napako pri preskusu oz. montaži - čeprav temu nisem prev podrobno sledil.
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Ne razumem kaj se tolko palite vsi na Thule. Po testih ga Kamei Corvara gladko poseka, ima boljši (hitrejši in enostavnejši) način pritrditve na streho, pa še cenejši je za povrh.
Je pa po tistem testu od ADAC Thule res popravil napako in test prestal zaprt, še vedno pa je skupna ocena za Kamei bila boljša.
Ne vem, če so modeli še enaki, ker je test star. Mislim, da so glede trdnosti daleč spredaj bili kovčki montana, ki jih je nekdaj delal nekdo v SLO iz poliestra. Sem imel nekajkrat sposojenega. Samo glede oblike pa tisti kovček ni bil pretirano uporaben, imel pa je tudi veliko lastno maso.
jarc je včasih tule izposojal.
Na stari cesti MB-Ptuj je en takoj za Miklavžem - od pumpe malo dol.
Če dobro pogledaš na njihovi strani retest iz leta 2007 vodiš, da so pri RThuleju napake odpravili (in kufer ostane na strehi in zdrži), pri še eni formi deloma, pri eni pa sploh ne.
Če bi bili pri Montani resni, bi že poskrbeli, da ADAC tudi njihov kufer vključi.