thule je pa le thule in cena je zagotovo primerna... to ob vsaki drugi polni luni arktični postrušniki kujejo iz prečiščene sapice grenlandskih morskih psovHudo, v akciji 500, 600+ za kup plastike, ker nateg.
thule je pa le thule in cena je zagotovo primerna... to ob vsaki drugi polni luni arktični postrušniki kujejo iz prečiščene sapice grenlandskih morskih psovHudo, v akciji 500, 600+ za kup plastike, ker nateg.
thule je pa le thule in cena je zagotovo primerna... to ob vsaki drugi polni luni arktični postrušniki kujejo iz prečiščene sapice grenlandskih morskih psov
Če gre za kup plastike potem enostavno pojdi na deponijo po kopico plastenk za vodo, jih poljubno stresi na streho, oblikuj v lep kupček, ga napolni s kampo opremo in gas na morje.Hudo, v akciji 500, 600+ za kup plastike, ker nateg.
a greš razdevičit Camrya? Bitte malo poročaj kako in kaj, kako fotko da vidimo lepotičko.....Kupil, nafilal. Res sem ga hitreje nafilal kot sem mislil. Je pa slo vse kar sem za kampiranje rabil, notri. Jutri pa na pot. Se držim do 130 km/h ne?
Precki sta prevec skupaj
No sej to…Če greš na avtomatsko se zna zgodit.
Ko smo meli na kombiju srfe na strehi smo prvo rundo šli na avtomatsko in plačali za šlepera no nikoli več nismo bili na avtomatski