Jaz sem zadovoljen z Menabotom, naj bi bil boljši kot G3, za tisto poletje in smučarijo pozimi je super. Nasploh je Menabo oprema (razni nosilci in pritrditve) ok s solidno ceno. Thule je (cenovno) žal razred zase.Jup, se strinjam. Na koncu sem se kljub kar visoki ceni odločil za Thule. Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni ali kako gre že tista...
K s glih omenu, poglej še malo za temi modeli:Kot vedno - najlepša hvala za vse uporabne in klasične alter neuporabne odgovore
Ja, za tisti poletni in zimski oddih sploh ne dvomim. Če imaš pa to gor dlje časa - pri meni je v planu vsaj dve leti nonstop - pa je to lahko že malce drugačna zgodba.Jaz sem zadovoljen z Menabotom, naj bi bil boljši kot G3, za tisto poletje in smučarijo pozimi je super. Nasploh je Menabo oprema (razni nosilci in pritrditve) ok s solidno ceno. Thule je (cenovno) žal razred zase.
Jaz imam tole in je vrhunsko. Ni pa poceni v kombinaciji s tocno dolocenim Thule nosilcem je potrebno nabaviti.
Res je malo z grenkim priokusom, drugace jaz spravim tale xt cargo plus se eno kolo zame. Na strehi mi je vedno tecno vozit. Drugace pa se lepo zlozi, ko ne rabis in tudi preklopi, ko zelis dostop do prtljazjika. Na sreco imamo soliden prtljaznik plus tale Thule 300l. To je tudi druzinska omejitev koliko lahko vzamemo s seboj kamorkoli ze gremo. Non negotiable.Jaz resnično zamerim Thuletu, da takle kovček nima tudi za velocompact, oz. nekaj univerzalnega... Občasno bi prav prišlo
Evo, montaža končana, testna vožnja opravljena. Zadeva je ogroooomna. In prav je takoJup, se strinjam. Na koncu sem se kljub kar visoki ceni odločil za Thule. Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni ali kako gre že tista...
Upam da ne tlačiš 3 otrok v avto .Se strinjam, da ni to to ampak druga opcija je bila pa menjava avta in potem pa zelo verjetno sploh ne bi bil bimmer Jebat ga, kompromis je kompromis in uporabnost tokrat prevlada nad estetiko.
Če se ne motim je tole model motion XT.Da ne iscem. Keri model tocno je tale truga? Nekaj takega bom jaz rabil v bodoce, saj mi pes 1/2 prtljaznika zasede.
V bistvu ja. 2 na zadnje zice, tretjega pa v kletko v prtljažnikuUpam da ne tlačiš 3 otrok v avto .
Thule Motion XT XXL. Sem kupil ravno zato, da lahko kam zložim vso kramo saj mi (srednje velik) pes skupaj s kletko in ostalo robo zasede praktično ves prtlažnik.Da ne iscem. Keri model tocno je tale truga? Nekaj takega bom jaz rabil v bodoce, saj mi pes 1/2 prtljaznika zasede.
Jup, 2 navoja pa pol sem odbil. Kot včasih na yugotih.A to si fedre zadaj porezal, da se po feltnah pelje?