Streljanje v Parizu

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Možno, ker ko sem prvič videl tale posnetek v prvem postu te teme, ko sem videl dim, kje je dim, sem si rekel, ok, policista je le opozoril in ga ni ubil.

Sicer nisem ekspert za orožje, ampak, da se je metek iz njegovega vratu odbil od pločnika, kjer se je pokadilo, med vratom in dimom pa niti kapljice krvi? Po moje ti tak metek razcefra vrat.

Poleg tega povsod piše, da ga je ustrelil v glavo in ne v vrat.

Kaliber 7,62x39 (če je ta) ima zelo visoko prebojnost zaradi relativno visoke mase krogle (napram nato kalibru 5,56). Naboj se pri vstopu v telo ne deformira in zato je izstopna rana minimalna.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.660
113
Sem ravno hotel to komentirat...

Vsi 5,56x45....5,45 (ak74) so na meji da niso "doom-doom"...torej da pri expanziji ne razstrelijo glave..

7,62x39 je macola....gre samo skoz...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Ne bodi nestrpen.
To je del njihove kulture.
A nas bodo kmalu okupirali? bi se js malo asimiliral
tongue-1.gif

https://www.youtube.com/watch?v=HKBmHWUSJI4

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Ma tebi pa resno dogaja. Praktično za vsako stvar iščeš in nasedaš na zarote
hysterical-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.058
113
Hah, a lih zadnič bral da je ona haker grupa anon napovedala, da bo onemogočla ISIL spletne "medije"

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Ja in kaka mizerna vera je to lahko skrajno nečastna in primitivna, da lahko otroke takole izrablja. Naj gredo torej voditelji tegh teroristov v boj, ne pa da otroke pošiljajo v to . BOLANO

precej bolj humano in civilizirano bi bilo otroke sezigati iz zraka kakor se to pocne na Zahodu zadnjih (vsaj) XX let....

kaksna k. demagogija in hinavscina
bonk.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
easy jih podpira in razume.

Seveda....

Ker imajo kakor tudi vsi drugi narodi pravico do slobode in za njo se borijo kakor znajo. Ce jim lahko zrihtas letala, rakete ali celo nuklerko potem bodo zagotovo hvalezni... Do takrat pa prihrani hinavscino za sebe.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Tole se mi pa ne zdi najbolj pametno:

Citat:
Pariz -- U novom broju lista "Šarli ebdo" naæi æe se nove karikature proroka Muhameda i biæe štampan u milion primeraka, na 16 jezika.

Razen če se bodo pazili sami in ne bodo za njih in zaradi njih umirali drugi...

Pa še malo o svobodi govora: http://www.dailymail.co.uk/new...l.html#comments

tele je slo ze pod teletabis raven in se zadeva lahko spelje v ....
bonk.gif
kolicina patetike ,ki se prodaja in propagira zadnje case je neverjetna

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39

Citat:
"Sem zvezna kanclerka vseh Nemcev. To vključuje vse, ki tu dolgoročno bivajo, ne glede na njihove korenine in poreklo," je dejala Merklova na skupni novinarski konferenci. Ne glede na vero so dobrodošli vsi, ki želijo spoštovati nemške zakone in znajo jezik , je dejala.

Če bi še dodala: in so pripravljeni delat, bi se rešili 90% imigrantov...
evil.gif

http://www.rtvslo.si/svet/merk...00-ljudi/355684