Streljanje v Parizu

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.105
4.097
113
Možno, ker ko sem prvič videl tale posnetek v prvem postu te teme, ko sem videl dim, kje je dim, sem si rekel, ok, policista je le opozoril in ga ni ubil.

Sicer nisem ekspert za orožje, ampak, da se je metek iz njegovega vratu odbil od pločnika, kjer se je pokadilo, med vratom in dimom pa niti kapljice krvi? Po moje ti tak metek razcefra vrat.

Poleg tega povsod piše, da ga je ustrelil v glavo in ne v vrat.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Tak metek lahko gre tudi samo skozi, odvisno od tkiva. Meni se zdi smer malo pod kotom tako da možno da je šel skozi vrat not in ven.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
V zadnjih Simpsonovih (s26e11) se za sekundo ali dve pojavi tole:

_1421040660.jpg

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Jebiga, vrtec.

http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/.premium-1.636557

Citat:

According to the source, when Cohen informed Audibert that Netanyahu would be attending the event after all, Audibert angrily told Cohen that the prime minister’s conduct would have an adverse effect on ties between the two countries as long as Hollande was president of France and Netanyahu was prime minister of Israel.

Audibert made it clear that in light of Netanyahu's intention to arrive, an invitation would also be extended to Abbas. And indeed, several hours after Abbas announced that he would not be traveling to Paris, his office issued a statement stating that he would in fact be at the march.

Hollande's anger at Netanyahu was evident during the ceremony held Sunday evening following the march at the Grand Synagogue in Paris, an event attended by hundreds of members of the local Jewish community.

Hollande sat through most of the ceremony, but when Netanyahu's turn at the podium arrived, the French president got up from his seat and made an early exit.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Licemerstvo.

Hmm: http://www.dailymail.co.uk/new...ists-midst.html

Citat:
As for freedom, here’s an interesting thing. The French Leftist newspaper Liberation reported on September 12, 1996, that three stalwarts of Charlie Hebdo (including Stephane ‘Charb’ Charbonnier) had campaigned in their magazine to collect more than 170,000 signatures for a petition calling for a ban on the French National Front party. They did this in the name of the ‘Rights of Man’.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Označi še palestinca, kateri tudi niso nedolžni...

2269 izraelskih otrok Palestinci ne bodo potolkli niti v naslednjih 2000 letih.

Torej se tvojim "primerjavam" z lahkoto reče: bedna, nedelujoča demagogija...

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.058
113
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Označi še palestinca, kateri tudi niso nedolžni...

Od kdaj pa ima 1 življenje določeno vrednost? Sem mislil, da je priceless, torej tudi 1000 x priceless == 1 x priceless

Palestinski skrajneži uporabljajo žene in otroke za živi ščit, poleg tega pa otroke opremijo s eksplozivnimi sredstvi in potem veselo na delo.

Včasih ni vse črno belo, kot si eni predstavljate.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Citat:

Bi jih z veseljem pa jim ne rata..
Posledica gnilega sistema muslijev, skrivancije orožja v vrtce, opasanje semtrexa otrokom, ženam itd.....

Pa še ironično naj pripomnim, tolikov musličev noben ne pobije kot jih musliči sami....

la horda pravoji Francozi.

palestinian_children_guns.jpg

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
774
113
Ja in kaka mizerna vera je to lahko skrajno nečastna in primitivna, da lahko otroke takole izrablja. Naj gredo torej voditelji tegh teroristov v boj, ne pa da otroke pošiljajo v to . BOLANO