vir?Popravek.
Po letu 2012 je kr naenkart dva milijona Slovencev.
Ker so PREPOVEDALI popis prebivalcev po nacionalnosti in je sedaj vsak migrant ko pride čez mejo že avtomatsko Slovenec.
Aja?!!??? a uni nam ulugo delajo, ko lahko pri nas lagodno živijo, namesto doma med ovčjim drekomIn kako si predstavljaš da bi delovalo slovensko gospodarstvo brez tuje delovne sile?
Kar se pa tiče izrazoslovja:
citiram te:
Ko začne goreti, se podgane in ščurki razbežijo, se bomo vsaj rešili čefurijadi in ostale perjadi z bolhami in picajzelji zraven. (konec citata)
To je žaljivo, neumno od tebe in ja, to je sovražni govor.
sej res, če češ delo na lagano videt, morš balkanca pogledatkdaj se dobiva, da ti pokažem lahkotno delo?
Mujoti z grabišč so ponavadi tukaj samo sezonsko, če se ne motim, je pa bilo govora samo o priseljencih.No no...odvisno katerega, niso spet vsi enaki. In za recimo Jankovićeve pobe imaš prav medtem ko se pri raznih Mujotih na gradbiščih konkretno motiš. In ti so v večini. Spet tretja kasta so pa talenti na socialnih.
U Sarajevu nema šalabajzera, svi su otišli u Sloveniju.
Motiš se.Mujoti z grabišč so ponavadi tukaj samo sezonsko, če se ne motim, je pa bilo govora samo o priseljencih.
Ti sezonci z grabišč so res vsega spoštovanja vredni, te bi z veseljem sprejel za sodržavljane, ampak na žalost je tako, kot je enkrat en napisal :
Očitno so več delali od tebe.Vsi priseljenci mojih let so že leta po invalidskih, Presneto, en kup jih poznam, pa edn ni več na šiht
a ti si v invalidski?Očitno so več delali od tebe.
potem si zaradi odpovedi jezičnih mišic zaradi iztrošenostiin če sem?
in če sem?
čuj, mi je Sunbeam z unga foruma enkrat namignil, da ma dobre joške. Mogoče bi pa bla za tja.- nisi več za nobeno rabo. Niti za v rubriko o nagih slovenkah.
kak to zgleda, nekako takole?Ti, Demz
zdaj enkrat grem v vaše konce na familjarno srečanje. Ti povem datum pa naslov, da nam prideš v živo povedat kakšni čefurji smo? Pa še meni pred vsemi lahko kaj iz tukaj ponoviš, maš kar veliko za povedati o meni.