Ne bo šlo, te so Li-ion.
Saj jih nekje na hrvaskem popravljajo ali ? Mislim celico po celico znajo zamenjati.to morš vedno imet ene 10 v predalu.
Ocitno jih tule tudi Vanja kupuje
Kaki frajer! Mislim znanec od tvojega prijatla.
Kaj ni jasno v naslednji matematiki 570 letnega dosega, 20-30 km manj zimskega, kar je 20% manj od obljubljenega, ki je 10% višji od realnega letnega.
A nisi ti na Vegovo hodu?
PS.: ni to bemfl da ti je serviser najboljši prijatelj.![]()
Vidiš ko ti manjka širina Vegove.Nisem hodu na Vegovo in zato ne znam računat, sem pa vprašal UI ki pravi da 20% od obljubljenih 620km niti slučajno ni samo 20 do 30 km.

naj bi bil Berlin ja, nimam VINtale bo z berlina? ne folgajo štancat očitno. Imaš VIN?
Vidiš ko ti manjka širina Vegove.
620-20%= cca 500
570-30=540
Dovolj blizu bi rekla bivši in sedanji financ minister.![]()
Kaj je pa epilog s Poljsko? A nisi bil skoraj že dogovorjen?naj bi bil Berlin ja, nimam VIN![]()
Kot si rekel, itak je garancija. In trenutno nihče točno ne ve kaj je/bo notri pri katerem modelu. Je pa kar nekaj pisanja na to temo in v bistvu itak na koncu spet nihče ne ve kaj je/bo bolje/slabšeTo pravi Gemini o moji bateriji:
Glavna (pogonska) visokonapetostna baterija
Tip kemije: NMC (nikelj-mangan-kobalt).
Kapaciteta: Približno 79 kWh (bruto) oziroma okoli 75 kWh uporabne (neto) kapacitete.
Proizvajalec celic: Paket baterij dobavlja podjetje LG Energy Solution (gre za celice tipa 2170, natančneje različico LG 5L).
Polnjenje: Tudi za to Long Range RWD različico velja, da je baterija osnovana na nikelj-mangan-kobaltni kemiji. Za vsakodnevno uporabo jo polnite do 80 % ali 90 %. Na 100 % jo napolnite le takrat, ko se odpravljate na daljšo pot.
electrek.co
epilog je, da imam naročeno, a se je datum dobave iz "junij" premaknil na "september/oktober"Kaj je pa epilog s Poljsko? A nisi bil skoraj že dogovorjen?
Aa, ok. Sem mislil da si naročilo prestavil v LJ.epilog je, da imam naročeno, a se je datum dobave iz "junij" premaknil na "september/oktober"![]()
Crknu bom od smeha. Pozimi ti EV porabi 5% več, pa nima veze znamka EVja? A to je zate zima pri 10ih stopinjah Celzija?Sem že pred mojim nakupom povedal, da ne vidim enega razloga okoli sekiraže za baterije, naslednjih osem let.
Realno imam doseg 570, pozimi 20-30 manj.

Si sel nazaj na dizla?JAz sem raje teslo prodal, ker tudi zaradi takih objav nočem biti več pripadnik te sekte.
Meni je pozimi porabila tretjino več. zdaj pa računajte koliko je to %, km, €, krompirja, solate, mesa.....