Nič od tega. Kljuka, hlajenje sedežev, boljše vzmetenje, to sem jaz vagal in na koncu rekel, da mi bo ves čas žal, da sem standard vzel.Kupujem y standard. Kaj je dobro še zdraven vzeti? Zadnjo polico rabim,tepihi?....
jaz sem poleg tega na vago dodal še "boljšo" LG baterijo (ker pri RWD premium naj bi bile sedaj vgrajene tesline baterije, ki imajo slab sloves) in boljše ozvočenje. Posledično za dobra 2 jurja več naročil AWD.Nič od tega. Kljuka, hlajenje sedežev, boljše vzmetenje, to sem jaz vagal in na koncu rekel, da mi bo ves čas žal, da sem standard vzel.
Rabiš invite, za free polnjenje?
Kaj si pol vzel?Nič od tega. Kljuka, hlajenje sedežev, boljše vzmetenje, to sem jaz vagal in na koncu rekel, da mi bo ves čas žal, da sem standard vzel.
Rabiš invite, za free polnjenje?
Pti tesli se ne gleda k(verjetno nagrajuje z bonusi prodajalcem , trgovcem) se letno stevilo prodanih vozil ampak po kvartalih. (3mesecih)povzemi za laike
Vzel sem RD LR + kljuko + bela barva (črnega nisem hotel), v A je bila akcija pred novim letom, cca 10 jurjev je bil dražji pod črto.Kaj si pol vzel?
Premium je 12 jurjov več se mi zdi, da ne odtehta pa še bateriji ne vrjamem
Dej link.