Mogoče so to napisali zato, ker je imel dostop do kemikalij.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
drugace menda neproblematicen tip. (ne vem odkod so dilerja zvlekli)
Nikoli ne bomo izvedeli, kaj se je dogajalo v njegovi glavi.
Mogoče so to napisali zato, ker je imel dostop do kemikalij.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
drugace menda neproblematicen tip. (ne vem odkod so dilerja zvlekli)
Nikoli ne bomo izvedeli niti tega, kaj se je v resnici sploh dogajalo.Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Nikoli ne bomo izvedeli niti tega, kaj se je v resnici sploh dogajalo.Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja in če smo v samostojni državi? Kakšne argumente sedaj uporabljaš?! Napisal sem primerm kje se strelja na vsakega ki beži.
Menim da ta tema ni namenjena temu da ugotavljamo kako skorumpirano politiko imamo in kako se kupujejo državna podjetja.
Osebno me jezi ko lahko gledamo kako nekateri bogatijo na državni račun. Ampak vseeno: Tudi če bi bila država 100% lastnik laškega midva ne bi bila nič bolj bogata. Isto velaj za sve ostale firme. Če želiš imeti ustvari. Stuhtaj idejo in jo udejani. In boš imel. In boš mirno spal ker boš vedel da si pošteno zaslužil. Briga te če ima boško pol laškega. A misliš da dobro spi ponoči?
Se tudi mi smejemo tvojim ugotovitvam.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Socializma ni več. Ja nategovali so te ko so ti govorili da je vse skupno.
Tudi če bi bilo Laško še vedno od vseh delavcev (ne morem da se ne bi smejal ob tej floskuli) ne bi ti nič bolje živel. Bolje boš živel če boš delal nekaj kar ti bo nosio denar. če boš jamral ne bo nič.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
.... drugace menda neproblematicen tip. (ne vem odkod so dilerja zvlekli)
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Tudi če bi bilo Laško še vedno od vseh delavcev (ne morem da se ne bi smejal ob tej floskuli) ne bi ti nič bolje živel. Bolje boš živel če boš delal nekaj kar ti bo nosio denar. če boš jamral ne bo nič.
Tajkuni delajo poenostavljeno takole.
Šrot vzame kredit in z njim kupi Laško. Kredite odplačuje Laško iz svojih sredstev. Skratka izčrpavanje podjetja, zaradi odplačevanja kreditov denarja zmanjka za razvoj, plače....
Če pa bi bili delavci lastniki, bi pa tisto, kar Laško plača za Šrotove kredite lahjo vložili v razvoj, plače.....
V podjetju kjer sem jest delal, so si v socializmu del dobička lepo razdelili za plače, dons pa spravi dobiček lastnik v svoj žep. zraven pa jamra, da ni denarja in niža plače delavcem.
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Tajkuni delajo poenostavljeno takole.
Šrot vzame kredit in z njim kupi Laško. Kredite odplačuje Laško iz svojih sredstev. Skratka izčrpavanje podjetja, zaradi odplačevanja kreditov denarja zmanjka za razvoj, plače....
Če pa bi bili delavci lastniki, bi pa tisto, kar Laško plača za Šrotove kredite lahjo vložili v razvoj, plače.....
V podjetju kjer sem jest delal, so si v socializmu del dobička lepo razdelili za plače, dons pa spravi dobiček lastnik v svoj žep. zraven pa jamra, da ni denarja in niža plače delavcem.
Lol... in po tvoje so v socializmu delavci imeli pravo na glasanje? Če je kdo takrat kaj čez diretktorja rekel je bil srečen, če ke končal le v kehi in, da ga niso poslali na morje.
Za delavski svet, ki je bil izvoljen od delavcev in je upravljal s podjetjem še nisi slišal?Citat:
Uporabnik tis pravi:
Lol... in po tvoje so v socializmu delavci imeli pravo na glasanje? Če je kdo takrat kaj čez diretktorja rekel je bil srečen, če ke končal le v kehi in, da ga niso poslali na morje.
Več si smel rečt čez direktorja kot danes. Če se danes kaj zameriš vodstvu boš hitro na cesti, takrat odpuščanja ni bilo.Citat:
Uporabnik tis pravi:
Če je kdo takrat kaj čez diretktorja rekel je bil srečen, če ke končal le v kehi in, da ga niso poslali na morje.
Citat:
Za delavski svet, ki je bil izvoljen od delavcev in je upravljal s podjetjem še nisi slišal?
Citat:
Uporabnik sythman pravi:
Več si smel rečt čez direktorja kot danes. Če se danes kaj zameriš vodstvu boš hitro na cesti, takrat odpuščanja ni bilo.