Streljanje v Ljubljani...

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.812
553
113
42
povsod malo
Bo že prej
smirk-1.gif
glede na to da gre 12 letnik policaju odkrito grozit, da bo posilil njegovo hčerko, ki hodi na isto šolo kot on... in policaj mu nič ne more...

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Bo že prej
smirk-1.gif
glede na to da gre 12 letnik policaju odkrito grozit, da bo posilil njegovo hčerko, ki hodi na isto šolo kot on... in policaj mu nič ne more...

grin1.gif
to pa težko verjamem.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Upam, da bosta čimprej okrevala. Streljala sta, ker je on prvi na njiju streljal.

Ali pa tudi ne.

Nikoli ne bomo izvedeli resnice

Ampak zanimivo, da se je (po verziji policiuje) spravil streljat samo na policaje. Le zakaj?
Kajti družinskim članom, sosedom, mimoidočim, zaradi katerih naj bi policaji prišli in ki so ga tako zjezili, da jim je grozil se ni pa nič hudega zgodilo.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
še vedno spiš in bluziš?
Ne, ravno tole berem. Ko te zaradi nepripetega pasu policaji takole sprovocirajo, ni čudno, da se komu odpuli in koga ustreli.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
in kaj se je sploh dogajalo?

eni pravijo družinsko nasilje, spet drugi da je bil preprodajalec drog
confused-1.gif

če bi bil nasilnež bi imel sploh dovoljenje za orožje?

pomoje ni hotel plačati kazni za napačno parkiranje pa so ga pospravili
bonk.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
še vedno spiš in bluziš?
Ne, ravno tole berem. Ko te zaradi nepripetega pasu policaji takole sprovocirajo, ni čudno, da se komu odpuli in koga ustreli.

stupid-1.gif

Toliko prekrškov kot sta jo ta modela dobila na enem nalogu jaz v 16 letih nisem nabral... Mali je pač mislil, da je najpametnejši in, da je svet njegov. Policaji so glede na napisano čisto prav postopali. Žal verjetno malega to ne bo izučilo zato mu privoščim ponovno podobno ukrepanje policije!

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
in kaj se je sploh dogajalo?

eni pravijo družinsko nasilje, spet drugi da je bil preprodajalec drog
confused-1.gif

če bi bil nasilnež bi imel sploh dovoljenje za orožje?

pomoje ni hotel plačati kazni za napačno parkiranje pa so ga pospravili
bonk.gif

Normalen človek doma sploh nima orožja saj z njim nima kaj početi. Še manj pa normalen človek orožje usmeri proti drugemu človeku. Tudi, če sta policaja bila tam zaradi neplačanih parkirnih listkov, kot si se ti pošalil, ni imel pravice streljati na policaje in je pač dobil, kar si je zaslužil.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik predator pravi:
brez še
smile-1.gif

Skoz nekaj bluzi in v Policiji kot organu vidi zaroto
smile-1.gif

Smeh.

Že iz svojih lastnih uzkušenj bi ti lahko precej napisal o goljufijah policajev, pa o neukrepanju ko bi morali, pa o prekoračitvah pooblastil.....tko da ti meni o poštenosti policije ne boš tvezil.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Lol... pa ti si kot MalcomX.

Ali ni čudno kako imajo nekateri veliko opravka s policijo (in se jim očitno godi krivica... not) nekateri drugi pa čisto nič. Le v čem je razlika? Ti ti policaji!

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
normalen človek??

pa saj je imel dovoljenje za orožje
smirk-1.gif

verjetno so mu ga dali zato, da grozi okoli?
kako pa ti veš, če si je res zaslužil?
potem pa povej kaj se je sploh dogajalo tam, zakaj so se sploh začeli streljati?

na svet na kanalu a so rekli da gre za preprodajalca drog.
na 24ur so rekli, da so policisti posredovali, ker naj bi družini in sosedom grozil s pištolo.
v novicah piše da gre za preprodajalca drog.

če je bil kriminalec, zakaj potem nista policista imela neprebojnih jopičev?
zakaj sta šla sama posredovati (koliko jih je bilo takrat v črnučah?)?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Normalen človek doma sploh nima orožja saj z njim nima kaj početi. Še manj pa normalen človek orožje usmeri proti drugemu človeku.
Ali to kar si napisal velja tudi za policaje?

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Seveda - takrat, ko niso v službi in jim ni treba nositi službene opreme.

Normalen človek tudi ne hodi z gradbeniško čelado po mestu - na gradbišču jo pa morajo imeti vsi!

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Lol... pa ti si kot MalcomX.

Ali ni čudno kako imajo nekateri veliko opravka s policijo (in se jim očitno godi krivica... not) nekateri drugi pa čisto nič. Le v čem je razlika? Ti ti policaji!
Ja, eni se tud prehitro peljejo, pa jih policaj dobi, drugega pa ne. V čem je razlika da je en zaradi prehitre vožnje kaznovan, drug pa ne?

No meni se je že tud to zgodilo, da mi je policaj "izmeril" višjo hitrost, kot sem dejansko peljal, radarja mi pa ni hotel pokazat. Je rekel da nimam pravice videt. No meni se je to zgodilo, tebi se pa ni. Le zakaj? Sam ne mi rečt, da nikoli nisi prekoračil dovoljene hitrosti. lol

Eni imajo več sreče, al pa lepše joške, pa jih policaj drugače obravnava.