Streljanje v Ljubljani...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Seveda - takrat, ko niso v službi in jim ni treba nositi službene opreme.

Normalen človek tudi ne hodi z gradbeniško čelado po mestu - na gradbišču jo pa morajo imeti vsi!
Ampak jo pusti v garderobi, domov jo ne nosi.

Zakaj misliš da normalnim izdajajo dovoljenje za nošenje orožja?
In kako to, da un 70 let ni naredil nobenega prekrška, zdej naenkrat ko so prišli policaji pa tako groznega? Če je sicer verjeti izjavam policije, da je on streljal vanje. Ni pa streljal na družino, sosede........ Bi raje slišal izjave nepristranskih prič, kaj se je v resnici dogajalo kot pa izjave vpletenih. .

Zanesljivo pa so policaji streljali na človeka in ga ubili.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
In zanesljivo je človek streljal na policaje in bi jih ubil v kolikor se nebi branili. In to je edino, kar je pomembno.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik tis pravi:
In zanesljivo je človek streljal na policaje in bi jih ubil v kolikor se nebi branili. In to je edino, kar je pomembno.

Nič ni zanesljivo. Tako najbrž trdi policija, druge strani pa ne bomo slišali.
Sicer pa je še zvečer Goršek rekel, da se ne ve, kdo je prvi začel streljat.
Kako da se še zvečer to ne ve? Razen če se ne čaka, da se vidi, ali mogoče pride ven kakšen video, kakšne izjave prič.... ki bi policaje postavile na laž, če bi takoj rekli, da je prvi streljal občan.

Tako kot lani pri Uncu, ko so policaji priznali, da so streljali za bežečim šele potem, ko se je pojavil video slučajno mimovozečaga.

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
Ti si res en paranoičen psiho. In to zahteva zdravljenje. Res, nikoli v življenju te ne bi rad srečal.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik suicidal pravi:
Ti si res en paranoičen psiho. In to zahteva zdravljenje. Res, nikoli v življenju te ne bi rad srečal.
Navkljub nicku?
grims-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Synthman ne primerji ti prometnih policajev pa telih tle. Če je bil pa drug dealer mi je pa itak vseen

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Lol... preganjavica?
Khmm, tud policaji so samo ljudje, slišimo, ko se jim kakšna nečednost dokaže.
Torej tud goljufajo, prirejajo zapisnike in izjave, lažejo,, se ne držijo pravil in zakonov.....so pač samo ljudem
Pa vseeno nekateri neskončno verjamete v njihovo nezmotljivost in pravičnost,

kolk kriminalcev je na svobodi zaradi (ne)namernih napak v postopkih policije?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.421
5.657
113
tis je lepo rekel......nekateri mate skos probleme z policaji....drugi nimamo!

Men policaji ne obračajo celga avta pr kontroli prometa.......za 200km/h ob 00.00h na obvoznici sm dubu "pisni opomin" (če sploh obstaja? )

najbrž bo stvar v samem pristopu......vzgoji! Enim nam pač rata.....eni so pa fuckface-i
smile-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Synthman ne primerji ti prometnih policajev pa telih tle. Če je bil pa drug dealer mi je pa itak vseen
Kdo naj bi bil tu drug dealer?
Ustreljeni je bil drug dealer samo v prvi različici dogodka, potem so ga prekvalificirali v upokojenega nasilneža neznanega poklica. Khmm, le zakaj to zdej skrivajo.
Če pa misliš na una dva mulca, ki naj bi po mnenju nekaterih iz komentarjev zagotovo imela še kaj drugega na grbi, pa se sprašujem, zakaj jim tistega "še kaj" policaji niso našli oz., zakaj jih za tisto "še kaj" niso kaznovali.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Men policaji ne obračajo celga avta pr kontroli prometa.......

Mene je pa zadnjič streljal z radarjem, sem pa peljal pod omejitvijo pa mu je blo tud to sumljivo. in me je vseeno ustavil. Ko je skoz šipo videl da imam poln prtljažnik je hotel videt vso obvezno opremo, kar pomeni, da sem popolnima poln prtljažnik zložil ven na cesto, da je gospod videl rezervno kolo na dnu prtljažnika. Potem ko je videl gumo me je spustil brez kazni z ironično propombo, da mi vsega tega nebi blo treba ven dajat .

Glej, če tebe ne zajebavajo, še ne pomeni da druge ne.
No saj tud mene ne vedno, vseeno pa večkrat naletim na kakega arogantnrega, nekorektnega ali goljufivega policjaja.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:

Citat:
Šele temeljita preiskava bo (verjetno) pokazala, kaj so bili vzroki in kaj povod, da je upokojeni univerzitetni profesor, ki še nikoli ni imel opravka s policijo, storil nekaj tako nezaslišanega
Sosedje oziroma tamkajšnji stanovalci so Vasjo Novaka poznali kot mirnega in vljudnega človeka, ki je živel sam s partnerko oziroma ženo. Seveda se je po petkovi tragediji govorilo marsikaj in v medije je zašla tudi govorica, da so policisti ustrelili preprodajalca mamil, ki se ni pustil prijeti. A je resnica menda povsem drugačna, kaj je zadaj, kaj se je zgodilo profesorju, da je začel streljati na može postave, ki so prišli na Korytkovo za klinični center zaradi prijave o kršenju javnega reda in miru oziroma družinskega nasilja, bodo kriminalisti morali šele ugotoviti. Za zdaj se je zvedelo, da je bil Novak športni strelec z veljavnim orožnim listom. Streljal je z 9-milimetrsko pištolo in ranil dva policista. Oba se počutita dobro in so ju že premestili z oddelka za intenzivno nego v navadno bolniško sobo.
http://www.delo.si/clanek/86036

hysterical-1.gif

sigurno je drogo prodajal
zmaga.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.421
5.657
113
Hehe upokojil so ga pa se mu je scufal ker je ugotovu da je nadomestljiv
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.421
5.657
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Glej, če tebe ne zajebavajo, še ne pomeni da druge ne.
No saj tud mene ne vedno, vseeno pa večkrat naletim na kakega arogantnrega, nekorektnega ali goljufivega policjaja.

2 leti nazai za valentinovo sm pelu eno k sva mutila neki in je blo veselo....med drugim tudi na števcu.....pa me pr LPPju z loparčkom ni uspel zaustavt....sm naredu krog okol nazai pa sm se končno ustavu na busni....pač če bi si registrsko zapomnu da ne bi bil slučajno obravnavan kot da sm hotu bežat policistu......odprem šipo...dober dan neki ste mahu prejle z loparčkom pa vas nism uspel vidt
hysterical-1.gif

Velikrat pomaga če e mal nasmeješ...ne pa da maš mrliško masko k te policaj ustavi.......al pa da se obnašaš k teli smajliji klele ---->
stupid-1.gif

Konc koncev so samo ljudje v uniformi! Kot JAZ...kot ti
wink-1.gif

pozdrav.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.421
5.657
113
Mogoče ti bo lažje če si jih zamisliš kot antivirus v sistemu......če si OK greš čez...čene pač ne....se kdai vprašaš če tvojmu compu paše kdar antivirus poženeš??? No vidš sj gre!
smile-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
Citat:

Citat:
Šele temeljita preiskava bo (verjetno) pokazala, kaj so bili vzroki in kaj povod, da je upokojeni univerzitetni profesor, ki še nikoli ni imel opravka s policijo, storil nekaj tako nezaslišanega
Sosedje oziroma tamkajšnji stanovalci so Vasjo Novaka poznali kot mirnega in vljudnega človeka, ki je živel sam s partnerko oziroma ženo. Seveda se je po petkovi tragediji govorilo marsikaj in v medije je zašla tudi govorica, da so policisti ustrelili preprodajalca mamil, ki se ni pustil prijeti. A je resnica menda povsem drugačna, kaj je zadaj, kaj se je zgodilo profesorju, da je začel streljati na može postave, ki so prišli na Korytkovo za klinični center zaradi prijave o kršenju javnega reda in miru oziroma družinskega nasilja, bodo kriminalisti morali šele ugotoviti. Za zdaj se je zvedelo, da je bil Novak športni strelec z veljavnim orožnim listom. Streljal je z 9-milimetrsko pištolo in ranil dva policista. Oba se počutita dobro in so ju že premestili z oddelka za intenzivno nego v navadno bolniško sobo.
http://www.delo.si/clanek/86036

hysterical-1.gif

sigurno je drogo prodajal
zmaga.gif

Ja in kaj ma veze kaj je model bil. Pa zarad mene če je diler, švercer, profesor ali pa papež. Model je začel streljati na policaje in ti so ga pravilno našicali kot je treba. Glede na to da je sam uspel 2 raniti, bi ga lahko še hitreje "uspavali". Zaradi kake hude racije pa sigurno niso prišli tja, ker potem bi bili tudi bolje opremeljeni. Sem tudi že na lastne oči videl, kako so po soseda prišli, v stilu swat teama iz ameriških filmov
grin1.gif

Vglavnem z modelom je bilo nekaj hudo narobe in glede na njegovo ravnanje je pravilno da počiva.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
ksz....

@apollo
Zanimivo, nisem vedel da obstajajo tudi takšna pooblastila, čeprav sem 99,99% da v praksi ne bodo dobili nikoli takšne odredbe.

Za vse ostale ki se kurčite, kadar pridejo 3 patrulje lovit enega kriminalca, tukaj imate dokaz kako hitro lahko gre marsikaj narobe. Izkušnje iz tujine dokazujejo, koliko se moramo še naučiti, ter kakšne postopke uvajati pri vseh represivnih organih.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.341
7.403
113
Ne vem sedaj kaj misliš (verjetno člen ki govori o tem kdaj se lahko strelja). Sem ti napisal, da se je že strelajlo že tudi na bežeče osumljence težjih kaznivih dejanj. Redno prakso tega si pa lahko v italiji ogledaš (marsikateri naš kriminalec se je tam pustil ujeti ko so mu začele mimo glave krogle letet - nekaj jih osebno poznam (s primorske- harali so pa po trstu)).

Mislim da sem že nekje napisal glede vzroka: jawohl jawohl ich liebe alkohol.... drugace menda neproblematicen tip. (ne vem odkod so dilerja zvlekli)