Streljanje in eksplozije v središču Pariza -répété

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik delter333 pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Našli so Sirske potne liste pri sinočnih teroristih.

seveda nimajo nobene veze z migranti, ki gomazijo proti Evropi. Sarkazem off.

Ah to s potnimi listi mi je malo tako tako. Vsi mečejo dokumente stran ti ki so se rascefrali so jih pa imeli pri sebi ali kaj?
bonk.gif

So ga identificirali tudi s prstnimi odtisi. Je Sirijec.

Ce je to res gre cela naci driska o beguncih v kos.....
zakaj nima dokumentov....... bla bla bla bla.... IMA
sploh ni iz Sirije..... bla bla bla .... JE

re-think naci stalisc na sporedu?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
samo povem kaj so spustili naši velecenjeni mediji, v tem primeru 24ur.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.274
6.106
113
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
samo povem kaj so spustili naši velecenjeni mediji, v tem primeru 24ur.
24ur.com

Francoski policisti v povezavi s terorističnimi napadi iščejo črn avto znamke Seat s tujimi registrskimi oznakami. Tamkajšnji mediji pa poročajo, da so policisti s pomočjo prstnih odtisov že identificirali enega od napadalcev. Njegovega imena še niso dali v javnost, a šlo naj bi za francoskega državljana, ki je varnostnim organom že znan.

Spet lažeš.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.733
1.518
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Bosanci so šli na šiht v ISIS čisto lepo iz Bosne. Skratka, v ISIS d.d. so šli po večini muslimani (če ti kaj pomaga, lahko rečemo, da so to slabi verniki) z zanemarljivo udeležbo ostalih "nevernikov" ne glede na državo porekla. Za ostale pa si odpri Google maps.

Kater del "iz SLO so sli" nisi razumel?

Razumel sem, da se morda poskuša replicirati na pavšalne navede ("musoti v ISIS") tako, da se relativizira kako zelo muslimanski je ISIS s tem, da se razlaga, da so njegovi člani tudi domorodni Slovenci. Lahko pa pojasniš zakaj je pomembno, da so tam tudi Slovenci (pretežno kristjani) in v nadaljevanju Čečeni (pretežno muslimani) ter Mehičani (zelo pretežno kristjani), Bosanci (pretežno muslimani). Meni osebno to ne pove ničesar, kar ne bi že vedel (da ni poanta v veri). ISIS pač ni mehiški kartel ali fužinska banda, ki ima trdi £ za brand. Je nastal na islamskih tleh pod mentorstvom islamskega načina in se tako tudi "trži". To, da so zadaj ZDA pa je pač višek perverznosti te igre, ki se dogaja tukaj.

Druga, še manj pomembna stvar pa je, zakaj je nekdo šel na šiht k ISIS-u. Nekateri zaradi verskih, drugi zaradi finančnih motivov. Kdo je bolj razočaran, ko ne dobi tistega zaradi česar se je zaposlil ali včlanil pa je enako nepomembno.

Potrebno je ločiti med vero in tistim, ki se razglaša za vernika, predstavnika vere. Islamske skrajneže (pa so lahko katoliki ali pravoslavci) je pač potrebno požgat s flamethrower-jem. Muslimane pa pač ne.

Pa še replika na zlorabljanje vere in odgovornosti. Če bi nekdo v mojem imenu sral po drugih na tako zelo grafičen način (kot to počnejo islamski skrajneži), bi jaz v bran lastnega dobrega imena, poskušal zadevo preprečiti. To v bistvu počnem vseskozi, ko je potrebno.

Torej, stavka nisi razumel?

Mislim, da si preveč skrben do mene. Tvojih stavkov marsikdo drug ne razume. Da vrnem enako skrbno: To pa je vedno problem tistega, ki informacijo poda in ne tistega, ki jo prejema.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Bosanci so šli na šiht v ISIS čisto lepo iz Bosne. Skratka, v ISIS d.d. so šli po večini muslimani (če ti kaj pomaga, lahko rečemo, da so to slabi verniki) z zanemarljivo udeležbo ostalih "nevernikov" ne glede na državo porekla. Za ostale pa si odpri Google maps.

Kater del "iz SLO so sli" nisi razumel?

Razumel sem, da se morda poskuša replicirati na pavšalne navede ("musoti v ISIS") tako, da se relativizira kako zelo muslimanski je ISIS s tem, da se razlaga, da so njegovi člani tudi domorodni Slovenci. Lahko pa pojasniš zakaj je pomembno, da so tam tudi Slovenci (pretežno kristjani) in v nadaljevanju Čečeni (pretežno muslimani) ter Mehičani (zelo pretežno kristjani), Bosanci (pretežno muslimani). Meni osebno to ne pove ničesar, kar ne bi že vedel (da ni poanta v veri). ISIS pač ni mehiški kartel ali fužinska banda, ki ima trdi £ za brand. Je nastal na islamskih tleh pod mentorstvom islamskega načina in se tako tudi "trži". To, da so zadaj ZDA pa je pač višek perverznosti te igre, ki se dogaja tukaj.

Druga, še manj pomembna stvar pa je, zakaj je nekdo šel na šiht k ISIS-u. Nekateri zaradi verskih, drugi zaradi finančnih motivov. Kdo je bolj razočaran, ko ne dobi tistega zaradi česar se je zaposlil ali včlanil pa je enako nepomembno.

Potrebno je ločiti med vero in tistim, ki se razglaša za vernika, predstavnika vere. Islamske skrajneže (pa so lahko katoliki ali pravoslavci) je pač potrebno požgat s flamethrower-jem. Muslimane pa pač ne.

Pa še replika na zlorabljanje vere in odgovornosti. Če bi nekdo v mojem imenu sral po drugih na tako zelo grafičen način (kot to počnejo islamski skrajneži), bi jaz v bran lastnega dobrega imena, poskušal zadevo preprečiti. To v bistvu počnem vseskozi, ko je potrebno.

Torej, stavka nisi razumel?

Mislim, da si preveč skrben do mene. Tvojih stavkov marsikdo drug ne razume. Da vrnem enako skrbno: To pa je vedno problem tistega, ki informacijo poda in ne tistega, ki jo prejema.

Imas prav. Ocitno bi moral stavek ilustrirati. Mogoce slikico karta Slovenij in puscica do Sirije. Ali pa celo simulacijo leta od SLO do Sirije?

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Citat:
A ni žalostno, da Iranci, ki jih imamo za eno "slabših" držav, obsojajo napade, nič pa od "dobrih" ZAE, Katarja in podobnih bogatunov?

Verjetno bodo sedaj prenehali financirat in oboroževat Hamas, Hesbolah....
To se dogaja Izrelcem veš čas, gamad na random štiha po mestu otroke, stare mame itd...

Kmalu bomo dojeli, kako se dela z hordo. Izrael je stem soočen vsak dan. Pride dan, ko bomo tudi mi..
Iranci niso nobena izjema, gamad je gamad, vladajo fundamentalistične opice....

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Ne da se mi brati komplet bedarije ampak ena pa konkretno izstopa....
2332108-panel.png

Priponke

• 2332108-panel.png
    2332108-panel.png
    450,6 KB · Ogledi: 174

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Jaz sem ti predlagal Google maps. Ampak tudi tam bo ISIS islamska stvar in ne slovensko mehiška soap opera.

Ok, bom imel v mislih da potrebujes ilustracije
zmaga.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Wesley Clark, US funded ISIS to destroy Hezbollah

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/LCXIC415da4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

V boju proti ISIS je najbolj uspesan prav Hezbollah
smirk-1.gif
Hezbollah je pa tarca zaradi Izraela

Ne "US funded", ampak "funded by our friends and allies" - Turki, Arabci, Izrael,...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Wesley Clark, US funded ISIS to destroy Hezbollah

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/LCXIC415da4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

V boju proti ISIS je najbolj uspesan prav Hezbollah
smirk-1.gif
Hezbollah je pa tarca zaradi Izraela

Ne "US funded", ampak "funded by our friends and allies" - Turki, Arabci, Izrael,...

Aja... orozje v rokah ISIS je tursko, arabsko, izraelsko? Sicer je to zelo jasno na koga in kaj je mislil... Komu od nastetih gre Hezbollah v nos? Turkom, kajnede.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.834
1.527
113
Notranjska
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Meni je človek, ki je študiral malo bolj zgodovino dejal, da je Hitler izgubil zaradi svojega koncepta nacionalsocializma vezanega zgolj na Nemčijo.
Bolj zaradi kupa glupih vojaških odločitev. Je parkrat konkretno zajebal.

To je bilo potem prva kardinalna napaka je bila zgoraj napisana.

Slabo vi poznate zgodovino.

Največja napaka je bila da niso ugotovili da so jim Britanci vlomli v najstrožje varovano kodo. Tako da so bili v glavnem komandnem štabu stalno prisotni tudi zavezniki. Samo ne v fizičnem smislu.

Sprašujem pa se nekaj drugega. Nadgradnjo te kode so Rusi uporabljali v hladni vojni...

Veš kam pes taco moli ?

Ne gledaš širše. Karkoli bi Hitler vrgel ven tehnika itd ne bi vžgalo, za toliko front je imel premalo žive sile, če bi imel nacionaliste cele evrope bi mu še odpor v drugih državah odpadel. Z eno besedo resursi! Imel bi veliko več resursov.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
15.19 PARIZ Policija je že identificirala enega od teroristov, ki so v petek zvečer napadli koncertno dvorano Bataclan. Gre za Francoza, ki je znan obveščevalnim službam, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Po poročanju časnika Liberation je policija pri enem izmed napadalcev našli egiptovski potni list.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Zanimivo da so ti napadalci vedno že znani roki pravice...

Nazadnje urejeno: