Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Bosanci so šli na šiht v ISIS čisto lepo iz Bosne. Skratka, v ISIS d.d. so šli po večini muslimani (če ti kaj pomaga, lahko rečemo, da so to slabi verniki) z zanemarljivo udeležbo ostalih "nevernikov" ne glede na državo porekla. Za ostale pa si odpri Google maps.
Kater del "iz SLO so sli" nisi razumel?
Razumel sem, da se morda poskuša replicirati na pavšalne navede ("musoti v ISIS") tako, da se relativizira kako zelo muslimanski je ISIS s tem, da se razlaga, da so njegovi člani tudi domorodni Slovenci. Lahko pa pojasniš zakaj je pomembno, da so tam tudi Slovenci (pretežno kristjani) in v nadaljevanju Čečeni (pretežno muslimani) ter Mehičani (zelo pretežno kristjani), Bosanci (pretežno muslimani). Meni osebno to ne pove ničesar, kar ne bi že vedel (da ni poanta v veri). ISIS pač ni mehiški kartel ali fužinska banda, ki ima trdi £ za brand. Je nastal na islamskih tleh pod mentorstvom islamskega načina in se tako tudi "trži". To, da so zadaj ZDA pa je pač višek perverznosti te igre, ki se dogaja tukaj.
Druga, še manj pomembna stvar pa je, zakaj je nekdo šel na šiht k ISIS-u. Nekateri zaradi verskih, drugi zaradi finančnih motivov. Kdo je bolj razočaran, ko ne dobi tistega zaradi česar se je zaposlil ali včlanil pa je enako nepomembno.
Potrebno je ločiti med vero in tistim, ki se razglaša za vernika, predstavnika vere. Islamske skrajneže (pa so lahko katoliki ali pravoslavci) je pač potrebno požgat s flamethrower-jem. Muslimane pa pač ne.
Pa še replika na zlorabljanje vere in odgovornosti. Če bi nekdo v mojem imenu sral po drugih na tako zelo grafičen način (kot to počnejo islamski skrajneži), bi jaz v bran lastnega dobrega imena, poskušal zadevo preprečiti. To v bistvu počnem vseskozi, ko je potrebno.