Streljanje in eksplozije v središču Pariza -répété

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
So bili od 1941 do 1945 baje eni Nemci, ki so za enega ubitega njhovega vojaka včasih postrelili 10 čisto nič krivih talcev. Včasih baje celo 100.

Bi kazalo ta "recept" spet uporabiti? Za 200 mrtvih, nič krivih Francozov zajeti nekje v svetu 2000 nič krivih muslimanov in jih postreliti.

Če je to delovalo 1942, 1943, bi mogoče tudi danes...

Žal ti ljudje kakršnihkoli argumentov NE razumejo.
Za zdravo pamet pa še sploh niso slišali, niti nikoli ne bodo...

Takole je nekdo napisal na spletu:

Vera je največje zlo človeštva in je posredno ali neposredno kriva za vsa sranja sedaj in nekdaj !!!

Zelo res.
In kot kaže, jih bo treba (vere) prepovedati. Drugače bo sranja čedalje več. In sranja (vere) je treba že danes, v zaščito naših življenj in premoženja zelo očitno - PREPOVEDATI!

Ali pa ima mogoče kdo kakšen bolj "pameten" recept?

Ko to izgovori Slovan (na katerh se je ta praksa izvajala) zveni zadeva se toliko bolj debilna...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik cnpod pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Ti pa si nepismen pacient... Pustimo ob strani da gre izraelsko propaganda ampak da si zgresil da gre za povsem drugo stvar/drug datum/drug dogodek/drug ...
Da ne prebres clanek se nekako razume, da zgresis naslov clanka je pa ...

Muslim terrorist attack in Paris that killed 12 editors and staff of a satire magazine.
@eazy, upam, da si Sovi že padel v oči..., če ti je proslavljanje 12 umorov sprejemljivo.

potrebujes podnapise?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Zanima me.. ali je katera od kurčevih večinsko muslimanskih držav obsodila ta napad?

In zakaj bi morala, cisto tako btw?

Je Slovenija obsodila napad na Libijo? Irak? Sirijo? Karkoli? Protestna nota? Peticija? Karkoli?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.206
1.372
113
Citat:
Uporabnik delter333 pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Meni je človek, ki je študiral malo bolj zgodovino dejal, da je Hitler izgubil zaradi svojega koncepta nacionalsocializma vezanega zgolj na Nemčijo.
Bolj zaradi kupa glupih vojaških odločitev. Je parkrat konkretno zajebal.

To je bilo potem prva kardinalna napaka je bila zgoraj napisana.

Slabo vi poznate zgodovino.

Največja napaka je bila da niso ugotovili da so jim Britanci vlomli v najstrožje varovano kodo. Tako da so bili v glavnem komandnem štabu stalno prisotni tudi zavezniki. Samo ne v fizičnem smislu.

Sprašujem pa se nekaj drugega. Nadgradnjo te kode so Rusi uporabljali v hladni vojni...

Veš kam pes taco moli ?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik disc pravi:Povej mi še, kako ti vidiš IS? Ne pomnim,da bi kdaj prebral da ti njihova dejanja obsojaš in da je njihovo početje nesprejemljivo?? (če si pa to kdaj napisal, se ti pa opravičujem za krivo obtožbo
smile-1.gif
).

Nacelno obsojanja (tudi ce je iskreno) nima nobene vrednosti. Sploh ce nimas veze ali vpliva na karkoli. Pa v vecini primerov ni iskreno.
Sem ze veckrat (vsa 5x) napisal kako vidim. "IS" je projekt Zahodnih obvescavalnih sluzb. Nastal je na denarju zalivskih drzav, orozju ZDA in znanju Izraela. Projekt so zavozili in bi ga sedaj radi abortirali oziroma vsaj preoblikovali v nekaj drugega. Rusi so se lotili prve opcije, vsi ostali pa druge (dogovori Zahodnjakov o prihodnosti Sirije brez Assada).

V nobenem smislu nimam nobenih simpatij do IS ali njihov idej. Bolj ali manj vse ,kar pocnejo je zelo prepovadano oziroma kontra Islamu. Ce zacnem pri sektasenju, ubijanju muslimanov, unicevanju verskih objektov, mucenju, ropanju, sluzenje Izraelu, ittd, itd.

Vse ostalo je samo se doden FAIL, nastel sem samo "notranje" napake.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne rabiš pojasnjevati, samo pojdi...

Ne razumem, zakaj musoti silite v zahodne države

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne rabiš pojasnjevati, samo pojdi...

Ne razumem, zakaj musoti silite v zahodne države

Bi lagal ce bi rekel da me zanima kaj mislis...

36ef9a.jpg

erikson

Guru
25. avg 2007
22.274
6.106
113

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
eazy!
uf-1.gif

drgač pa, kot sem ti že logično predvideval, :najbolj boste nafukali evropski musloti, ker počasi bodo tudi najbolj trdobučni fdv-jovci uvideli, da klin se s klinom izbija
kdor seje veter žanje vihar

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ynsq5ms9lvI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace...
a ti kira lepotna kraljica ?
hysterical-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.733
1.518
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Bosanci so šli na šiht v ISIS čisto lepo iz Bosne. Skratka, v ISIS d.d. so šli po večini muslimani (če ti kaj pomaga, lahko rečemo, da so to slabi verniki) z zanemarljivo udeležbo ostalih "nevernikov" ne glede na državo porekla. Za ostale pa si odpri Google maps.

Kater del "iz SLO so sli" nisi razumel?

Razumel sem, da se morda poskuša replicirati na pavšalne navede ("musoti v ISIS") tako, da se relativizira kako zelo muslimanski je ISIS s tem, da se razlaga, da so njegovi člani tudi domorodni Slovenci. Lahko pa pojasniš zakaj je pomembno, da so tam tudi Slovenci (pretežno kristjani) in v nadaljevanju Čečeni (pretežno muslimani) ter Mehičani (zelo pretežno kristjani), Bosanci (pretežno muslimani). Meni osebno to ne pove ničesar, kar ne bi že vedel (da ni poanta v veri). ISIS pač ni mehiški kartel ali fužinska banda, ki ima trdi £ za brand. Je nastal na islamskih tleh pod mentorstvom islamskega načina in se tako tudi "trži". To, da so zadaj ZDA pa je pač višek perverznosti te igre, ki se dogaja tukaj.

Druga, še manj pomembna stvar pa je, zakaj je nekdo šel na šiht k ISIS-u. Nekateri zaradi verskih, drugi zaradi finančnih motivov. Kdo je bolj razočaran, ko ne dobi tistega zaradi česar se je zaposlil ali včlanil pa je enako nepomembno.

Potrebno je ločiti med vero in tistim, ki se razglaša za vernika, predstavnika vere. Islamske skrajneže (pa so lahko katoliki ali pravoslavci) je pač potrebno požgat s flamethrower-jem. Muslimane pa pač ne.

Pa še replika na zlorabljanje vere in odgovornosti. Če bi nekdo v mojem imenu sral po drugih na tako zelo grafičen način (kot to počnejo islamski skrajneži), bi jaz v bran lastnega dobrega imena, poskušal zadevo preprečiti. To v bistvu počnem vseskozi, ko je potrebno.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Bosanci so šli na šiht v ISIS čisto lepo iz Bosne. Skratka, v ISIS d.d. so šli po večini muslimani (če ti kaj pomaga, lahko rečemo, da so to slabi verniki) z zanemarljivo udeležbo ostalih "nevernikov" ne glede na državo porekla. Za ostale pa si odpri Google maps.

Kater del "iz SLO so sli" nisi razumel?

Razumel sem, da se morda poskuša replicirati na pavšalne navede ("musoti v ISIS") tako, da se relativizira kako zelo muslimanski je ISIS s tem, da se razlaga, da so njegovi člani tudi domorodni Slovenci. Lahko pa pojasniš zakaj je pomembno, da so tam tudi Slovenci (pretežno kristjani) in v nadaljevanju Čečeni (pretežno muslimani) ter Mehičani (zelo pretežno kristjani), Bosanci (pretežno muslimani). Meni osebno to ne pove ničesar, kar ne bi že vedel (da ni poanta v veri). ISIS pač ni mehiški kartel ali fužinska banda, ki ima trdi £ za brand. Je nastal na islamskih tleh pod mentorstvom islamskega načina in se tako tudi "trži". To, da so zadaj ZDA pa je pač višek perverznosti te igre, ki se dogaja tukaj.

Druga, še manj pomembna stvar pa je, zakaj je nekdo šel na šiht k ISIS-u. Nekateri zaradi verskih, drugi zaradi finančnih motivov. Kdo je bolj razočaran, ko ne dobi tistega zaradi česar se je zaposlil ali včlanil pa je enako nepomembno.

Potrebno je ločiti med vero in tistim, ki se razglaša za vernika, predstavnika vere. Islamske skrajneže (pa so lahko katoliki ali pravoslavci) je pač potrebno požgat s flamethrower-jem. Muslimane pa pač ne.

Pa še replika na zlorabljanje vere in odgovornosti. Če bi nekdo v mojem imenu sral po drugih na tako zelo grafičen način (kot to počnejo islamski skrajneži), bi jaz v bran lastnega dobrega imena, poskušal zadevo preprečiti. To v bistvu počnem vseskozi, ko je potrebno.

Torej, stavka nisi razumel?

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
eazy@ zakaj si sploh še v naši državi?

in tebi bi to moral pojasnjevati zaradi?
smirk-1.gif

Imam en tak dober (skoraj zanesljiv) občuitek, da boste eni v nekaj letih, najkasneje v desetletju šli.
Kam šli? Kamorkoli, vsekakor pa ven iz Slovenije.

Zakaj? Ker vam bo bivanje tu postalo neznosno. Verjetno celo ven iz EU. Ven iz mnogih držav...

Ker se bo večina EU držav (če bo takrat EU še obstajala) obrnila popolnoma v desno. In to ne v desetih letih, ampak v letu, dveh.

Nihče vas ne bo preganjal (saj bolje od nas poznate človekove pravice in vsa lapanja povezana s tem "gibanjem"),
ampak ko boste v kafiču omenili Alaha, ali ISIL, boste dobili takoj po tintari in boste urgentno prepeljani na urgenco.
Ko pa se vam bo to zgodilo trikrat v enem letu, pa boste sami spokali...

Da pa ima Le Penova že danes v Franciji zaradi dogodka vsaj 35% glasov, vsaj 10% več kot prej, pa sploh ni treba razlagati.
aplauz.gif

Požrite se, musliči! In začnite hranite denar za karte za domov.

In kje ste doma? Ne vem. Vem pa, da tu VSEKAKOR NE!

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Wesley Clark, US funded ISIS to destroy Hezbollah

V boju proti ISIS je najbolj uspesan prav Hezbollah
smirk-1.gif
Hezbollah je pa tarca zaradi Izraela

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Našli so Sirske potne liste pri sinočnih teroristih.

seveda nimajo nobene veze z migranti, ki gomazijo proti Evropi. Sarkazem off.

Ah to s potnimi listi mi je malo tako tako. Vsi mečejo dokumente stran ti ki so se rascefrali so jih pa imeli pri sebi ali kaj?
bonk.gif

So ga identificirali tudi s prstnimi odtisi. Je Sirijec.