Streljanje in eksplozije v središču Pariza -répété

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Zanima me.. ali je katera od kurčevih večinsko muslimanskih držav obsodila ta napad?
Napade sta obsodila tudi turški predsednik Recep Tayyip Erdogan in iranski predsednik Hasan Rouhani, ki je napad označil za ''zločin proti človeštvu''.

A ni žalostno, da Iranci, ki jih imamo za eno "slabših" držav, obsojajo napade, nič pa od "dobrih" ZAE, Katarja in podobnih bogatunov?

Edit: Se popravljam, UAE tudi (vsaj na papirju) zaničujejo terorizem.

pomarancapomaranca

Pripravnik
11. avg 2015
46
0
6
Citat:
Uporabnik newem pravi:
V sosednji temi sem napovedal, da bo Pegida prevzela oblast v Nemciji do konca desetletja, po vcerajsnih strahopetnih dogodkov kamelojebcev ISIS-a, se bom ocitno moral popraviti, Pegida bo na oblasti v Nemciji v maximum 1-2 letih, kaj pa se zgodi ko fasisticno nacisticna stranka pride na oblast pa je dobro dokumentirano med leti 1938-1945.

Osebno me je izredno strah teh dogodkov, ampak, v trenutni situaciji sem bolj preprican, kot kadarkoli, da se Evropa vraca k ekstremisticnim desnicarskim vrednotam.

evropo, S ameriko, Kanado.. je zmeraj reseval papez in rimokatoliska CERKEV! zapomni si! Samo njim in vojski lahko zahvalis zato, da danes nisi obrezan in je fukas koz ampak lustne 20 letnice, za zadnjih 70 let miru, prosperiranje in sodobno civilizacijo kot jo poznas!! skoda, ker ste tako slepi! ampak folk je naceloma glup in zgodovina se (mora) ponavljati. Na skodo vseh. Odjebite kreteni!

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.820
2.058
113
Mogoče bi bila rešitev masivna evtanazija.

Drek sem, saj vem. Ampak tudi jaz imam nagon za preživetje in zavarovanje družine.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
eazy-jevi somišljeniki iz Londona. Coming soon to Ljubljana!

CTux9a9UsAAVVSA.jpg

.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.088
5.004
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Zdaj imamo unijo dveh interpretacij. Krivi so muslimani in krivi so begunci.

Žal ne, ker je 99% ilegalcev muslimanov. Se pa strinjam, da je 90% ilegalcev nedolžnih pri tem.

pomarancapomaranca

Pripravnik
11. avg 2015
46
0
6
msenjur pa veselo brska po internetu, ce ni vse skupaj konstrukt. najbrz skupaj z erjavcem, cerarjem in makarovicko. nasploh je politicen vrh cudno hladen do vsega. pri nas bi res 10 mujotov lahko zavzelo slovenijo.

pomarancapomaranca

Pripravnik
11. avg 2015
46
0
6
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Zdaj imamo unijo dveh interpretacij. Krivi so muslimani in krivi so begunci.

Žal ne, ker je 99% ilegalcev muslimanov. Se pa strinjam, da je 90% ilegalcev nedolžnih pri tem.
NE NI! 75% je mladih moskih, ki bi svojo drzavo zradirali IS borcev v 14 dneh, ce bi hotli. TROJANSKI KONJ!! kolikokrat je treba se povedati? napisati? piz.da a ste vsi pr.fuknjeni?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Zgleda da se dogaja že drug teroristični napad, prav tako v Parizu!

Reports of explosions and shootings in Bagnolet, suburb east of #Paris

4 beared men north africains with heavy guns broke a police stop in paris countryside (Yvelines)

The car is a Renault Clio plate number . Seems more terrorists are on the run

CTxb0ieWwAALMdn.jpg

CTxafZ9W4AAlz4L.jpg

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Našli so Sirske potne liste pri sinočnih teroristih.

seveda nimajo nobene veze z migranti, ki gomazijo proti Evropi. Sarkazem off.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.834
1.527
113
Notranjska
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

Ah to s potnimi listi mi je malo tako tako. Vsi mečejo dokumente stran ti ki so se rascefrali so jih pa imeli pri sebi ali kaj?
bonk.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.573
6.660
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

Kaj si pa mislil. Saj nepismeni ne znajo ravnati z orozjem in eksplozivi. Iz sirine pa prihajajo sami strokovnjaki.

dax

Majstr
22. maj 2012
882
1.919
93
A humanisti so se že pritožili na ustrezne inštitucije, ker so policisti ustrelili enega izmed teroristov, namesto da bi mu dali hišo, avto, tri tople obroke dnevno, 2000 eur podpore in vse, kar mu "pripada"?

Nazadnje urejeno:

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

O yeah, dejmo citirati se Tommy Robinsona.... aka Andrew McMaster aka Paul Harris

Fasista, nacista, huligana, preveranta, tihotapca.... (pa ne po mojem ampak po mnenju sodisc). Obsojega za vse od pretepanje zene, sodelavca, itd, itd, itd. Leta 2014 je komaj prisel iz zapora. Dejmo citirati se kaksnega intelektualnega giganta. Mogoce kaksnega posiljevalca?

Se pravi človek tvojega kova.

disc

Guru
4. feb 2011
2.425
539
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Nope, grehi ne bodo na plečih Vatikana, mora pa Vatikan se ustrezno odvzvati vsekakor.

Ti se npr. ne. Nekaj brezveze dlakocepiš.

Zakaj bi se Vatikan moral odzvati na zadevo ,ki ni nikakor povezana z Vatikanom? Cak.... A se je Vatikan odzval na Kosovo pocetje v Srebrenici? Na Eredemovica? No? Stotine mrtvih (po lastnem priznanju) ni dovolj?

In niti na pamet mi ne pride da bi se kakorkoli odzval ,ker je nek jebiveter nasuntal nekega drugi jebivetra da naredi karkoli ze... Za denar.

Nimam pojma, če se je Vatikan odvzval, moral bi se, vsekakor. Religije naj bi učile etiko, moralo, drugače v celoti izgubijo pomen.

Če se vrneš na temo, torej praviš, da ta teroristični napad nima veze z muslimani? Ali ima? Je te teroriste učil tvoj pooblaščenec ali nek nepooblaščeni sektaš?

Ne, ni se odzval. Zakaj bi se? Tako bi tudi priznal povezanost. To bilo pa zelo neumno.

Ne, nima. Povsem iste driske se dogajajo v Ukrajini pa ni muslimanov vmes. Torej? Do napadov "IS" pripadnikov bo prislo ,ker so oziroma bodo zviseli ne zaradi tega ,ker so muslimani. To je samo nakljucje zaradi podrocja na katerem se driskanja odvija. V primeru Rusije/Ukrajine bodo pa pravoslavci.... Nekje x bodo pa katoliki....

Letalo so sestrelili "pravoslavci" al kako?

Se ti vid,da klofaš po tipkovnici, neki tkole "na pamet"

Citat:
Vatikan je obsodil umore v Parizu kot "nasilje norih teroristov" in pozval k odločnemu odzivu, da se zajezi širjenje "morilskega sovraštva".
http://www.siol.net/novice/svet/2015/11/napadi_pariz.aspx

Povej mi še, kako ti vidiš IS? Ne pomnim,da bi kdaj prebral da ti njihova dejanja obsojaš in da je njihovo početje nesprejemljivo?? (če si pa to kdaj napisal, se ti pa opravičujem za krivo obtožbo
smile-1.gif
).

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Povej mi še, kako ti vidiš IS? Ne pomnim,da bi kdaj prebral da ti njihova dejanja obsojaš in da je njihovo početje nesprejemljivo?? (če si pa to kdaj napisal, se ti pa opravičujem za krivo obtožbo
smile-1.gif
).

Tudi sam še nisem nikjer zasledil, da bi ta eazy obsodil njihovo dejanje, da bi odprl temo in skurcal skrajneže, skratka izrazil nezadovoljstvo nad tem kar počnejo.

Dejansko se vedno izraža tako, da bralec zazna subtilno odobravanje teh dogodkov, za vse je pa itak kriv t.i. "zahod" in ne idioti ki se derejo alah akbar in streljajo vsepovprek.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Bosanci so šli na šiht v ISIS čisto lepo iz Bosne. Skratka, v ISIS d.d. so šli po večini muslimani (če ti kaj pomaga, lahko rečemo, da so to slabi verniki) z zanemarljivo udeležbo ostalih "nevernikov" ne glede na državo porekla. Za ostale pa si odpri Google maps.

Kater del "iz SLO so sli" nisi razumel?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Če se neko religijo zlorablja je to tudi problem te religije, kakorkoli obrneš.

V bistvu ni. Danes se zlorablja bolj ali manj vse torej je treba prepovedati vse. Ljudje so skoraj odvisni od sladkorja torej je treba prepovedati sladkor ali kako gre ta logika? Religija je samo medij v temu primeru. Isti ljudje bi padli tudi na karkoli drugega ,ker so labilni in zaradi privlacnosti necesa.