Streljanje in eksplozije v središču Pariza -répété

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Nope, grehi ne bodo na plečih Vatikana, mora pa Vatikan se ustrezno odvzvati vsekakor.

Ti se npr. ne. Nekaj brezveze dlakocepiš.

Zakaj bi se Vatikan moral odzvati na zadevo ,ki ni nikakor povezana z Vatikanom? Cak.... A se je Vatikan odzval na Kosovo pocetje v Srebrenici? Na Eredemovica? No? Stotine mrtvih (po lastnem priznanju) ni dovolj?

In niti na pamet mi ne pride da bi se kakorkoli odzval ,ker je nek jebiveter nasuntal nekega drugi jebivetra da naredi karkoli ze... Za denar.

Nimam pojma, če se je Vatikan odvzval, moral bi se, vsekakor. Religije naj bi učile etiko, moralo, drugače v celoti izgubijo pomen.

Če se vrneš na temo, torej praviš, da ta teroristični napad nima veze z muslimani? Ali ima? Je te teroriste učil tvoj pooblaščenec ali nek nepooblaščeni sektaš?

delter333

Guru
21. maj 2010
1.833
1.526
113
Notranjska
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
V Sirijo so se šli boriti musoti različnih narodnosti (posiljevani s koranom od rojstva ali islimizirani kasneje), skratka kaj za vraga hočeš povedati?

V bistvu ne... V Sirijo so iz Slovenije sli SLOVENCI. Nikakor kakorkoli povezani z "musoti" ali Islamom. Celo vec... Ce jih posredno povezamo (Bilal Bosnic) ugotovimo da je ta med musoti prepovedan ze dolgo casa.

Jp vsi ta hudi so prepovedani že dolgo časa. Tebe smo se tudi že naveličali pa kar vztrajaš.
grims-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Nope, grehi ne bodo na plečih Vatikana, mora pa Vatikan se ustrezno odvzvati vsekakor.

Ti se npr. ne. Nekaj brezveze dlakocepiš.

Zakaj bi se Vatikan moral odzvati na zadevo ,ki ni nikakor povezana z Vatikanom? Cak.... A se je Vatikan odzval na Kosovo pocetje v Srebrenici? Na Eredemovica? No? Stotine mrtvih (po lastnem priznanju) ni dovolj?

In niti na pamet mi ne pride da bi se kakorkoli odzval ,ker je nek jebiveter nasuntal nekega drugi jebivetra da naredi karkoli ze... Za denar.

Nimam pojma, če se je Vatikan odvzval, moral bi se, vsekakor. Religije naj bi učile etiko, moralo, drugače v celoti izgubijo pomen.

Če se vrneš na temo, torej praviš, da ta teroristični napad nima veze z muslimani? Ali ima? Je te teroriste učil tvoj pooblaščenec ali nek nepooblaščeni sektaš?

Ne, ni se odzval. Zakaj bi se? Tako bi tudi priznal povezanost. To bilo pa zelo neumno.

Ne, nima. Povsem iste driske se dogajajo v Ukrajini pa ni muslimanov vmes. Torej? Do napadov "IS" pripadnikov bo prislo ,ker so oziroma bodo zviseli ne zaradi tega ,ker so muslimani. To je samo nakljucje zaradi podrocja na katerem se driskanja odvija. V primeru Rusije/Ukrajine bodo pa pravoslavci.... Nekje x bodo pa katoliki....

Letalo so sestrelili "pravoslavci" al kako?

delter333

Guru
21. maj 2010
1.833
1.526
113
Notranjska
Citat:
Uporabnik newem pravi:
V sosednji temi sem napovedal, da bo Pegida prevzela oblast v Nemciji do konca desetletja, po vcerajsnih strahopetnih dogodkov kamelojebcev ISIS-a, se bom ocitno moral popraviti, Pegida bo na oblasti v Nemciji v maximum 1-2 letih, kaj pa se zgodi ko fasisticno nacisticna stranka pride na oblast pa je dobro dokumentirano med leti 1938-1945.

Osebno me je izredno strah teh dogodkov, ampak, v trenutni situaciji sem bolj preprican, kot kadarkoli, da se Evropa vraca k ekstremisticnim desnicarskim vrednotam.

Jaz mislim, da lahko pride do povezanosti nacionalsocializma na ravni evrope. Meni je človek, ki je študiral malo bolj zgodovino dejal, da je Hitler izgubil zaradi svojega koncepta nacionalsocializma vezanega zgolj na Nemčijo. Preslikaj to na celo evropo, močna osebnost na ravni evrope, noro.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.733
1.518
113
Emona / Carnium
Bosanci so šli na šiht v ISIS čisto lepo iz Bosne. Skratka, v ISIS d.d. so šli po večini muslimani (če ti kaj pomaga, lahko rečemo, da so to slabi verniki) z zanemarljivo udeležbo ostalih "nevernikov" ne glede na državo porekla. Za ostale pa si odpri Google maps.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Če se neko religijo zlorablja je to tudi problem te religije, kakorkoli obrneš.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
So bili od 1941 do 1945 baje eni Nemci, ki so za enega ubitega njhovega vojaka včasih postrelili 10 čisto nič krivih talcev. Včasih baje celo 100.

Bi kazalo ta "recept" spet uporabiti? Za 200 mrtvih, nič krivih Francozov zajeti nekje v svetu 2000 nič krivih muslimanov in jih postreliti.

Če je to delovalo 1942, 1943, bi mogoče tudi danes...

Žal ti ljudje kakršnihkoli argumentov NE razumejo.
Za zdravo pamet pa še sploh niso slišali, niti nikoli ne bodo...

Takole je nekdo napisal na spletu:

Vera je največje zlo človeštva in je posredno ali neposredno kriva za vsa sranja sedaj in nekdaj !!!

Zelo res.
In kot kaže, jih bo treba (vere) prepovedati. Drugače bo sranja čedalje več. In sranja (vere) je treba že danes, v zaščito naših življenj in premoženja zelo očitno - PREPOVEDATI!

Ali pa ima mogoče kdo kakšen bolj "pameten" recept?

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.869
-8.607
113
Citat:
Uporabnik delter333 pravi:
Meni je človek, ki je študiral malo bolj zgodovino dejal, da je Hitler izgubil zaradi svojega koncepta nacionalsocializma vezanega zgolj na Nemčijo.
Bolj zaradi kupa glupih vojaških odločitev. Je parkrat konkretno zajebal.

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
698
88
28
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Ti pa si nepismen pacient... Pustimo ob strani da gre izraelsko propaganda ampak da si zgresil da gre za povsem drugo stvar/drug datum/drug dogodek/drug ...
Da ne prebres clanek se nekako razume, da zgresis naslov clanka je pa ...

Muslim terrorist attack in Paris that killed 12 editors and staff of a satire magazine.
@eazy, upam, da si Sovi že padel v oči..., če ti je proslavljanje 12 umorov sprejemljivo.

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
698
88
28
Če tole ne odnese Merklco in njeno multi kulti zmešnjavo, potem pa res ne vem. Pa, da ne boste mislili, da je odločitev o vabljenju beguncev v evropo zrasla na njenem zelniku. Odločitev je zrasla na zelniku nemškega kapitala, ki se zaveda, da jim primanjkuje cestarjev, zidarjev, delavcev za tekočim trakom... Pa so mislili, da se bo primankljaj zapolnil z delomrzneži, ki so prišli po hišo, avto, socialno podporo, zastonj zdravstvo. Upam, da so se vsaj zdaj zbudili.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Citat:
Uporabnik newem pravi:
V sosednji temi sem napovedal, da bo Pegida prevzela oblast v Nemciji do konca desetletja, po vcerajsnih strahopetnih dogodkov kamelojebcev ISIS-a, se bom ocitno moral popraviti, Pegida bo na oblasti v Nemciji v maximum 1-2 letih, kaj pa se zgodi ko fasisticno nacisticna stranka pride na oblast pa je dobro dokumentirano med leti 1938-1945.

Osebno me je izredno strah teh dogodkov, ampak, v trenutni situaciji sem bolj preprican, kot kadarkoli, da se Evropa vraca k ekstremisticnim desnicarskim vrednotam.

Jaz mislim, da lahko pride do povezanosti nacionalsocializma na ravni evrope . Meni je človek, ki je študiral malo bolj zgodovino dejal, da je Hitler izgubil zaradi svojega koncepta nacionalsocializma vezanega zgolj na Nemčijo. Preslikaj to na celo evropo, močna osebnost na ravni evrope, noro.
aplauz.gif

to si želim že od mladosti, ko smo imeli dnevne probleme s stanovalci samskega doma

delter333

Guru
21. maj 2010
1.833
1.526
113
Notranjska
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
A res???

Poglej si video kjer en musli razlaga, da oni imajo 4 zene in 6-7 otrok, evropejci pa eno zeno in 1-2 otroka in da nimamo moznosti. Vidis ti kaj vec od enega leta naprej?

Ej poglej si en video kako en bla bla bla bla en bla bla bla bla bla bla bla... grow the f. up..... Vidis ti kaj okoli sebe ali samo dogajanje znotraj svoje vasi? Ja, najvecji problem Evrope je da bo muslimanov 800 cez 500 let. Kaksen intelekt...
bonk.gif

A tisto, ki pa ti prilimaš go je pa vse mirodajno in strokovno
stupid-1.gif

"mirodajno" je karkoli vsaj priblizno strokovno podkrepljeno. Vsaj priblizno pismeno.... To da je nekdo nekje nekaj video neki bla.... NI.
Kdorkoli zapise da bo jutri ali cez 50 let v Evropi 600mio muslimanov pa itak potrebuje strokovno pomoc.

V eni temi si veselo popal slikice z plezanjem čez mrežo. Sami moški okoli 20 let, kakih ducat, kje so ženske in otroci?
Zakaj muslimanske države niso podpisnice listine o človekovih pravicah in imajo svojo, ki temelji na širjatskem pravu? Že tu se konceptualno ločita dva pogleda na življenje ljudi v generalnem smislu. Tudi če jih je v evropi samo milijon so vrednote povsem drugačne, lahko maskiraš z besedami da so prepovedani da so packi in ne vem še kaj vse, vendar koncept in smisel življenja temelji na drugačnih vrednotah, že pri ženskah se vse ustavi, lahko pa nadaljujemo tudi z otroci. Glede, da si poznavalec in si po tvojih besedah prebral precej knjig predvidevam, da veš kakšno mesto v družini in družbi imata omenjeni osebi. Food for thouht.
sprasujem se.gif

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik cnpod pravi:
Odločitev je zrasla na zelniku nemškega kapitala, ki se zaveda, da jim primanjkuje cestarjev, zidarjev, delavcev za tekočim trakom...

Kaj pa vsi tisti Hrvati, Srbi, Bosanci, Makedonci in Črnogorci (pa najbrž tudi kakšen Slovenec) , ki se "hebejo" po zavodih za zaposlovanje v svojih državah in prejemajo recimo 100 (Makedonija) do recimo 350 evrov nadomestila (Slovenija). ali omenjeni ne bi šli delat v Nemčijo za 1000 do 1400 evrov?

Brez da režejo ljudem grla in težijo s šeriatom?

In jim ne bi ostalo mesečno vsaj 100 evrov?

Nazadnje urejeno:

delter333

Guru
21. maj 2010
1.833
1.526
113
Notranjska
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Meni je človek, ki je študiral malo bolj zgodovino dejal, da je Hitler izgubil zaradi svojega koncepta nacionalsocializma vezanega zgolj na Nemčijo.
Bolj zaradi kupa glupih vojaških odločitev. Je parkrat konkretno zajebal.

To je bilo potem prva kardinalna napaka je bila zgoraj napisana.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Zdaj imamo unijo dveh interpretacij. Krivi so muslimani in krivi so begunci.

Begunci = migranti (z izjemo 20% ki so resnični begunci)

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.820
2.058
113
Zanima me.. ali je katera od kurčevih večinsko muslimanskih držav obsodila ta napad?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Zanima me.. ali je katera od kurčevih večinsko muslimanskih držav obsodila ta napad?

NE!

Če bi pa narisali karikaturo mohameda ali alaha bi pa že zažigali zastavi in razgrajali po mestih, ter grozili s poboji in napadi.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.274
6.106
113
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Napade sta obsodila tudi turški predsednik Recep Tayyip Erdogan in iranski predsednik Hasan Rouhani, ki je napad označil za ''zločin proti človeštvu''.