Streljačina v Beogradu

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.742
6.739
113
pri taščici
Neumnosti pišejo z nameno vso krivdo zvalit na očeta, da bi si drugi oprali roke.
Nabit pištolo in ustrelit ni takšna znanost, da pameten 13-letnik nebi lahko znal, tudi brez očetovega učenja.

Se lahko naučiš iz igric, youtube, kavbojskih filmov, interneta, virov kolikor hočeš, če te to seveda zanima...
Sicer pa pišejo, da je z očetom parkrat šel na strelišče, ne pa da je tam mulc tudi streljal. In tudi dvomim, da bi mu tam pustili streljat, vsaj v Sloveniji zagotovo ne.
Je pa zagotovo razlika v streljanju v tarčo ali luft ali pa streljanju v človeka.
Razlika je pri ljudeh ki se jim je kdaj skrivil kak las
Današnji mladini se je najvec kar se jim je zgodilo(vecini) , je game over in play again.
Poba je prisel do game over.
Lahko da zdaj isce tipko za play again

• Všeč mi je
Reactions: sad

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.848
113
na temni strani lune
Srbi so uradno genocidni narod.
Zakaj to podpiraš?

Z bedaki se v resni temi ne mislim pregovarjati o offtopicu. Lahko pa odpreš kako namensko temo, pa bomo tam diskutirali kaj podpiram in kaj ne.

On topic:
Tragedija za starše, učence in vse ostale bilokako vpletene v ta dogodek. Moje mnenje je, da bi bilo potrebno krivca za pokol resno kaznovati. Zakonodaja gor ali dol, dečko si ne zasluži več dihati svobodnega zraka. Če si pri 13 oz 14 uspel napraviti kaj takega, oprosti ampak v civiliziran svet ne spadaš. Šikaniranje ali slaba ocena oz pritisk staršev ni noben izgovor. Sorry, zajebal si na polno. GAME OVER

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.172
512
113
kranj
nihče ni vesel, ker/ko se konča eno "klanje" in začne drugo. razen morda nekaterih, ki očitno res uživajo ob nasilju nad drugimi. bohnedej, da kdaj kej nazaj prileti...takrat pa je hudič, vse inštance obletat, vse rdeče do leta 1900 obsodit...skratka. nasilje vedno rodi nasilje (že kar zlajnano dejstvo).
teh streljanj ne bo nihče več ustavil, se je treba kar sprijaznit. vsaj v določenih družbah. švica ima naaaaajveč orožja na prebivalca, pa zelo redko kakšnemu mulcu ali odraslemu pade kaka misel o "redčenju" vrste. kar je konec koncev zelo povedno...vedno več je mladih...torej kot odrasli/starši/učitelji odpovedujemo na celi črti pri vzgoji. vse ostale puhlice pa...no ja, glavno, da se nekaj govori. saj se bo spet kmalu. na žalost.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Ksz...

To, kar se je zgodilo v BG ni posledica usa, televizije ali igric, je posledica stanja duha družbe, da si ne bi zatiskali oči, tudi pri nas nismo prav daleč od tega, poglejte politike, kako se obnašajo, kako se izrazajo, kako komunicirajo v javnosti, ne sprejemajo nobene odgovornosti za svoja dejanja, se narodu smejijo v glavo, kako naj ima potem družba drugačen pogled, vse to se prenaša tudi na otroke, rezultati pa so kakršni so

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
Pri 13-tih sem znal jaz bolje streljati kot 3/4 slovenske vojske ker sem že takrat imel več kilometrine. Seveda pa ne je fotr prvo stvar naučil kako se dela z orožjem in sem to tudi vedno upošteval.
Ampak to so bili drugi časi, takrat mi je razrednik tudi pol las populil ko smo pizdarije delali- zasluženo. Še danes se nasmejiva ko greva na pir.
Takrat smo vsi v OŠ tekmovali z zračno...

• Všeč mi je
Reactions: naliM in aljoman

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
In kaj tukaj nimam prav? Vse iz zahoda prihaja k nam, pa naj bo to dobro ali slabo, tako pač je, pred tem se ne da ubežati. In zavestno pravim k nam, tako da ne lapaj o Srbiji, ker je mišljeno na širše podričje bivše juge. Si me pa vseeno pohvalil, če sem dal isto izjavo kot srbski minister.:cool: In nihče me ne bo prepričal, da to ni vpliv zahoda in videoigric. Včasih tega ni bilo, vsaj ne v tako grozni obliki. Vse to v kombinaciji z vzgojo, zaničevanjem v šoli ipd. in rezultat je žal takšen kot je....

Si pač nerazgledan zaplankanec tako, kot srbski minister. Ampak srbskega bedaka še razumem, ker pač tipično po njihovo želijo krivdo pripisati nekomu tretjemu. To je srbski politiki očitno v krvi, ker se nikakor ne morejo soočiti s tem, da so ena velika vukojenbina od države in so si za vse čisto sami krivi. Kaj tako zelo zahodnega se je zgodilo v Beogradu? Kaj od tega se še nikoli ni zgodilo na vzhodu? Glede na to, da si ga Srbi drkajo na Ruse in so totalno proruski bi lahko prej rekel, da je mulc idejo dobili pri Rusih, če že.
Na širšem področju Juge, ki ga omenjaš, so pa še ne tako zelo dolgo nazaj srbi zganjali genocid, tako, da en poboj za balkan ni nekaj novega kar naj bi prinesel zahod. Še dobro, da obstaja Amerika, da lahko zaplankani mutavci vsako neumnost opravičite, da je zahod kriv. Kako ubog mora biti tako omejen človek.