Streljačina v Beogradu

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.363
-2.871
113
Med tem v nam ljubi in domači Sloveniji:

Hči Gaja, visoka slabih 170 cm, težka 56 kg, je v družbi kolegice Nine 1.5. v Mariboru odšla uživat, a se je za njima izgubila vsaka sled. Nimata telefonov, nihče ju ni videl. Ker se vedno javita domov, tokrat pa se ni nobena, lepo prosim vse, ki bi ju videli, da obvestite 113 ali mene. Trga se nam srce in jo neskončno pogrešamo, zato prosim vse, da delite objavo. Imam le Gajino fotografijo, a sta skoraj zagotovo skupaj.

Narod "natolcuje" o dveh gojenkah zavoda v Staršah (se mi zdi) - 13 letnicah, ki sta iz zavoda pobegnili,.... Kaj špila v glavi mame s tem zapisom?
Kako, da nimata telefonov? koliko sta pa stari?
Ne vem če "natolcujejo" ravno prez podlage.
Iz SN:
Na PU Maribor so nam ob tem pojasnili, da lahko v tem trenutku, ob spoštovanju interesov mladoletnih oseb potrdijo, da sm na PU Maribor 1. maja zvečer prejeli prijavo zavoda o tem, da sta njihove prostore zapustili dve mladoletni osebi. »Trenutno policisti izvajajo intenzivne aktivnosti za njuno izsleditev.«

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.238
2.517
113
Iz SN:
Na PU Maribor so nam ob tem pojasnili, da lahko v tem trenutku, ob spoštovanju interesov mladoletnih oseb potrdijo, da sm na PU Maribor 1. maja zvečer prejeli prijavo zavoda o tem, da sta njihove prostore zapustili dve mladoletni osebi. »Trenutno policisti izvajajo intenzivne aktivnosti za njuno izsleditev.«
13/14 V zavodu menda ne smejo imet telefonov.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.991
-532
48
Valparaiso
Znala sam dečka, bio mi je u kući, razgovarali su roditelji sa njim. Nije igrao igrice, nije bio zlostavljan, devojčice su bile zaljubljene u njega. Sklonite to, ne živite laži, on je bio jedno razmaženo, obesno, monstruozno dete - vikala je ona kroz suze

Floki

Guru
6. sep 2007
10.110
3.170
113
kot da je nek problem pri 13 obvladat orožje ..
Pri 13-tih sem znal jaz bolje streljati kot 3/4 slovenske vojske ker sem že takrat imel več kilometrine. Seveda pa ne je fotr prvo stvar naučil kako se dela z orožjem in sem to tudi vedno upošteval.
Ampak to so bili drugi časi, takrat mi je razrednik tudi pol las populil ko smo pizdarije delali- zasluženo. Še danes se nasmejiva ko greva na pir.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ne morem verjeti, da lahko odrasel človek takšno neumnost izjavi. Saj si odrasel? Sicer me je še bolj šokiralo, da je to celo srbski minister uradno izjavil. Po njegovem so vse krive video igrice in zahodne vrednote.
Pa mimogrede, to ni pri nas, mi nismo del Srbije. Vsaj to bi lahko vedel. Ampak me glede na tvojo izjavo ne preseneča, da si tako nerazgledan.
In kaj tukaj nimam prav? Vse iz zahoda prihaja k nam, pa naj bo to dobro ali slabo, tako pač je, pred tem se ne da ubežati. In zavestno pravim k nam, tako da ne lapaj o Srbiji, ker je mišljeno na širše podričje bivše juge. Si me pa vseeno pohvalil, če sem dal isto izjavo kot srbski minister.:cool: In nihče me ne bo prepričal, da to ni vpliv zahoda in videoigric. Včasih tega ni bilo, vsaj ne v tako grozni obliki. Vse to v kombinaciji z vzgojo, zaničevanjem v šoli ipd. in rezultat je žal takšen kot je....

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.991
-532
48
Valparaiso
In kaj tukaj nimam prav? Vse iz zahoda prihaja k nam, pa naj bo to dobro ali slabo, tako pač je, pred tem se ne da ubežati. In zavestno pravim k nam, tako da ne lapaj o Srbiji, ker je mišljeno na širše podričje bivše juge. Si me pa vseeno pohvalil, če sem dal isto izjavo kot srbski minister.:cool: In nihče me ne bo prepričal, da to ni vpliv zahoda in videoigric. Včasih tega ni bilo, vsaj ne v tako grozni obliki. Vse to v kombinaciji z vzgojo, zaničevanjem v šoli ipd. in rezultat je žal takšen kot je....
Poleg tega je bila to "posebna" šola za sončke, elitna ...

Vse po vzoru zahoda.

• Všeč mi je
Reactions: Janch

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Iz SN:
Baje so ju našli. Vsaj tako piše na fb.