Kdo se sploh upa moderirati v teh časih? Banani pride naslednji dan s pištolo in postrela polovico Alter forumaSe noben ne upa več moderirat.....ker potem samo kolesarite in grozite z posledicami po ZSjkah
Kdo se sploh upa moderirati v teh časih? Banani pride naslednji dan s pištolo in postrela polovico Alter forumaSe noben ne upa več moderirat.....ker potem samo kolesarite in grozite z posledicami po ZSjkah
Dejansko je 123 eden redkih uporabnikov kjer se je dalo kaj dosežt z pogovorom po ZSju.....Pripiši tudi sebi zasluge da tale 123 še vedno nori po forumu.
aja? kolikor je meni znano je v srbiji težje dobit orožje kot recimo pri nas. (vsaj v teoriji no) stanje na terenu pa pač ...Ehh, nič ni. Orožje mora bit pod ključem. Tam ga pa kar v hladilniku imajo.
Pa prijavljeno mora bit in lastnik imet psiho test na vsake par let. Tam je pa kaos.
Še vedno boljš sedaj, ko alter ni moderiran, kot prej, ko je bil moderator kameleon, ki je brisal, če si bil drugačnega mnenja, kot on, 123-jeve pozive k pobojem je pa itak dovoljeval. .Najdi temo glede katere je gladek. Če bi bil alter moderiran 123 in osmica ne bi napisala tretjega posta.
Jaz ti verjamem na besedo da sta se vidva dobro ujela. Rezultat pa tudi vidimo.Dejansko je 123 eden redkih uporabnikov kjer se je dalo kaj dosežt z pogovorom po ZSju.....
Ne bi verjel če ne bi doživel!
Tetris mode. Samo se mu zalomi že na 1 nivojuNjemu predvsem precej špila.
Sta si v kitajščini izmenjevala sporočila?Dejansko je 123 eden redkih uporabnikov kjer se je dalo kaj dosežt z pogovorom po ZSju.....
Ne bi verjel če ne bi doživel!
Glede na to, da je učiteljev tudi zaradi podobnih scen vsak dan manj, da zaradi tega učijo tudi dejansko pedagoško nuki, da ne rečem nesposobni, bi jaz na njenem mestu lepo dal ravnateljici odpoved in to po možnosti še lepo javno podprl ter se izpostavil.je naneslo tako, da je sovpadalo z vsemi temi dogodki večraj, in sem vmes mal ravnetiljico lokalne šole vprašal (beseda je bila tudi o nasilju v šoli, ki je zadnjo leto eskaliralo, že tudi v nižjih razredih - šola nemočna, zaradi bolnih staršev, izguba nadzora na vseh nivojih).... v glavnem, vprašal provokativno, ja kaj pa bo naslednje leto, ali pa čez 5 let, če je vsako leto hujše. Bila je mrka tišina, in obup na obrazu.
ena zadnjih scena je baje bila, da je učiteljica eni problematični učenki napisala v beležko, da moti pouk in da je za tisto uro odstavljena od ure in da naj pokaže staršem in podpišejo da so videli zabeležko in zakaj je šlo. Gotofo, sončna mati je naredila taki dr mr v skupnosti in šoli, da verjetno bi kakšna malda učiteljica pustila poklic in bila zrela za psihiatrijo....
Tako da dokler pri nas ne bo počilo in bo prepozno...potrebno bo it v konzervativno počas nazaj, in da bo učitelj lahko koga tudi fsekal okol uhe, žal ne bo druge.. pač hard reset... prihajamo tja.
je naneslo tako, da je sovpadalo z vsemi temi dogodki večraj, in sem vmes mal ravnetiljico lokalne šole vprašal (beseda je bila tudi o nasilju v šoli, ki je zadnjo leto eskaliralo, že tudi v nižjih razredih - šola nemočna, zaradi bolnih staršev, izguba nadzora na vseh nivojih).... v glavnem, vprašal provokativno, ja kaj pa bo naslednje leto, ali pa čez 5 let, če je vsako leto hujše. Bila je mrka tišina, in obup na obrazu.
ena zadnjih scena je baje bila, da je učiteljica eni problematični učenki napisala v beležko, da moti pouk in da je za tisto uro odstavljena od ure in da naj pokaže staršem in podpišejo da so videli zabeležko in zakaj je šlo. Gotofo, sončna mati je naredila taki dr mr v skupnosti in šoli, da verjetno bi kakšna malda učiteljica pustila poklic in bila zrela za psihiatrijo....
Tako da dokler pri nas ne bo počilo in bo prepozno...potrebno bo it v konzervativno počas nazaj, in da bo učitelj lahko koga tudi fsekal okol uhe, žal ne bo druge.. pač hard reset... prihajamo tja.
Kako to misliš? Če še ne veš....ne moderiram več.Jaz ti verjamem na besedo da sta se vidva dobro ujela. Rezultat pa tudi vidimo.
gremo tudi stavit, da lahko taka učiteljica, ki je dala odpoved in se tako izpostavi, še samo dela v kakšnem proizvodnem obratu na minimalcu.Glede na to, da je učiteljev tudi zaradi podobnih scen vsak dan manj, da zaradi tega učijo tudi dejansko pedagoško nuki, da ne rečem nesposobni, bi jaz na njenem mestu lepo dal ravnateljici odpoved in to po možnosti še lepo javno podprl ter se izpostavil.
Grem stavit 123 jajca, da bi se po tretji taki akciji začelo premikat.
Zakaj? Samo odgovoril sem mu....Sem ti piknil...v živec....ti duševni revček.