Hočeš povedat, da več plačaš vrtec, ker je otrok alergičen in ima posebno hrano?Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Zanimivo, kako dobro ugotavljas, a razmisljas ocitno iz svojega stalisca.
Vrtec placujem za necaka, ker je sestra ostala brez moza in dela 4 ure na dan zaradi bolezni.
Aha, vrtec plačuješ primerno tvojim dohodkom za sestro, ki dela 4 ure na dan.
Napisal sem, da nima vzdrževanih otrok, ker sta oba že polnoletna. Zato tudi nimam nobene davčne olajšave.
Vrtec ni obračunan od moje plače, ampak od plače sestre. Je res, da je strošek nižji kot, če bi bil otrok moj. Pa vseeno ni tako malo, ker je nečak alergičen mleko in moko in še neke zadeve in je temu primeren stroške hrane, kar ji pomagam plačati.
Več od tega ti ne bom razlaga, ker to ni tvoja stvar. Vidim pa, da sem ti bolj v trnih jah, kot pa vrste pri zobozdravniku, kar je očitno tvoj poklic. Upam, da delaš v privatnem sektorju in ne na koncesijo oz v JS, ker potem se mi poraja vprašanje, zakaj si zdajle na internetu.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Delam v zdravstvu vem kaksne so place. Dalec od tega v tvojem linku.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Hočeš povedat, da več plačaš vrtec, ker je otrok alergičen in ima posebno hrano?Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Vrtec placujem za necaka, ker je sestra ostala brez moza in dela 4 ure na dan zaradi bolezni.
Napisal sem, da nima vzdrževanih otrok, ker sta oba že polnoletna. Zato tudi nimam nobene davčne olajšave.
Vrtec ni obračunan od moje plače, ampak od plače sestre. Je res, da je strošek nižji kot, če bi bil otrok moj. Pa vseeno ni tako malo, ker je nečak alergičen mleko in moko in še neke zadeve in je temu primeren stroške hrane, kar ji pomagam plačati.
Več od tega ti ne bom razlaga, ker to ni tvoja stvar. Vidim pa, da sem ti bolj v trnih jah, kot pa vrste pri zobozdravniku, kar je očitno tvoj poklic. Upam, da delaš v privatnem sektorju in ne na koncesijo oz v JS, ker potem se mi poraja vprašanje, zakaj si zdajle na internetu.
Citat:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Hoče povedat, da se je že čisto pregloboko zapletel v izmišljotine, pa kar ne more in ne more nehat.
S petimi jurji pa res ne rabiš stavkat...dej bodi na okusni strani no.Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Se strinjam. Ampak ko se borijo zase, naje*bem jaz. Ker otrok ne more v vrtec, ker ne morem k zdravniku, ker ne morem v lekarno... In karkoli bodo dosegli, bomo plačali mi.
Ko se bom boril jaz me sindikat ne bo podprl, nimam komu stavkat oz. če bi, bi šle stranke drugam, in nenazadnje javni sektor zaradi mene ne bi trpel, tako kot mi zaradi njih in njihovih pravic.
Je pa sramota v sistemu - lekarne delajo rekordne dobičke imajo monopol in očitno ne dajo dovolj velike plače zaposlenim.
Napisal si, da plačuješ vrtec tvoji plači primerno.....nakladač.Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Delam v zdravstvu vem kaksne so place. Dalec od tega v tvojem linku.
Poznam razmere v drugi branži, številke iz Financ so pravljične.
Poštarji NISO štrajkali! A razumeš? Btw., a je pošta javni sektor? Se financira iz proračuna?Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Naših poštarjev ni bilo naokoli. So štrajkali. Sicer pa kdo rabi pošto, če le-ta rabi 25 let da dostavi razglednico iz Ljubljane v Ribnico...
Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Poštarji NISO štrajkali! A razumeš? Btw., a je pošta javni sektor? Se financira iz proračuna?Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Naših poštarjev ni bilo naokoli. So štrajkali. Sicer pa kdo rabi pošto, če le-ta rabi 25 let da dostavi razglednico iz Ljubljane v Ribnico...
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Uporabnik Roberto pravi:
Štrajkali ali ne, pri nas ga v sredo ni bilo naokoli.
Citat:
Za enega otroka plačuješ vrtec, drugemu si pa že avto kupil. Zanimivo