Mimam ravno izkušen s temi vozi, bom pa vseeno povedal kar sem doživel in kar pravijo lastniki. Vozil sem Tuarega v10. Stvar je nora in hudo za vozit. Ker je bil od 1 lastnika je bil ohranjen. Že sami servisi na VW so bili dragi. Od v6 tdi sem slišal same minuse, ker lastniki so bili 2 ali 3 in je crkavalo marsikaj. Verjetno zaradi iztrošenosti.
X5 so rabljene za bejžet stran, skor vse, ker so tudi iztrošene. To govorim o okol 10 let starih, ne novih.
Za Land roverje pa lastniki pravijo, ko ga kupiš moreš imet 5 jurjev na lagerju, ko avto iz izrednega servisa odpelješ, moreš spet imet 5 jurjev
. To so bile besede lastnika.
Za porše pa ne vem nič, ker jih pri nas ni. Eden ma dizelaša sam lastnika ne poznam.
Še najbolj, po mojem mnenju, je Toyota LC. Avto res dolgo služi samo ko pa crkne kaj, je verjetno še porš cenejši. Imam rav4 05l in hočjo za lamdo 150 evričev. Za ponaredek je prisšlo 80 sam se sedaj pa lučka za izpušne prižiga, čeprov je vse uredu.
Izpod črte, ta vozila za navadne smrtnike niso. Je bolje kakega oldija nabavit in sam rihtaš kolikor maš časa ali znanja in še evričev neki ne izgubljaš.