Dvosmerna že ne bo, ker ne verjamem, da bi prezračevanje predorov bilo sposobno opraviti z dvosmernim prometom, ko bi plini precej bolj ostajali v predoru. Z dvosmernim prometom bi uspešno naredili kaos v obe smeri, tako pa bo samo proti LJ.Citat:
Uporabnik mr_ pravi:A zdej bo AC na tem odseku dvosmerna ali bo pac proti LJ kaos?
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
temu se reče gospodarska škoda.
me zanima kolk bo kazni dobil tovornjakar..to mi ni jasno daavno vtunlu zagori in tam potem ostane, namesto da bi ven vlekel prikolico. Sej ti ze logika narekuje to.
Nekateri so junaki.Citat:
Uporabnik kalbo pravi:Kaj ti logika narekuje, da ostaneš v tovornjaku, ko ti začne pod ritjo goret?
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
temu se reče gospodarska škoda.
me zanima kolk bo kazni dobil tovornjakar..to mi ni jasno daavno vtunlu zagori in tam potem ostane, namesto da bi ven vlekel prikolico. Sej ti ze logika narekuje to.
EURICitat:
Uporabnik bles pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
In tako do MB, sem pa nekje pri Račah spredaj ugledal en kamion s prikolico in okoli enih pet avtov z modro-rdečo utripajočo lučjo. A kdo ve kaj bi to bilo?
Ve kdo kaj je bil to za en transport? Tovornjak (ali dva) sta imela dunajsko registracijo.
bles
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
turbina rikne že prej ne v predoru. Tako da... ne vem, pubec je teral , se je kadilo, potem pa odgovorno turbina riknila 80m pred koncem tunela. Vseskupaj en velik BS.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
turbina rikne že prej ne v predoru. Tako da... ne vem, pubec je teral , se je kadilo, potem pa odgovorno turbina riknila 80m pred koncem tunela. Vseskupaj en velik BS.