Stajerska AC je za posr*t

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
In 1,5km prevozis v minuti ne pa treh, ampak dobro. Saj se na posnetku vidi da je nekam dolgo trajalo od ustavitve kamiona do utripanja lučk na "plocniku"

Rdeče ne prižgejo kar takoj, za vsako ustavitev ...

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
851
113
utripajoče lučke in opozorilni znaki za mirujočo oviro v predoru pa bi se morali prižgati v roku parih sekund. no, vsaj v teoriji..

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.663
6.705
113
pri taščici
Ko smo bili pred desetletjem na ogledu v Čepljah so se lepo hvalili z nadzornim sistemom. od takrat so ga pa itak vsako delo nadgrajevali.
In res me zanima kako se je ta nadzorni sistem tokrat obnesel.

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
851
113
to sem se jaz že pred dvema letoma spraševal. očitno je bila tokrat zgodnja ura, pa je operater v nadzorni sobi malo dremal
klik

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
851
113
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
Citat:
Uporabnik sass pravi:
LOL, ljudje se vozijo v službo, ne na izlet..
to je precej njihov problem.
vidim, da podobno razmišljaš kot menedžerji tipa Dušan Šešok
zmaga.gif

ravno tako ni njegov problem, da se delavci k njemu vozijo v službo, in jim zato veselo zaračunava parkirnino

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
vsak se lahko preseli bližje službi. Kdor za vožnjo v in iz službe dnevno zabije dve uri je pač moron in naj ne jamra, če se pač kdaj pot malo podaljša.
Jaz itak ne bi vzel nikogar v službo,ki bi živel dlje kot 50 km stran.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
vsak se lahko preseli bližje službi. Kdor za vožnjo v in iz službe dnevno zabije dve uri je pač moron in naj ne jamra, če se pač kdaj pot malo podaljša.

Ne vem, če si opazil, ampak daleč najbolj nad stanjem na AC jamrajo tisti, ki na njo zavijejo nekajkrat letno. Tisti, ki jo uporabljamo dnevno, ponavadi ne jamramo, ker "smo navajeni vsega hudega", posebej, če se vozimo po Štajerki...

Kdo je tukaj moron je pa še diskutabilno...tisti, ki opravljajo/opravljamo specifično delo, za katerega ni delovnega mesta ravno v vsakem mestu, ali tisti, ki tipično slovensko ne vidi dlje od svojega nosu oz. v najboljšem primeru dlje od meja svoje vasice (kjer tudi dela, hodi v trgovino, hodi na obiske sorodnikom in še in še...), zapusti jo pa le, kadar gre v hrvaško Istro in to v istem času, kot polovica Evrope, potem pa benti nad zastoji, DARS-om, kamioni in Slovenijo...

matej_

Guru
25. okt 2007
2.123
655
113
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:

Ne vem, če si opazil, ampak daleč najbolj nad stanjem na AC jamrajo tisti, ki na njo zavijejo nekajkrat letno. Tisti, ki jo uporabljamo dnevno, ponavadi ne jamramo, ker "smo navajeni vsega hudega", posebej, če se vozimo po Štajerki...

Kdo je tukaj moron je pa še diskutabilno...tisti, ki opravljajo/opravljamo specifično delo, za katerega ni delovnega mesta ravno v vsakem mestu, ali tisti, ki tipično slovensko ne vidi dlje od svojega nosu oz. v najboljšem primeru dlje od meja svoje vasice (kjer tudi dela, hodi v trgovino, hodi na obiske sorodnikom in še in še...), zapusti jo pa le, kadar gre v hrvaško Istro in to v istem času, kot polovica Evrope, potem pa benti nad zastoji, DARS-om, kamioni in Slovenijo...

467716-post_slo.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Eni so pač malo odzadaj. In se ne zavedajo, da so nekatera delovna mesta v Sloveniji skoncentrirana na kraj ali dva. Ponavadi v Sloveniji samo na Ljubljano.
Marsikdo, pa ob misli, da bi se preselil v Ljubljano in tako itak zamenjal svoje zaledno okolje širše družine in prijateljev potem raje razmišlja, da se preseli v tujino, kjer je plača neprimerno višja, najemnine pa tam tam.

Spet so pa tudi tisti, ki so celo brezposelni ali pa vztrajajo na tretjerazrednem delovnem mestu samo zato, da ga imajo 15 metrov od riti.

Čeprav mi je všeč, da se stopnja zahojenosti znižuje. Že imamo primerke tudi v moji vukojebini, ki so namesto bit brezposelen, se celo preselili v kak London. 50 km ali več stran od doma se pa že fura skoraj 10% populacije naše občine, gledano iz aktivnega dela populacije v naši občini to verjetno znese celo 30% in več. Večina seveda v Ljubljano.

Nazadnje urejeno:

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Zadeva se vzge med voznjo,res vrhunsko tehnicno izpravna. Navadn skret. Turbine ne crkujejo kar tako,aberveznikom pa se pa vse zgodi,to pa.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Eni so pač malo odzadaj. In se ne zavedajo, da so nekatera delovna mesta v Sloveniji skoncentrirana na kraj ali dva. Ponavadi v Sloveniji samo na Ljubljano.
Marsikdo, pa ob misli, da bi se preselil v Ljubljano in tako itak zamenjal svoje zaledno okolje širše družine in prijateljev potem raje razmišlja, da se preseli v tujino, kjer je plača neprimerno višja, najemnine pa tam tam.

Spet so pa tudi tisti, ki so celo brezposelni ali pa vztrajajo na tretjerazrednem delovnem mestu samo zato, da ga imajo 15 metrov od riti.

Čeprav mi je všeč, da se stopnja zahojenosti znižuje. Že imamo primerke tudi v moji vukojebini, ki so namesto bit brezposelen, se celo preselili v kak London. 50 km ali več stran od doma se pa že fura skoraj 10% populacije naše občine, gledano iz aktivnega dela populacije v naši občini to verjetno znese celo 30% in več. Večina seveda v Ljubljano.

Pa da recimo mož in žena nimata/ne moreta imeti službe v istem kraju.

Sošolka s faksa s fantom živi in dela v avstriji. Ona se vozi 80km v eno smer, on pa 80km v drugo...

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Kje pa bi se naj vžgala, na parkingu po par urah mirovanja? Eni ste pa res biseri na tem forumu.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.572
2.618
113
še v SLO - ampak komaj
Nikjer - pravočasno se jo zamenja pa je.
Da se pa to zagotovi ima šofer vedno eno turbino rezerve zraven - in ob padcu moči za 3,14% na 80% maksilmalnih vrtljajev, ustavi, kipne kabino in zamenja turbino.
Seveda mora upoštevati, da mora to narediti še malenkost prej ko se približuje verigi predorov.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
KSZ...

Mene pa strašno zanima smiselnost zapore kompletne verige predorov prek Trojan, čeprav so dela samo med Trojanami in Vranskim ali pa med Trojanami in Blagovico. V vsakem primeru bi bil lahko uvoz Trojane v eno smer odprt.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.878
107
63
štajerska
to je res za posrat...

http://www.zurnal24.si/nesreca-zaprla-avtocesto-clanek-270707

Nesreči za več ur zaprla avtocesto
Zaradi dveh prometnih nesreč na avtocesti pri Slovenski Bistrici še vedno kolone.
...
Ob 9.43 je na avtocesti v Slovenski Bistrici pri izvozu jug proti Ljubljani tovorno vozilo zapeljalo na brežino," je zapisano na SPIN-u. "Gasilci PGD Slovenska Bistrica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator vozila in preprečili iztekanje nevarnih snovi."

Takoj za tem se je zgodila še ena nesreča dveh osebnih vozil na nasprotnem voznem pasu.....