Okolju prijazni avtomobili

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.811
1.022
113
Nisi odgovoril na vprašanje. Vem, težko to spravit skozi tvoj zelo omejen miselni proces.
Daj se ti to z unimi, ki res odlocajo pomeni. Kle skaces na uporabnika, rabis pa pogovor z direktorjem. Razloz slednjim kako pa kaj in mogoce bo kaj. Tako samo neki lajat na nekoga, na katerga si alergicen, je res ze mucno. Kaj pa ma Darjan kle moznost za spremenit? Al pa ti, jaz? Nada, zero... Stvar laufa brez nas... mi samo uporablamo (kupmo) kar nam je ok.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

jezek

Guru
24. jul 2008
3.728
1.563
113

Priponke

• images (1) (5).jpeg
    images (1) (5).jpeg
    9,1 KB · Ogledi: 6
  • Všeč mi je
Reactions: Jabe in darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.309
7.054
113
Daj se ti to z unimi, ki res odlocajo pomeni. Kle skaces na uporabnika, rabis pa pogovor z direktorjem. Razloz slednjim kako pa kaj in mogoce bo kaj. Tako samo neki lajat na nekoga, na katerga si alergicen, je res ze mucno. Kaj pa ma Darjan kle moznost za spremenit? Al pa ti, jaz? Nada, zero... Stvar laufa brez nas... mi samo uporablamo (kupmo) kar nam je ok.
Saj je vse jasno kam gredo zadeve.
Lokalno se NN razbremeni prvo s CB, potem hranilniki. Cez nekaj casa se pride obracun oddane moci za tiste s SE in tako bodo tudi oni dodajali hranilnike. Cilj je seveda lokalno imeti bolj kot ne enak odjem iz VN.

medtem pa se pac gradi/nadgrajuje VN in gradi centralne hranilnike.

ni to noben rocket science, tehnologija je tu, samo ljudi je treba “motivirat” v uporabo

• Haha
  • Objave ne odobravam
Reactions: sad in MrDaco

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.811
1.022
113
Saj je vse jasno kam gredo zadeve.
Lokalno se NN razbremeni prvo s CB, potem hranilniki. Cez nekaj casa se pride obracun oddane moci za tiste s SE in tako bodo tudi oni dodajali hranilnike. Cilj je seveda lokalno imeti bolj kot ne enak odjem iz VN.

medtem pa se pac gradi/nadgrajuje VN in gradi centralne hranilnike.

ni to noben rocket science, tehnologija je tu, samo ljudi je treba “motivirat” v uporabo

Prav. Mene na netmeteringu se nekaj casa ne bojo vidl hranilnik kupovat. Mi zaenkrat popolnoma pase kot je. Kot zdaj vidim sploh ne produciramo neke hude porabe, da bi me ta nov sistem kaj hudo ganil. Pa mamo vse na elektriko. Drgac pa, tehnologija je ze tu, folk pa zal se ne. Pametnejsi, vec ve, ah... Pocas pa zihr in bo vse polahko na krozniku.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.159
11.039
113
kod Džej-Zija
Prav. Mene na netmeteringu se nekaj casa ne bojo vidl hranilnik kupovat. Mi zaenkrat popolnoma pase kot je. Kot zdaj vidim sploh ne produciramo neke hude porabe, da bi me ta nov sistem kaj hudo ganil. Pa mamo vse na elektriko. Drgac pa, tehnologija je ze tu, folk pa zal se ne. Pametnejsi, vec ve, ah... Pocas pa zihr in bo vse polahko na krozniku.
Torej gledaš skozi keš in ne ekologijo. Čeprav so te slednje polna usta. Kakšen šok.

• Haha
Reactions: Najbolji

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.811
1.022
113
Ja? A tko kot vi furate smrdlivce pa kozolce obiskujete? Pa olje sami kupujete in buzurirate serviserje s tem? Sam da se splaca ne? Se povej, da prav namenoma delas bedaka iz sebe, pa si zmagal. Temu se pa prav karakter :bonk: