Nič nisi odgovoril. Namreč sedaj je vprašanje ali stacionarci slikajo celo cesto ali zgolj en pas?Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
v kolikor sta na sliki 2 je slika neveljavna
Kdo ima izkušnje, da pove?
Nič nisi odgovoril. Namreč sedaj je vprašanje ali stacionarci slikajo celo cesto ali zgolj en pas?Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
v kolikor sta na sliki 2 je slika neveljavna
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
kakor sm jst slišu bi naj bili na AC na 150km/h naštimani....
lepo da si se izpovedalCitat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zajbel;zelo zanimivo, ce tole drzi, potem sem pa res ze star. Me pa zanima kako dolgo velja ta omejitev. Clen je najbrz iz kaksnega izmed novih zakonov o prometu, ki so zacel veljat 1.7.
Da ne boš slučajno "šerifa" špilal, ko ti ne bo nekdo blendal na severni LJ obvoznici, kjer boš ti peljal 100 km/h, oni divjak pa neverjetnih (in dovoljenjih) 110 km/h!
Sorry - moral sem!
Citat:
Uporabnik Firing_Nukez pravi:
jaz se mimo stacionarcev vozim 150 po števcu pa nisem še nikoli dobil nobenega pozdravčka domov
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
najdite mi prispevek v mediju ki je omenil ta podatek
vsi so omenjali samo povaišanje kazni, nihče pa tega podatka. Lahko pa da sem kak vaški medij spregledal
Fajn izgovore imaš.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
hvala,
1. uradnega lista še ne berem redno (očitno ga bo treba naročiti še zaradi drugih stvari)
2. motorevije ne berem ker nisem njihov član, poleg tega so to samo "omenili"
3. na strani amzs pa tudi nisem brskal.
Na alterju mi je pa očitno ušlo, vsega pa tudi ne morem prebrati na alterju. itak pa smo najbrž debatiral samo o povišanju kazni.
sicer pa omenil je "kreden" in" predator" to zadevo pa potem še nekateri citiral in navajal ter se kregal okoli tega. Skratka 2 objavi od skoraj 400 objav v tisti temi.
Ker vsi zgoraj našteti "mediji" za moje pojme niso "množicni"
Citat:
Uporabnik paci pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
kakor sm jst slišu bi naj bili na AC na 150km/h naštimani....
Meni bi bil všeč moder kvadraten znak z 130 (priporočena hitrost) ,tako kot je v Nemičij.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ne omenjejaj mi Švabov, ker vozijo ko krave....po levem pasu nonstop 100-110 na easy....pol jim moraš pa trobit ko tele.