Št. tujcev, ki prejemajo socialno denarno pomoč

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Citat:
Ok število tujcev je manj kot 0,5%populacije. Zanima me podatek, koliko od teh tujcev dobiva bilokakšno pomoč, če sploh jo? Čene je vse to tvoje pisanje in kreganje en običen populizem in drobtinica na mizi.
a si ti neumn al se samo norca delaš
stupid-1.gif

je bla še yugoslavija, ko sem nazadnje zasledil, raziskavo nekih svetovnih-ne vem kaj,...da je kritična meja priseljencev 7%, potem se začnejo pizdarije, takrat pa da bi naj bil v Sloveniji že 14%,...
....potem je prišla osamosvojitev in svoboda in o tem se ni smelo več pisat......
sicer pa lahko vsakodnevno malo na grobo preštevaš, kolk kerih srečah, tak da vsaj samemu sebi ne boš lagal, če že drugim
uf-1.gif

Si sploh videl kaj sem citiral in kaj je bilo moje vprašanje
sprasujem se.gif

Uglavnem tujcev z dovoljenjem za bivanje je v sloveniji manj kot 50.000 oz. manj kot 0,5% populacije.
Tisti ostali na iæ, so lahko po tvoje in še kom tujci, vendar so pravnoformalno slovenci. In ja to kar dobivajo "tujci" je manj kot drobtinica na mizi vsega kar naša država daje....

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
To matematiki dol visi, če so politiki delili državljanstva, ko dedek mraz bombone
bonk.gif

moj star ata je garal in gradil, da se bo moj vnuk moral izselit?????
jezen.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Citat:
Ok število tujcev je manj kot 0,5%populacije. Zanima me podatek, koliko od teh tujcev dobiva bilokakšno pomoč, če sploh jo? Čene je vse to tvoje pisanje in kreganje en običen populizem in drobtinica na mizi.
a si ti neumn al se samo norca delaš
stupid-1.gif

je bla še yugoslavija, ko sem nazadnje zasledil, raziskavo nekih svetovnih-ne vem kaj,...da je kritična meja priseljencev 7%, potem se začnejo pizdarije, takrat pa da bi naj bil v Sloveniji že 14%,...
....potem je prišla osamosvojitev in svoboda in o tem se ni smelo več pisat......
sicer pa lahko vsakodnevno malo na grobo preštevaš, kolk kerih srečah, tak da vsaj samemu sebi ne boš lagal, če že drugim
uf-1.gif

Si sploh videl kaj sem citiral in kaj je bilo moje vprašanje
sprasujem se.gif

Uglavnem tujcev z dovoljenjem za bivanje je v sloveniji manj kot 50.000 oz. manj kot 0,5% populacije.
Tisti ostali na iæ, so lahko po tvoje in še kom tujci, vendar so pravnoformalno slovenci. In ja to kar dobivajo "tujci" je manj kot drobtinica na mizi vsega kar naša država daje....

en del od enega dela od enega dela 0.5%
zmaga.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
In ja to kar dobivajo "tujci" je manj kot drobtinica na mizi vsega kar naša država daje....
no, potem je pa itak vseeno, če pogreši še kakšno drobtinico in ne zahteva več zaplenjenja, z odrekanjem in trdim delom pridobljenih nepremičnin Slovencev, samo zato, ker zaprosijo za popolnoma isto pravico kot ti tujci, to je, sredstva za osnovno preživetje kot je hrana, .....
tujcu daš hrano zastonj, ...državljanu, ki ima nepremičnine v tujini, daš hrano zastonj,
Slovencu, ki si je zgradil nepremičnino v Sloveniji in s tem podpiral slovensko ekonomijo, ni zahteval socijalnega stanovanja, zaradi česar, ga je lahko dobil ta z nepremičnino v tujini, temu Slovencu pa zdaj prigarano imetje plenite, ker ste mu uničili delovno mesto ali ga preprosto raje dali tujcu,.....mogoče ravno s tem namenom???? (da Slovencu prevzamete nepremičnino)??????
ekonomski genocid na Slovenci ,???????, kristalno jasna diskriminacija in neenakopravnost Slovencev, ????????
tako je vsaj videt, drugega možnega vzroka za te podlosti nažalost ni moč najt

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:

Jaz vem, da dobivajo, in ker številk samih ne najdem, sem odprl topic. Za nekatere bi ti lahko povedal točen naslov prebivališča.

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.349
113
za šankom
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
niso takrat v slovenijo folka iz juga pošiljali po titovem befelu?

ja ker je že takrat bilo znano da nam umazano delo smrdi.pač gradbince in cestarje so vozili od dol.redkokateri je prišel za direktorja

Slovenska podjetja so imela direktivo iz Belega mesta, da so morala zaposlovati "nepismene bosance". In jim seveda zrihtat stanovanja.

Nima to nič s tem, da bi Slovencem smrdelo delo.

itak.in da je slovenija tik pred bankrotom so krivi "nepismeni bosanci" ki za svoje pošteno delo niso prejeli niti plačila.mene ne zanima kdo je kdo če plačuje prispevke kot jaz mu itak pripada pomoč.dobr da mamo slovenci južnjake da lahko vso svojo lenobo in lopovščino na njih zvalimo
bonk.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
itak.in da je slovenija tik pred bankrotom so krivi "nepismeni bosanci" ki za svoje pošteno delo niso prejeli niti plačila.mene ne zanima kdo je kdo če plačuje prispevke kot jaz mu itak pripada pomoč.dobr da mamo slovenci južnjake da lahko vso svojo lenobo in lopovščino na njih zvalimo
bonk.gif
Ampak jst tud plačujem prispevke že desetletja, ampak pomoč mi pa ne pripada, ker sem namesto par dni ,,falkenštajnera,, al kak mu že pravte, naredil garažo.......oziroma kar dobim, se mi odbije od vrednosti garaže in nikoli ni več moja......
no pa sj vem, sem sam kriv, ka sn pa tak butast, pa v Sloveniji delam garažo namesto nekje dol
bonk.gif

alm pa enostavno vse sprot zagonim, pa se jebite,.....že moj star ata me je zajebal ko je delal in vlagal v deželo, raj bi odojke peku in rakijo žrl, pa..........eh
crazy1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.349
113
za šankom
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
bonk.gif
Ampak jst tud plačujem prispevke že desetletja, ampak pomoč mi pa ne pripada, ker sem namesto par dni ,,falkenštajnera,, al kak mu že pravte, naredil garažo.......oziroma kar dobim, se mi odbije od vrednosti garaže in nikoli ni več moja......
no pa sj vem, sem sam kriv, ka sn pa tak butast, pa v Sloveniji delam garažo namesto nekje dol
bonk.gif

alm pa enostavno vse sprot zagonim, pa se jebite,.....že moj star ata me je zajebal ko je delal in vlagal v deželo, raj bi odojke peku in rakijo žrl, pa..........eh
crazy1.gif

a pavš da taspodn k je garažo naredu se mu pa ne odbija
confused-1.gif

al živiš v prepričanju da taspodni niso nič ustavrili tukaj

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.349
113
za šankom
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Nisi dojel...
ne vem ravno kdo ima težave z dojemanjem na tem forumu.

V tile temi sigurno ti....

itak že od štarta pišeš nebuloze in se delaš bolj zabitega kot si v resnici.če bi napisal nekaj kar bi bil unikum v razvitem svetu bi te še zastopil tako pa pišeš stavari ki se dogajajo po celotni EU

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
niso takrat v slovenijo folka iz juga pošiljali po titovem befelu?

ja ker je že takrat bilo znano da nam umazano delo smrdi.pač gradbince in cestarje so vozili od dol.redkokateri je prišel za direktorja

Slovenska podjetja so imela direktivo iz Belega mesta, da so morala zaposlovati "nepismene bosance". In jim seveda zrihtat stanovanja.

Nima to nič s tem, da bi Slovencem smrdelo delo.

bonk.gif

Ma 5* ti dam za ta post......

Sicer pa večina ostalih tipično slovensko jamra, kako so za vse njegove križe in tegobe krivi drugi.

JBG, pravila in cenzusi so enaki za vse, če je "busanc" bolj sposoben od vas, da jih podvali CSD-ju ipd., ste si pa sami krivi.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
če je "busanc" bolj sposoben od vas, da jih podvali CSD-ju ipd., ste si pa sami krivi.
,,STE SI pa sami krivi,,.....še skrivate ne več..je vse jasno, ja...kot kobilice......kaj pa ko bo njiva prazna?....pa naprej? na drugo polje?
komaj čakam
cheer.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.349
113
za šankom
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Citat:
če je "busanc" bolj sposoben od vas, da jih podvali CSD-ju ipd., ste si pa sami krivi.
,,STE SI pa sami krivi,,.....še skrivate ne več..je vse jasno, ja...kot kobilice......kaj pa ko bo njiva prazna?....pa naprej? na drugo polje?
komaj čakam
cheer.gif

Njiva je ze prazna ce se nisi dojel.in zato niso krivi bosanci ne slovenci ki prejemajo pomoc.se strinjam da bi bilo potrebno narediti red glede prejemanja pomoci.se pa bojim ce bo slo tako naprej da bodo morda tvoji in moji otroci lahko "bosanci" nekje v tujini ker smo pri nas vse zafurali.to je tisto najbolj zalostno da postanemo narod "bosancev" ker pri nas ne bo moznosti za dostojno zivljenjd.sicer se ob 580eur minimalne place clovek vprasa ce ze nismo "bosanci" sami sebi

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.085
497
83
tam ko se terc po tori rola
...in modelom na vladi se prav lepo smeje, ko se narod prepira med sabo, kako so taspodnji za ven izterati..... Ljudje božji, riba smrdi pri glavi, jebelacesta.... Če bi se že 1991 začelo gledati pod prste tajkunom (ko to niti ne bi postali), bi mogoče res bili druga Švica... Tako pa že 20 let švicamo...
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

erikson

Guru
25. avg 2007
22.762
6.539
113
KSZ

V Veliki Britaniji so za bodoče poljske priseljence posneli izobraževalni video.