Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Fotr pa izgleda, da še ni videl izobraževalne ustanove od znotraj.
In? Koga briga, kaj se tebi zdi?Citat:
Uporabnik skala pravi:
tiste nindže se mi zdijo precej ekstremne...
Citat:
In? Koga briga, kaj se tebi zdi?Citat:
Uporabnik skala pravi:
tiste nindže se mi zdijo precej ekstremne...
Citat:
Jap,.koga briga, če živiš v neki blodnji, kjer te za vsakim vogalom čaka smrtna nevarnost v obliki Ciganov, Albancev, muslimanov itd. Zapri se v bunker in ostani tam, ostali svet pa pusti pri miru.
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:Ne vem, če. Pomoje bi samo asimiliral kot so mislil čehe. Triput zapečene pa še na četrto pečenje
http://www.jusp-jasenovac.hr/Default.aspx?sid=5890Citat:
. Vođa SS-a Heinrich Himmler, odobrio je 18. travnja 1941. smjernice za iseljenje inorodnih elemenata na području Donje Štajerske, kojima je predviđena deportacija 260.000 Slovenaca
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:Hm, kdo pa so potem vsi tisti prebivalci z slabim izgovorom sloveščine, ki poseljujejo toliko blokov v Ljubljani, Velenju, na Jesenicah itd...
Jaz sem za to da pri nas dobijo pomoč, a da prinesejo dokaz, da so v svojem kraju odjavljeni (da ne dobivajo pomoči tukaj in tam).
Sicer pa ne vem zakaj bi družina, ki je že dlje časa cela na socialni pomoči sploh ostala tukaj. Slovenci niso oziroma nočejo bit, za podporo smo pa ok?
Citat:
http://www.jusp-jasenovac.hr/Default.aspx?sid=5890Citat:
. Vođa SS-a Heinrich Himmler, odobrio je 18. travnja 1941. smjernice za iseljenje inorodnih elemenata na području Donje Štajerske, kojima je predviđena deportacija 260.000 Slovenaca
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
II. Nameni oziroma razlogi prebivanja državljanov tretjih držav na dan 30. 6. 2012
Reasons or purposes of residence the third-country nationals on 30. 6. 2012
RAZLOG / NAMEN PREBIVANJA
REASON/PURPOSE OF RESIDENCE
ŠTEVILO VELJAVNIH DOVOLJENJ ZA ZAČASNO PREBIVANJE NA DAN 30. 6. 2012
NUMBER OF VALID TEMPORARY RESIDENCE PERMITS ON 30. 6. 2012
zaposlitev ali delo /employment or work 25.453
dnevni delovni migranti / daily migrant workers 1.196
izvajanje storitev z napotenimi delavci / providing services with posted workers 333
sezonsko delo / seasonal work 221
raziskovalno delo / research and higher education purposes 18
modra karta EU / EU Blue Card 7
združitev družine / family reunification 13.174
Študij / study purposes 1.938
otrok tujca, rojen v Republiki Sloveniji / children of foreigners born in Slovenia 786
drugi utemeljeni razlogi / other well-founded grounds 332
ostali razlogi (slovensko poreklo, tujci s statusom rezidenta za daljši čas v drugi državi članici EU) / other reasons (Slovene origin, foreigners with long-term residential status in another EU Member State) 56
SKUPAJ / TOTAL 43.514
VIR.
Se pravi, da na dva delavca dobimo še enega, ki ga je treba živet. Ali primeri iz prakse, videni vsakodnevno: tujec dela za recimo 600-700€ (če), ženska seveda brezposelna z otrokom v vsaki roki+eden na poti. Če je to nacionalni interes....
Zato imamo tv in net, za tiste, ki se pa želijo bolj v živo učit, pa potovalne agencije.Citat:
Nekako se od starša pričakuje, da otroka nauči, da na svetu obstajajo različne kulture.
Citat:
Večina muslimanov/kristijanov/judov/hindujcev ni ekstremistov.
a si ti neumn al se samo norca delašCitat:
Ok število tujcev je manj kot 0,5%populacije. Zanima me podatek, koliko od teh tujcev dobiva bilokakšno pomoč, če sploh jo? Čene je vse to tvoje pisanje in kreganje en običen populizem in drobtinica na mizi.