Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
philips: pa ga ti imaš? drugače za paging file vem...daš ga na drug disk/particijo ali pa ga izklopiš (če imaš več kot 4gb rama seveda). No, če ga procentualno omejiš, ti zadeva ne bo zrasla prek vseh meja. nekako 5 procentov je dovolj, četudi imaš 128 disk.
fadil: ssd ti načeloma odpravlja težave z odpiranjem programov (hitrostjo) in pa hitrim dostopom do več odprtih programov. seveda pomaga tudi količina rama. pri 4gb rama in ssd diskom bo zadeva morala povsem normalno delovati.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Trenutno imam vklopljen Azureus ( torenti ), občasno pogled pošto in brskam po netu. Zadeva je zelo počasna, ker imam izgleda preveč stvari odprtih. Torej, če kupim SSD disk in zraven dodam še en RAM DDR 2GB, ter dam instalirati Windows 7, naj bi zadeva delovala hitro in brez štekanja?
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Popravek. Na 32-bitni procesor se 64-bitni OS ne bo namestil. Nikdar. Obratno pa gre.
Drugače pa avtorju... moj PC je iz časa, ko je bil Intel E4500 in, pa 775 podnožje... Torej zadnji zdihlaji XP in pričetek Viste.
Dandanes je še v uporabi, konfiguracijo sem ti napisal.
Če ne delaš kaj zahtevnejšega rama ne rabiš dodajati.Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Ker mojemu sedanjemu računalničarju ne zaupam več kaj dosti, me zanima, če kdo pozna koga iz Gorenjske, mogoče bližine Bleda, ki bi mi vgradil SSD disk, dodal RAM DDR 2GB in naložil Windows 7? Seveda za kakšen pameten denar
Zato, ker je možnost odpovedi podvojena. Ko ti crkne eden, ali drugi moraš menjat celo napravo oziroma trdi disk skupaj s ssd-jem, ki še ni v okvari.Citat:
Uporabnik miklavz pravi:
Čist by the way: zakaj pa noben ne priporoča hibrida? Ko sem svojega na prenosniku menjal (2 meseca izven garancije, WTF) sem raje vzel hibrida...
LPM
Citat:
Uporabnik Frenckie pravi:
Naj doda SSD in RAM pa namesti Win 7 / 64bit.
Potem naj še torent odjemalca pravilno nastavi, da mu ne bo štekal internet in zabijal linijo, kar je sedaj velik problem pri njemu kljub zelo dobri povezavi.