Sramota ! Isakoviæ ne zna slovensko

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Kako govori stari isakovič me niti ne moti. Moti pa me, kot npr. na HRT ko so kazali predina, jankoviča, Poliča in Vilfana, kako vsi govorijo hrvaško na njihovi televiziji, na naši še nisem srečal hrvata, ki bi govoril slovensko, pa imamo polno njihovih izvajalvec pri nas, da ne rečem da bi župan zagreba na SLO 1 govoril slovensko!

Ja poglej ,če grem jas na jug seveda kar je redko govorim po Srbohrvaško. In se trudim ,da se čimbolj približal njihovem jeziku. Ker pa obratno ni tako se v Slovenji s temi mekanimi pogovarjam slovensko. Drži se tega ,če greš v Rim se obnašaj kot Rimljan. Seveda to drži po večini za intelegenten in kulturen narod.

povej ti to hrvatom. NOBEN njihov predstavnik v slo ne govori slovensko, zakaj bi potem mogli naši tam govort hrvaško? jebejo naj se

To je pa balkanska topoglavost in nekultura. Drugače pa naj se res j.....
nahrung002.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Imam kar nekaj sošolcev hrvatov in so se v 1 letu zelo dobro naučili govoriti slovensko, vsi, brez izjeme. Zdaj po 3 letih so že skoraj izgubili naglasak.

Sicer pa čestitke za hiter začetek kampanje za pepeta09. Uspelo ti bo ker Evrokrem še spi na lovorikah.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Evrokrem še spi na lovorikah.
ne-ne-1.gif

sicer gre bolj pocasi, vendar vas zanesljivo navajam na visji nivo razmisljanja,
zato so vam moji posti vedno bolj razumljivi ter se z mano vedno veckrat strinjate

pot do EU razmisljanja je pac vcasih malo daljsa in trnova

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Kako govori stari isakovič me niti ne moti. Moti pa me, kot npr. na HRT ko so kazali predina, jankoviča, Poliča in Vilfana, kako vsi govorijo hrvaško na njihovi televiziji, na naši še nisem srečal hrvata, ki bi govoril slovensko, pa imamo polno njihovih izvajalvec pri nas, da ne rečem da bi župan zagreba na SLO 1 govoril slovensko!

To je samo dokaz da nasi znajo en jezik vec, vec znas - vec veljas.
zmaga.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Evrokrem še spi na lovorikah.
ne-ne-1.gif

sicer gre bolj pocasi, vendar vas zanesljivo navajam na visji nivo razmisljanja,
zato so vam moji posti vedno bolj razumljivi ter se z mano vedno veckrat strinjate

pot do EU razmisljanja je pac vcasih malo daljsa in trnova

Pravi politik si, do izvolitve si gonil in obljubljal eno, zdaj pa izpolnjuješ mogoče 10% obljub
grin1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz...

kakšni slovenci smo bili šele takrat ko so vsi naši politik ki so bili v skupščini bivše republike govorilo srbohrvaško.danes pa so ravno ti najbolj glasni pred kakimi volitvami.
kar se glede isakoviæa tiče pa tako.on ni slovenec niti ne živi v sloveniji zakaj bi potem moral znati slovensko
bonk.gif

kot sem rekel mama je slovenka in zna slovensko oba otroka znata slovensko in oba sta nekaj že dosegla v življenju.večina forumovcev vas ne bo dosegla 5% tega ko se boste stegnl.lahko bi sara plavala danes za srbijo in pač ne in že zaradi tega sem vesel da plava za našo zastavo

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ksz
Kako si hokejist ZM Olimpije, Kevin Mitchell drzne govoriti angleško, ko daje izjave za 24ur. Če dela v SLO, naj govori slovensko
jezen.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik predator pravi:
ksz
Kako si hokejist ZM Olimpije, Kevin Mitchell drzne govoriti angleško, ko daje izjave za 24ur. Če dela v SLO, naj govori slovensko
jezen.gif

dobro njega zastopim
ampak ariela mcdonalda ki je slovenec in bamfro prav tako.pa ženekaj let nista bila v svoji domovini kaj šele da bi znala kaj slovensko
evil.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
komu se da SLO potni list bi bilo potrebno da naredi izpit iz SLO jezika.Pa me boli k..ac ce je to Mitchell , Isakovic ali pa M.Jordan, ne pa da razni Yugo trenerji trobi po juznasko.
Sedaj ko je Capello selektor Anglije ima pogoj da se nauci Anglesko!

Nazadnje urejeno:

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:

enkart sem slišala Josipo Lisac govort slovensko ... za crknt smešno
hysterical-1.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
včasih je bilo to v RK Krimu, če se dobr spomnem. Vse punce, ki so prišle v LJ so šle na tečaj SLO jezika in kolikor toliko znale govort
grin1.gif

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Priblizno 6 milijard ljudi ne zna govoriti Slovensko in sem popolnoma preprican da prav nic ne zamujajo !