Sramota ! Isakoviæ ne zna slovensko

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Oæe znane Slovenske plavalke Sare Isakoviæ ne zna slovensko ampak veselo tolæe svoje.
Trenutno si familijo Isakoviæ ogledate na rtvslo 1

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
bonk.gif

ti si pa res bogi

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Gledam od začetka, kakor ga razumem sploh ni kaj dosti živel v Sloveniji, poleg tega še brez žene s katero bi lahko govoril po naše. tako, da je to meni cisto logicno. Bolj sramotno se mi zdi, da 3/4 zdravnikov iz bivše juge ne zna Slovensko. Mi gre pa na kur@c MILF-arca, ker non-stop skače v besedo mozu Sari in Ambrožiču, samo ona lapa.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Oæe znane Slovenske plavalke Sare Isakoviæ ne zna slovensko ampak veselo tolæe svoje.

Ti si pa [censored] erste klase ej.......
bonk.gif

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:

In kaj je to kej tazga?

Če nima slovenskega državljanstva potem je to čisto OK!

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Sara ni slovenka, je državljanka.

in kot je rekel Ambrožič, si jo lastijo vsi od Srbov, Arabcov do Slovencev. vsi jo imajo za svojo
aplauz.gif

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Nič ne bi bilo narobe, če se ta tema takoj izbriše in avtorju dodeli kakšen butast naziv.
bonk.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
v glavnem da se napredek pri otrokih vidi
grin1.gif

če bi še Sara pokala po Jugu..... potem pa res

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Mene v tem primeru to tud ne moti, saj mu (slovenščina) kot pilotu verjetno nič ne pomaga, verjetno celo ne živi v SLO, temveč morda v Dubaju?

Motijo pa me nekateri drugi primeri, npr, javni uslužbenci v SLO, ki ne govorijo slovensko .... v službi seveda ! V zasebnem življenju lahko govorijo, kakor jim ustreza ....

Apolon

Zelenc'
18. jan 2009
20
0
1
bong.blog.siol.net
Se strinjam z večino mojih predpostov, ki govorijo o tem da to sploh ni važno. Dečko nima niti Slovenskega državljanstva in zakaj bi moral znati slovensko? Ne vem zakaj je to takšna sramota?

Po mojem mnenju je zelo sposoben kot vsi ostali člani družine... Hvala bogu, vzgojili so zelo dobro plavalko in to je važno in na to smo lahko ponosni.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

vcerja gledal in se mi je bolj smesno zdelo to da mama govori brez narecja, otroka z gorenjskim narecjem, fotr pa ne jebe in lepo srbsko.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

vcerja gledal in se mi je bolj smesno zdelo to da mama govori brez narecja, otroka z gorenjskim narecjem, fotr pa ne jebe in lepo srbsko.

Verjetno staremu ne gre v glavo. Slovenščina je pretežka za mekane.