sram me je...

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Avtorju predlagam naj raje napiše kaj pozitivnega, kot pa da samo ponavlja stare stokrat slišane ene in iste zgodbe.
priden.gif

Referendum pa ni za/proti vladi temveč za/proti naši prihodnosti in solidarnosti. Če bo mladina glasovala proti višjim pokojninam, potem lahko kmalu pričakujemo, da bodo upokojenci proti brezplačnem šolstvu, malicam in za uvedbo šolnin. In vsem skupaj bo šlo še slabše.

Še manj pa je razumljivo, zakaj so taisti proti zakonu o delu na črno. Čeprav jih le-to zelo moti in se stalno pritožujejo nad "revnimi" brezposelnimi, ki ne plačujejo vrtca, vozijo pa se v dragih avtomobilih.

In zato ker se nekateri "reveni brezposelni" vozijo v dragih avtomobilih in ne plačujejo vrtca pa potrebujemo nov zakon, ker jih patrenutneo ne moremo "zagarabiti"?

Tudi če sprejmemo nov zakon nam bore malo pomaga dokler ne začnemo uvljavljati starega. Zakon zaradi, tega ker prejšenga nismo sposobni izvajati bo pomeni, da bo predvsem kak revež nasankal, ki mu bo sosed pomgal kaj popraviti ali pa bo to obračuna med skreganimi sosedi. Gradbeništvo,turizem,gostinstvo in še in še.....so v nebo vpijoči problemi.

Ko bi se moja predraga vlada lotila problema iz pravega kota bi bilo naravnost odlično tako je pa naravnost odlično sranje.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.602
3.956
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Avtorju predlagam naj raje napiše kaj pozitivnega, kot pa da samo ponavlja stare stokrat slišane ene in iste zgodbe.
priden.gif
To je tako kot če nekomu nebi bilo všeč da je nekdo skipal kup dreka na njegov pot, pa bi odgovorni rekli "kako ste zoprni, predlagamo da greste okoli in nehajte že težit zaradi tega kupa dreka"

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
ksz
Dokler ne bo razjasnjeno, kaj in kako se sploh hočemo iti v bodoče, tako dolgo so vse reforme zgolj in samo delno flikanje ladje, ki se potaplja.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Pa saj že vrabčki na veji čivkajo, da to ni referendum o reformi, delu na črno in arhivih... Opozicija s sindikati to ve in vse skupaj veselo izkorišča. Raja pa nasede in se živcira. Živela Slovenija....

Me prav zanima, kako bo današnja opozicija dilala s sindikati čez nekaj let, ko bodo podobni zakoni spet na sporedu.
smirk-1.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
ksz
Dokler ne bo razjasnjeno, kaj in kako se sploh hočemo iti v bodoče, tako dolgo so vse reforme zgolj in samo delno flikanje ladje, ki se potaplja.

Ja sej
frown-1.gif
Sicer nekoliko nesramna izjava Lahovnika pa na žalost ne preveč daleč od resnice. Pilota ni za krmilom vladnega letala. Verjetno bruha na stranišču.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
ksz

Ja sej
frown-1.gif
Sicer nekoliko nesramna izjava Lahovnika pa na žalost ne preveč daleč od resnice. Pilota ni za krmilom vladnega letala. Verjetno bruha na stranišču.

Na stranišču seksa z opozicijo

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Pa saj že vrabčki na veji čivkajo, da to ni referendum o reformi, delu na črno in arhivih... Opozicija s sindikati to ve in vse skupaj veselo izkorišča. Raja pa nasede in se živcira. Živela Slovenija....

Me prav zanima, kako bo današnja opozicija dilala s sindikati čez nekaj let, ko bodo podobni zakoni spet na sporedu.
smirk-1.gif

Odvisno kako bo komunicirala najprej z Sidnikati in nato z ljudstvom. Trenutni poziciji se zalomi že z uvodim "spotom" ,ki je prišel kaj 14 dni pred referendumom???? Sicer pa kaj pomga če je že prvi človek vlade prvovrstni markentinški štos
evil.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.718
6.491
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
smirk-1.gif
Težko bo, Semolič se bo upokojil in se sploh ne bodo mogli nič zmeniti (kolikor gledam te mlade sindikaliste po televiziji, kakšen nastop imajo do sogovornikov).

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Hmm razen, če je una ta črna...se ne spomnim imena. Z njo bo tudi jaz
cheer.gif

AAA sem se spomnu EVA Irgl. damm ši loks najc

Pa ti tudi a ane

Nazadnje urejeno:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Lahko bi 5 let nazaj že isto objavu...

Ah dej dej, po tvoje bi lahko že 50 let objavu, pa boš še kar favoriziral komunajzarje. Ane kolk je blo fajn....tolk fajn, da so ljudje hoteli iti na zahod( veliko jih je šlo ), nobeden pa na vzhod k mami rusiji
sprasujem se.gif

T

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
ksz

Ja sej
frown-1.gif

Na stranišču seksa z opozicijo

To itak vemo, da je politika [censored]....sam giverji in takejri se menjavajo
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ti si smešen... in patetičen, da v teh časih predlagaš ogled muckov misleč, da me bo pomirilo in odvrnilo samomora?
Fajn si mimo pihnil....

Drugače pa luštni mucki
cheer.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Vse raje od te kvazi demokracije.

EEE Goba zadetek v polno. Zelo dobro si ugotovil, da imamo v slo KVAZI demokracija.

Samo kratka pripomba...demokracija je odprt sistem zahteva pa izvajanje zakonov še posebej ko gre predaleč. Pri nas ps se ovadbe zgubljajo v Postonjski jami in in obračajo vse razen roštilja.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Glej men osebno je čisto vseeno a je Janša 20 let nazaj švercu orožje. Mene zanima kaj se zdej dogaja v naši državi in to pač nikamor ne pelje in s emi zdi da edino kar pomaga je "pošten" totalitaren sistem

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
In kakšen je "pošten" totalitaren sistem?

EDIT:
Popravljeno. Sem dodal narekovaje...

Nazadnje urejeno: