Pohvale ogranizatorjem, meni se je dogodek zdel zelo pozitiven. Sploh, ker je šele drugi v vrsti, mislim da gredo zadeve v pravo smer.
Meni so najbolj padli v oči (po temah, žal, sem slab z imeni):
- povezovalec prve okrogle mize (human fish), ker je lepo poživil začetek dogodka, dobro speljal tudi prvi del debate, ko se mi zdi da se je folk malo bal spraševat
- Samo (Pivovarium) je zelo doživeto odgovarjal in peljal debato
- (...priznam, da sem od Lobika pričakoval... ne vem... več... malo bolj doživete odgovore... )
(žal sem se čez doberšenj del druge okdogle mize zagovoril z enim majstrom, ki bodo zdejzdej odprli pivovarno, tako da težko komentiram)
- Luka (hopsi RojnikHops) je ful model, je dobro povedal o svoji sorti hmelja
- reservoir dogs so... hudo, kera ekipa ej
In zdaj bodo pomoje ena izmed večjih zgodb o uspehu, za to, ker verjamejo in grejo do konca, vsaka čast.
- Govorec iz Zagreba mi je bil še največja pojava, ker je nostalgično razlagal, kako so iskali slad, žicali po fabriki kvas, ker tega pač ne morš kupit, tega ni, začel da je z ekstraktom, ampak, to sploh ni šanse kjerkoli kupit, da je dobil enega iz "daljne nejmačke", ampak da to se ni dalo nikjer dobit... pa da itq, učil se je iz knjig, za razliko od "nas" ki vse poveremo iz interneta... leta 2005, ne 75 da ne bo pomote
- po tem smo slišali tudi zgodbo beer-bullyja in pa fontane v Žalcu...
Toliko na hitro
Meni so najbolj padli v oči (po temah, žal, sem slab z imeni):
- povezovalec prve okrogle mize (human fish), ker je lepo poživil začetek dogodka, dobro speljal tudi prvi del debate, ko se mi zdi da se je folk malo bal spraševat
- Samo (Pivovarium) je zelo doživeto odgovarjal in peljal debato
- (...priznam, da sem od Lobika pričakoval... ne vem... več... malo bolj doživete odgovore... )
(žal sem se čez doberšenj del druge okdogle mize zagovoril z enim majstrom, ki bodo zdejzdej odprli pivovarno, tako da težko komentiram)
- Luka (
- reservoir dogs so... hudo, kera ekipa ej
- Govorec iz Zagreba mi je bil še največja pojava, ker je nostalgično razlagal, kako so iskali slad, žicali po fabriki kvas, ker tega pač ne morš kupit, tega ni, začel da je z ekstraktom, ampak, to sploh ni šanse kjerkoli kupit, da je dobil enega iz "daljne nejmačke", ampak da to se ni dalo nikjer dobit... pa da itq, učil se je iz knjig, za razliko od "nas" ki vse poveremo iz interneta... leta 2005, ne 75 da ne bo pomote
- po tem smo slišali tudi zgodbo beer-bullyja in pa fontane v Žalcu...
Toliko na hitro
Nazadnje urejeno: