Sem opazil, da je nekaj strani nazaj tekla debata o različnih trgovcih, pa da dodam svoje mnenje, saj vsako šteje, pa od viška informacij nikoli ne boli glava
Od kar sem kak mesec nazaj zvedel za Pivovarium, drugje sploh ne kupujem več. Primerjave so se delale za posamezne artikle, Cene se pa na več kg razlikujejo malenkostno. Jaz ko rabim robo, naročim pri enemu...ne bom kupil enega kvasa tu, drugega tam, potem malo sladu pri enem in nek hmelj pri četrterm...potem vsakemu plačam toliko in toliko poštnine itd...skratka, saj razumete. Pivovarium ima cene konkurenčne, velikokrat tudi cenejše (prej sem kupoval redno na mojepivo.si, tako da še sedaj vedno preverim še tam), predvsem pa pohvalim ODNOS DO STRANKE. Take podpore še nisem doživel pri nobenem trgovcu. Če pri Mojepivo česa ni bilo, pač ni bilo (sem hodil tudi osebno tja). Pa ne da bi zdaj njih pljuval....daleč od tega. Samo drugje pač nisem kupoval (razen čisto prvič pri Vsezapivo, in potem nikoli več). Če pa kaj posebnega želiš, pa pri Pivovariumu samo pišeš, lahko tudi na fb, pa se vse zrihta. Redno jemlje tudi prednaročil in jih izvršuje na 14 dni. Velikokrat dostavlja tudi v Lj, tako da poštnine ne rabiš plačevat. Skratka...same pohvale, nimam ene graje. Pač...izbira posameznih izdelkov je pa različna...nečesa več, nečesa manj...seveda imajo slovenianhops, mojepivo itd. več različnih hmeljev, ima pa Pivovarium kar, česar drugi nimajo...npr. TEKU kozarce itd. Konec koncev je s trgovino šele začel.
In ne, ni moj prijatelj in ne poznam ga (še) osebno. Mimogrede, včlante se v Društvo ljubiteljev domačega pivovarstva (letna članarina 5 EUR), pa boste imeli pri Pivovariumu na vsak nakup (tudi izdelki v akciji), še 5% popust.
Lp, M
In ne, ni moj prijatelj in ne poznam ga (še) osebno. Mimogrede, včlante se v Društvo ljubiteljev domačega pivovarstva (letna članarina 5 EUR), pa boste imeli pri Pivovariumu na vsak nakup (tudi izdelki v akciji), še 5% popust.
Lp, M