Citat:
Uporabnik TMJ pravi:
pozna kdo kakšno trgovino na ebayu kjer prodajajo ugodno postelje?
našu sem tega: http://www.ebay.de/sch/Betten-...bay&_sop=15
pozna kdo še kako?
Kadar dobiš od trgovca neumen odgovor, v 99% pomaga, da vprašanje/pripombo napišeš v angleščini, si v google translate prevedeš v kitajščino in potem pošlješ v kitajščini. Odgovor boš sicer dobil nazaj v kitajščini, toda to kar ti bo potem pokazal google translate bo veliko bolj uporabno kot prejšnji odgovor kitajcaCitat:
Uporabnik Gox pravi:
Zadnjič sem imel en zanimiv primer z enim prodajalcem iz UK.
Naročil sem torbico za telefon (8€), točno za en model samsunga. Torbica je prišla, v pravi barvi, samo v verziji XXXL. Ker nisem poznal za kateri model telefona gre, sem dal prodajalcu pozitiven feedback, napisal da je vse ok in je hitro prišlo.
Potem ko je sodelavka prejela torbico in mi sporočila da je precej prevelika, sem poskušal kontaktirat prodajalca, če se lahko kako dogovoriva za menjavo, ali nabavo druge. Pa mi ni več uspelo. Na prvi mejl mi je odgovoril po 10dnevih ... napisal, če še nisem prejel izdelka?
Mu ponovno odgovorim in pojasnim situacijo, da bi rad izdelek zamenjal, pa spet po enem tednu mejl .. a še nisi prejel izdelka? ...
Pa sem odnehal in nabavil še eno torbico pri drugem prodajalcu.
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Prosim za pomoč !
Na ebay.co.uk sem objavil oglas, prvič.
Oglas bi rad, da bi bil viden na vseh EU Ebayih ( international visibility ).
Šel sem če help proceduro, vendar neuspešno....
Oglas je še vedno samo na ebay.co.uk !
Kaj in kako oz kje sem ga pobiksal?
HVALA!
Citat:
vezo ima, da lahko oddaš oglas samo tam, kjer si ga odprl, šele ko prodaš določeno število izdelkov tam, greš lahko na "katerikoli" ebay in oddaš oglas tam