Spletni nakupi e-BAY (4)

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.324
301
83
39
Ljubljana
ne
smile-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Pred 3 meseci sem naročil robo iz Singapurja in še vedno ni prišla.
Obstaja sploh še kakšna možnost, da to robo dobim?

Prodajalec mi je denar vrnil, ampak vseeno me zanima kje se ta roba zadržuje, tracking številke pa žal nimam.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Ja stornacija ni nič posebnega, recimo tudi, če imaš tracking pa ti ne pride pošiljka, imaš še šanse, da dobiš denar nazaj.

Ko pa enkrat imaš zadevo v rokah, pa lahko kar pozabiš, da boš kaj naredil, če so kake težave. sploh za elektroniko kao garancija je bolj kot ne joke. Tako da je boljš da kupuješ z zavestjo, da če kaj crkne, lahko samo še v smeti vržeš.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
se da na dx kaj reklamirat? Ker ena očala so kul, ena imajo pa napako v lečah in so neuporabna?

B81

22. jul 2007
36.720
10.339
113
KSZ

Ni teme za Amazon, pa bom tukaj:

kaj je tole:

Die Amazon.de VISA Karte
30 € Startgutschrift - Amazon Punkte sammeln - 1. Jahr kein Kartenpreis
✓ 30 € Startgutschrift
Sie erhalten mit Ihrem ersten Einkauf bei Amazon.de eine Gutschrift von 30 € auf Ihre Kreditkarten-Abrechnung.*
✓ Erstes Jahr ohne Jahreskartenpreis
Testen Sie unverbindlich und ohne Jahreskartenpreis im ersten Jahr* - Sie können jederzeit kündigen. Ab dem 2. Jahr zahlen Sie günstige 19,99 € Jahreskartenpreis.
Nutzen Sie die Karte in den Folgejahren kostenlos: Mit den Amazon.de Punkten des Bonusprogramms können Sie auch den Jahreskartenpreis ab dem 2. Jahr begleichen.**
✓ Attraktives Bonusprogramm
Sie sammeln mit jedem Einkauf Amazon.de Punkte. Einkäufe bei Amazon.de werden besonders belohnt.

Nisem še koristil, sem pa na amazonu samo 2 nakupa opravil.

Ne vem, koliko pik dobiš z nakupi?

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
To ni v Liechtenstejnu, se pa menda tretira kot rac. oprema, zato carine ne bo. tudi vrednost je pod 160 €, kar je še en pogo, da sploh lahko carinijo.
Bo pa DDV + njihovi stroški cca 7€

Razen če bo carinik "spregledal".

LP

Nazadnje urejeno:

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.204
1.355
113
Ta zadeva je v Nemčiji, lepo piše:

Artikelstandort:
Lichtenstein, Deutschland

Torej ne bo ne carine in ne davka.

I

Izbrisan uporabnik 3287

jaz bi pa rekel, da je zadeva kar lepo se na kitajskem in bo od tam naprej sla v slo.