Pa si se ti premislil ali je z robo kaj narobe, ni taka kot je bilo zapisano? Ker če je drugo mu lepo odpiši nazaj, da ni tvoj problem (in tvoji stroški), če pošilja škart robo. Če je pa prvo, pa je normalno, da (najmanj) stroške vračila ti nosiš.Citat:
Uporabnik Mr_NO pravi:
Se mi je kar zdelo. Kako bi pa najceneje poslal cca 4 kg na Madžarsko? Pošta , GLS, UPS?
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Na ebayu sem naročil eno zadevo in sem po 45ih dneh od nakupa odprl resolution case, trgovec mi je denar vrnil in napisal, naj mu spet nakažem, ko bom izdelek dobil. Sedaj sem zadevo že nabavil drugje in ne rabim še ene.. Sem mu po preteku 45ih dneh od datuma nakupa dolžan dati denar, če zadevo dobim? Me bo v nasprotnem primeru vrgu na kakšno črno listo in ne bom mogel več kupovati pri njem?
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Kako dolgo ponavadi traja, da pride paket preko swiss post singapore v SLO?
27.1.14 je šlo na pot 14.2.14 pa piše, da je bil paket sprejet in tudi oddan v tranzit do ciljne države iz Švicarske pošte.
p.s.
Kaj ta paket iz Švice gre tudi na našo carino?
Vrednost paketa je 40€.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Švica ni v EU, tako da načeloma bi moral plačat uvozne dajatve. Priznam pa, da ne vem, a imata EU in Švica kak brezcarinski dogovor.
Citat:
Če dobro razumem se potem splača vzet kak dražji paket preko swiss post in prideš lepo skozi brez, da te naši " vdrapnejo " ?
Citat:
@HEPAN
Hvala za odgovor.
Nekaj me še zanima, vem da sem zadnjič nekje zasledil, da je nekdo iz SLO prodajal nek izdelek in ga je nato kupil nekdo za katero državo ni bilo navedeno pošiljanje.
Torej, če sodelujem na neki avkciji in zmagam za izdelek za katerega piše, da ni na voljo pošiljanje v Slovenijo kako je potem s tem?
Kaki stroški so potem pošiljanja oziroma ali prodajalec sploh pošlje izdelek?
Lahko fašeš negativen feedback, če bi bil pa jaz prodajalec, bi ti lepo poslal račun s poštnino x2Citat:
@HEPAN
Hvala za odgovor.
Nekaj me še zanima, vem da sem zadnjič nekje zasledil, da je nekdo iz SLO prodajal nek izdelek in ga je nato kupil nekdo za katero državo ni bilo navedeno pošiljanje.
Torej, če sodelujem na neki avkciji in zmagam za izdelek za katerega piše, da ni na voljo pošiljanje v Slovenijo kako je potem s tem?
Kaki stroški so potem pošiljanja oziroma ali prodajalec sploh pošlje izdelek?
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Dodaj UK naslov od cheaperandmore v profil in ga nastavi za primary, potem bo verjetn šlo.