no ja mogoče res, sam za 16$ nekak ni za pričakovat boljšeCitat:
bl švoh je
Za tako ceno je super. Torej ti je ta program napisal, da je placa 32 GB in ni javil nobene napake?Citat:
Uporabnik kwa pravi:
no ja mogoče res, sam za 16$ nekak ni za pričakovat boljšeCitat:
bl švoh je
še zmer se mi zdi solidno za to ceno
Ni potrebe. Če mu zgornji program pove, da je 32 GB, potem je 32 GBCitat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Jah jaz se vedno mislim da je bil nategnjen ...jaz bi naredil še en preizkus, gor posnami podatke, potem pa jih probaj še dol potegnit...ce bo to OK potem si res zmagal
tisti program, windowsi in telefon mi pokažejo enako velikost....Citat:
Uporabnik sad pravi:
Uporabnik HEPAN pravi:
Jah jaz se vedno mislim da je bil nategnjen ...jaz bi naredil še en preizkus, gor posnami podatke, potem pa jih probaj še dol potegnit...ce bo to OK potem si res zmagal.
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Uporabnik HEPAN pravi:
Jah jaz se vedno mislim da je bil nategnjen ...jaz bi naredil še en preizkus, gor posnami podatke, potem pa jih probaj še dol potegnit...ce bo to OK potem si res zmagal.
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
dobil sem tole in dela
ni fer do prodajalca, da ga ne morem ocenit, jest sem dejansko dobil to kar sem plačal....16$ 32GB MicroSD
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ve kdo mogoče če je treking za HK post samo do takrat ko zapusti hong kong, ali tudi kdaj pride na cilj?
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
se spomniš mogoče koliko dni je potreboval iz hk v eu? jaz imam drugače z našimi cariniki dobre izkušnje, vedno hitro zrihtajo. ta paket je tokrat namenjen v avstrijo, bomo vidli kolko so kaj jodlari hitri