Na angleškem Ebayu lahko noter daš tudi Kenijo, Uzbekistan, pa še kaj. Po moje mora bit za dodat.Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Sem poskušal, pa nimam opcije, da bi dodal Slovenijo zraven, je sploh mogoče dodat?
Hvala za pomoč *****
Še vedno lahko prekličeš in boš dobil provizijo nazaj.Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Qrc, vzeli so mi 19 eur provizije, ker nisem preklical...
Se strinjam s tabo, vendar so moje izkušnje glede prodaje zelo pozitivne. Do sedaj niti enega teženja ali bo vse ok, itd. Vedno samo kupijo, sam pošljem in seveda takoj tudi pošljem obvestilo in potem dobim pozitiven feedback. Knock, knock, upam da bo šlo še tako naprej. Sej, ko enkrat imaš nekaj pozitivnih feedbackov, po moje potem ni več težava. Začet je pa jeb.a ja, je treba tudi kaj pod ceno prodat, da si nabereš tistih par feedbackov in ti začnejo tudi ostali zaupat.Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
jebemo...ne morem razumet...totega vašega igranja z imiđem slovenije na ebayu!! Pisdo ce ne vec kaj delas se prej pozanimaj ne pa da nam postenim Slovenckom rejtinge znizujes!...potem pa morem vedno vec tujcev prepricevat da sem resn kupec, da naj mi posljejo v SLO, in da jih ne bom nategno...pa previdnost tujcev na mojh drazbah, ce bom zadevo poslal priporoceno, ce bo zavarovano ipd...ravno zaradi takih salabajzerjev... ker se sami med sabo menite za umetno dvigovanje cene...Ebay je resna zadeva in deluje zaradi resnih kupcev...ce bi vsi nekaj petlali, pa bo to lahko za nas kmalu kot BOLHA!
Ja, če si pa feedbacke že izmenjal potem ti pa lahko rečem le, da se nehaj z Ebayem ukvarjat, ker boš nevede še sebe prodal za par centovCitat:
Uporabnik Denis pravi:
Ne, ker sva zaključila prodajo.
jest pa dobil danes od carine, da me čaka pošiljka in naj dostavim dokazilo o plačilu...E-Bay mi je pa izbrisal kartico iz moje zgodovine...Citat:
Ebay je zaprl case, prevzel paypal, meni ni bilo treba nč narest. Zdej na paypalu piše da čakajo odgovor prodajalca, že nekaj dni... Ne gre za velik denarja, ampak vseeno.. šlo je za nateg, tako da pazte pri nakupu spominskih kartic
hvala...ampak, kupljene kartice ni na seznamu....niti pod "Recent" (nisem še dal ocene).....niti pod "Archive"....enostavno tega nakupa spljoh ni več v nobeni evidenci....Citat:
Uporabnik Robert pravi:
My ebay>Purchase History>archive>...
Imaš vse kupljene artikle - za lanske,predlanske,...