spletna trgovina solo.si

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
kzs
No jaz sem ravno prejšnji mesec dal 3€ več ker je bil artikel na zalogi in sem ga lahko naslednji dan prevzel v drugi štacuni pa 3-5dni da pride...
Sem pa vseeno raje počakal 1dan kot pa v še eni drugi štacuni kjer bi dal cca. 8€ več in bi ga dobil še isti dan.
Je bil pa monitor za komp ker mi je prejšnji crknil ampak sem lahko en dan preživel na prastari 15ki.
Nek čuden kompromis
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Zakaj riniti v trgovino, saj niso oni pooblaščeni serviser. Oni nimajo nič s tvojim HDDjem. Poglej garancijski list in odnesi na servis.

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.236
3
38
Dobra ideja, a vendar so oni na lastno roko uvozili ta disk, ker sem preveril pri Avteri in pri Elkoteku, ki sta pooblaščena za WD servis. Tako da ni tako enostavno.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Pa si dobil garancijski list, na katerem je naveden pooblaščeni serviser? Če ne, so te očitno nategnili. Jaz osebno bi z računom in garancijskim listom odšel na servis, ki je naveden in uveljavljal garancijo. Če bi začeli komplicirati, potem bi pa videl.

Sicer pa danes, ko smo v EU, ne vem če ti sploh še kje smejo zavrniti garancijsko popravilo (moje osebno mnenje, ki ni nujno pravilno). Jaz sem na primer, ASUS laptop odnesel na garancijsko popravilo na pooblaščeni servis, pa so samo preverili serijsko številko in popravili (sicer manjše popravilo) brez vprašanj. Čeprav je prenosnik kupljen v Italiji in je na garancijskem listu pisalo, da je garancija omejena le na Italijo in Grčijo.
smile-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.740
1.526
113
Pejt na WDjevo spletno stran in naredi RMA postopek. Prvi korak je vnos serijske diska in takoj izveš, če je še v garanciji. Če je, boš vnaprej dobil novega, starega pa nato pošlješ z navadno pošto v prejeti embalaži nazaj.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kaj pa, ce zalozis garancijski list in imas samo racun?

Namrec s temi stvarmi imam precej mesane izkusnje.

Pri nekaterih super trgovinah so elasticni in se vse lepo resi ze preko maila (povem datum nakupa, naslovnika, pogledajo v bazo, mi mejlalo racun, odnesem zadevo na servis in je reseno). Eni so mal bolj leseni glede baz in "nic ne najdejo". OK, ni panike bom pac premetal papirje.

Potem so pa tu se salabajzerji, ki jim poves vse mozne podatke, pa jim se vedno ni nic jasno. Skeniras racun, se vedno jim ni jasno, kdo je sploh njiihov dobavitelj, hocejo serijsko izdelka, se vedno nic jasno.. Pa precej znana spletna trgovina in ne najcenejsa.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.693
9.912
113
40
MB
sej serijska bi načeloma mogla bit na računu ? cele kolobocije maš lol
smile-1.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
844
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
A ta trgovina še obstaja? Dva dni nazaj sem naročil osnovno ploščo, ki so jo imeli po najbolj ugodni ceni. Naročilo so mi takoj potrdili, vendar blago do danes še ni bilo odpremljeno (to naj bi bilo potrjeno preko maila). Zdaj sem jih hotel poklicati pa mi odzivnik javi, da št. ne obstaja. Prav tako danes ne dela več spletna stran. Zdaj pa ne vem...
confused-1.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
844
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
torej iskal sem najbolj ugodno plato s podnožjem 775 in s podporo ddr3. Našel sem jo kot rečeno v trgovini SOLO in sicer tole:

http://www.asus.com/Motherboards/P5G41TM_LX/#specifications

cena je bila 60 eur. sem jo pred dvema dnevoma tudi naročil, dobil potrdilo o naročilu a zadeva ni bila odpremljena. Še sreča, da sem izbral plačilo po povzetju. Zdaj niti njihova spletna stran ne deluje več..Sem si jo dal pa takrat med zaznamke in tukaj je (nedelujoč) link naročene plate:
http://www.solo.si/racunalnitv...atx-/index.html

No zdej pa da vidim, če mi kdo najde primerljivo plato za podobno ceno..jaz je namreč nisem našel. Linki iz raznih tujih strani ne veljajo, ker plato rabim še ta teden!!
grin1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.693
9.912
113
40
MB
tudi če se stran vrne nekak dvomim da ti bojo lahko to matično dobavli, model je namreč iz leta 2009
smile-1.gif

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Juhuhu!

Tudi jaz čakam že 3 tedne na dostavo Logitech daljinca, ker tudi v mojem primeru so najcenejši pri njih...klical sem že pisal mejle...po moje ne obstaja več firma...sem pa pred kratkim za sinov računalnik kupil ploščo ASRock 775 G41C-GS z zahtevami, ki jih potrebuješ...samo ne za 60€ ... (:)

Nazadnje urejeno:

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Solo.si so zamenjali že ene 3 firme, z vsemi so nategovali folk do onemoglosti (malo poguglajte, vem da je bila na slo-techu dolga tema o njih) Tako da bodite veseli, da jih ni več.