sej vse lepo in prav, samo kaj k*rac ko nimajo taki članki nobenega vpliva whatsoever
In kaj se pol sekiraš če bodo višje?Citat:
Kazni ne bodo spremenile nič.
Spet eden, ki ne ve, da je omejitev ZGORNJA meja, ki jo smeš peljat v optimalnih razmerah. Voziti je treba, neboš verjel, manj, če razmere, cesta itd...ne dopuščajo vožnjo 90/h.Citat:
Poznam marsikateri odsek, kjer je omejitev 90, pa ni šanse zvoziti pri 90kmh. In
Citat:
Citat:
--------------------------------------------------------------------------------
Uporabnik SJTV1 pravi:
http://www.avto-magazin.si/kolumne/denar_denar-13090.aspx
--------------------------------------------------------------------------------
sej vse lepo in prav, samo kaj k*rac ko nimajo taki članki nobenega vpliva whatsoever
In kaj je narobe s tem, če proračun filajo prekrškarji in bedaki?Citat:
Mogoce je pa v proracunu premal denarja in ga je treba na tak nacin dobit noter
Dej zdaj pa razlož prejšjo trditev! Praviš, da bo tisti, ki je že prej divjal, divjal tud zdaj, ko bodo kazni višje. Ja, a ni prav, da bo pol tak plačal več kot do zdaj?Citat:
Tist ki je vozil hitro, ko so se prvic dvignile kazni bo tudi sedaj vozil hitro ko so kazni se visje
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Zdaj res ne vem ali smo mi glupi ker ne verjamemo, da višje kazni kaj pomagajo, ali so glupi oni, ker to verjamejo
Ker se bodo ljudje še naprej pobijali. Ker varnost ne bo nič boljša.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Zanimivo, da ta prekrškar v ene 10+ letih tej državi ni dal niti centa za prometne kazni (tudi od parkiranja ne).Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Taki članki nikoli ne bodo imeli nobenega vpliva, ker je preveč očitno, da ga je skupaj sklamfal en obupan prekrškar, ki se boji, da ga bo kazen po žepu udarla.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Uporabnik stardec pravi:
Ampak takim bebcem kot si ti in tisti, o katerih sem pisal, je za to popolnoma vseeno ...
Jaz verjamem, da se bodo ljudje še naprej pobijali, ampak zato niso krive VIŠJE kazni.Citat:
Ker se bodo ljudje še naprej pobijali. Ker varnost ne bo nič boljša.
Ampak takim bebcem kot si ti in tisti, o katerih sem pisal, je za to popolnoma vseeno ...
Torej, imamo magistralko in ovinek za 180 stopinj, brez omejitve hitrosti. Po tvojih besedah je treba it skozi ovinek 90km/h???Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Od hitrosti še nihče ni umrl. Kvečjemu od pojemka hitrosti.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kotališ buče
Šoferji z več izkušnjami vozijo kvečjemu zmeraj bolj počasi, ker se iz leta v leta bolj zavedajo, da brzina ubija.
Slaba teorija, ki si jo ti razlagaš po svoje. Poznam marsikateri odsek, kjer je omejitev 90, pa ni šanse zvoziti pri 90kmh. In to zaradi ceste. In tam se praktično vsak teden zgodijo nesreče, pa je še vedno 90.Citat:
A pol ti praviš, da se nori po cesti zato, ker so ceste slabe? Se pravi, če bi ble ceste dobre, bi se pa počasi vozilo?
Hmmm, zanimiva teorija ?!?!
Če gledaš cesto MB-Lendava je cesta katastrofalna. Neredko zaradi kolesnic koga vrže na drug pas in je nesreča tu. V zadnjih 3 mesecih se je število tovornjakov in kombijev povečalo za več kot 30%. Če na teh 90km poti uspeš prehiteti 10 vozil si praktično car. Takšna gneča je. Dodaj še kolesnice, po katerih avtomobili zaradi razdalje med kolesi (levo-desno) ne morejo voziti, pa je nesreča tu.
Aja pa nadzor policije na tej relaciji je večji, kot pa po celi SLO skupaj, kar tudi marsikdo lahko potrdi.
Torej? Vozniki ali ceste?
na tabli smo podali že kar nekaj predlogov:Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Dej mi prosim napiši kako bi ti rešil pobijanje na cestah. Pa ne mi govorit o vzgoji otrok in boljših cestah.
Karkoli poveš bo itak obrnil besede sebi v pridCitat:
Uporabnik gregap pravi:
"stardec"pa ti napisi kako bi resil ta problem da bi bilo manj nesrec.
Pa ne zavidat drugim ki pisejo strokovne clanke v revije. Sej res da imam izpit samo 7 let, vendar zato se nisem butl. Ostali pa tudi niso ko napisejo svoje mnenje.
Več nadzora, boljša struktura višine kazni, natančna statistik vzrokov nesreč (da se jih da preprečevat) ...Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Uporabnik stardec pravi:
Dej mi prosim napiši kako bi ti rešil pobijanje na cestah. Pa ne mi govorit o vzgoji otrok in boljših cestah.