Višje kazni za prekrške

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
jaooo kake kazni...

mene pa nekaj zanima.....si brez rednega dohodka.....kje ti bodo vzeli denar???...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
arest
crazy1.gif

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
arest
crazy1.gif

ne-ne-1.gif
, naša super država pravi...da po novem, tudi če greš v arest, si še vedno dovžan denar. Tak da nič več zastojn banovcev pa si vse odplačal.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland

1. Promet urejajo kolikor se le da...pa če je to čisto malo je pač čisto malo
2. V okolici šol so večinoma ležeči "policaji" (omejitev 20-30)
3. Kolesarje ponoči velikokrat ustvljajo....se pa strinjam da bistveno premalo
4. Za pešce jih res boli k****
crazy1.gif

5. Opozorila izdajajo (npr. ugasnjene luči, crknjena žarnica..) vendar ne za prehitro vožnjo (hvala bogu, da je tako)
6. Policist bo menjal žarnico... yea right....najbolj da ko ti crkne žarnica in če jo ne znaš zamenjat pokličeš policijo da priskočijo na pomoč
crazy1.gif
......tisti ki si ne zna sam žarnice zamenjat ne sodi na cesto, ker to je nekakšna osnova katero bi morali vsi, ki so opravili vozniški izpit poznati.

In policisti imajo še mnogo mnogo drugih zadolžitev, katerih ti seveda ne poznaš oz. nočeš poznati in zato klatiš neumnosti

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
halo.....kolikor jaz vem ne moreš it v arest samo iz razloga ker nimaš denarja....?????
eno je če ga nočeš dat, drugo če ga resnično nimaš kar lahko tudi dokažeš...

še vedno ne vem kaj se zgodi če namš dohodkov od katerih bi ti trgali....

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik mitja pravi:
še vedno ne vem kaj se zgodi če namš dohodkov od katerih bi ti trgali....
potem ti kakšno stvar pridejo na dom rubežniki zaplenit, če pa še nase nimaš nič napisano potem so ti lahko za zgled Strojanovi....se pravi če res nimaš čisto nič ti nič ne morejo
grin1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik predator pravi:

tisti ki si ne zna sam žarnice zamenjat ne sodi na cesto, ker to je nekakšna osnova katero bi morali vsi, ki so opravili vozniški izpit poznati.
ti bom pripeljal thalijo za zamenjat prednjo zarnico. In ker ocitno te osnove ne bos znal skupaj spravi je najbolje, da takoj vrnes izpit.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:

tisti ki si ne zna sam žarnice zamenjat ne sodi na cesto, ker to je nekakšna osnova katero bi morali vsi, ki so opravili vozniški izpit poznati.
ti bom pripeljal thalijo za zamenjat prednjo zarnico. In ker ocitno te osnove ne bos znal skupaj spravi je najbolje, da takoj vrnes izpit.
novi avti (posebej pa Renault-i) so itak narejeni tako, da moraš avto peljat na servis da ti žarnico zamenjajo
bonk.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
novi avti (posebej pa Renault-i) so itak narejeni tako, da moraš avto peljat na servis da ti žarnico zamenjajo
bonk.gif
A dejga lomt no?
Torej je potem le nekaj narobe s tvojo prvotno izjavo.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ne ni, pač imaš tudi izjeme ane....a zdej bi rad da ti naštejem pri katerih avtih lahko sam žarnice zamenjaš
confused-1.gif

Ma dej zapičite se v vsako malenkost....

Uglavnem mislim da sem povedal bistvo

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:

1. Promet urejajo kolikor se le da...pa če je to čisto malo je pač čisto malo

Yea right and pigs do fly.

V zadnjih 9ih letih sem videl 00000 škifov ki bi urejal promet kadar se kje zamaši

Citat:

2. V okolici šol so večinoma ležeči "policaji" (omejitev 20-30)

Prosim da me ne žališ s takimi izjavami. Pojdi si pogledat stanje izven ljubljane in ne, ljubljana ni cela slovenija.

Citat:

3. Kolesarje ponoči velikokrat ustvljajo....se pa strinjam da bistveno premalo

Še enkrat: pojdi ven iz ljubljane. Boš videl kaj vse najdeš na cesti.

Citat:

5. Opozorila izdajajo (npr. ugasnjene luči, crknjena žarnica..) vendar ne za prehitro vožnjo (hvala bogu, da je tako)

6. Policist bo menjal žarnico... yea right....najbolj da ko ti crkne žarnica in če jo ne znaš zamenjat pokličeš policijo da priskočijo na pomoč
crazy1.gif
......tisti ki si ne zna sam žarnice zamenjat ne sodi na cesto, ker to je nekakšna osnova katero bi morali vsi, ki so opravili vozniški izpit poznati.

Poglej: škif te ustavi ker ti ne dela žarnica. Pred njem jo moraš zamenjat! On ti ne bo reku: " ok, zdej pa pejd domov pa jo zamenjaj..."...ne, on zahteva da jo zamenjaš pred njim ali pa ti napiše lepo pildek. Imaš problem glede zamenjave žarnice? Boli njega ku*ac.
crazy1.gif

Citat:

In policisti imajo še mnogo mnogo drugih zadolžitev, katerih ti seveda ne poznaš oz. nočeš poznati in zato klatiš neumnosti

Klatim neumnosti?!

Ja, res je...zato ker jaz klatim neumnosti je stanje na cestah tako kot je.
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ah dej ga srat no...pač bilo je mišljeno, da na tistih avtomobilih pri katerih lahko sam zamenjaš žarnico bi jo moral znati zamenjat ne pa da ti policist to počne
bonk.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:

ah dej ga srat no...pač bilo je mišljeno, da na tistih avtomobilih pri katerih lahko sam zamenjaš žarnico bi jo moral znati zamenjat ne pa da ti policist to počne
bonk.gif

veš, očitno te funkcionalna nepismenost mal je*e: nikjer nisem reku da bi on MORAL zamenjat. ampak da bi ti lahko vsaj POMAGAL zamenjat, če ti ne znaš.

Predvsem govorim tuki za punce, saj marsikatera nima pojma kako zamenjat žarnico.

Nazadnje urejeno:

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Prvo kot prvo ne živim v LJ govorim iz izkušenj tam kjer pač živim

1. Policisti pri nas urejejo promet, če ga pri vas ne ga pač ne, pojdi do komandirja in mu to povej, mogoče se kaj spremeni

2. Pri nas so pred šolo ležeči policaji in to taki da moraš dat v prvo da prideš čez njega ( razen če imaš SUV vozilo)

3. Ponoči v našem kraju nekako ni kolesarjev sem pa zato v LJ videl večkrat, da jih dosti ustavijo in mislim da je tako v vseh večjih krajih

4.5.Ne vem zakaj je moj fotr dobil dvakrat samo opozorilo....

6. Itak, policisti so krivi za takšno stanje, pa Dars in DRSC, ministri in vsa ostala druščina....samo mi "navadni" ljudje nismo nikoli nič krivi......najlažje je krivdo valiti na druge.....bo treba prvo v svojih glavah poštimat stvari pa bo potem stanje bistveno boljše
wink-1.gif

In koliko x bom moral ponoviti še da imajo policisti tudi razne druge naloge katere morajo opravljati.....ah sj brezveze razlagat....

Pa srečno vožnjo!

Nazadnje urejeno:

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
veš, očitno te funkcionalna nepismenost mal je*e: nikjer nisem reku da bi on MORAL zamenjat. ampak da bi ti lahko vsaj POMAGAL zamenjat, če ti ne znaš.
Predvsem govorim tuki za punce, saj marsikatera nima pojma kako zamenjat žarnico.
ja ok me pač j*** nepismenost.....ampak zgleda da tudi tebe.....pri tistih vozilih, kjer LAHKO SAM žarnico zamenjaš jo pač MORAŠ znati zamenjat, drugače ne sodiš na cesto.
Če kakšna punca al pa tip tega ne zna je to njen oz. njegov problem in policist ni tam da bo opravljal lažja popravila vozila...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si

Prvo kot prvo ne živim v LJ govorim iz izkušenj tam kjer pač živim
1. Policisti pri nas urejejo promet, če ga pri vas ne ga pač ne, pojdi do komandiraja in mu to povej, mogoče se kaj spremeni
2. Pri nas so pred šolo ležeči policaji in to taki da moraš dat v prvo da prideš čez njega ( razen če imaš SUV vozilo)
3. Ponoči v našem kraju nekako ni kolesarjev sem pa zato v LJ videl večkrat, da jih dosti ustavijo in mislim da je tako v vseh večjih krajih
4.5.Ne vem zakaj je moj fotr dobil dvakrat samo opozorilo....
6. Itak, policisti so krivi za takšno stanje, pa Dars in DRSC, ministri in vsa ostala druščina....samo mi "navadni" ljudje nismo nikoli nič krivi......najlažje je krivdo valiti na druge.....bo treba prvo v svojih glavah poštimat stvari pa bo potem stanje bistveno boljše
wink-1.gif

In koliko x bom moral ponoviti še da imajo policisti tudi razne druge naloge katere morajo opravljati.....ah sj brezveze razlagat....

Pa srečno vožnjo!

Velik delez pri taki situaciji imajo ravno policisti... so svetle izjeme... a jih je ogromno takih, ki sami ne upostevajo tega, za kar kaznujejo navadnega drzavljana... Da o VIP ne govorim... Policija je organ, ki skrbi za drzavni proracun in ne za varnost na cestah... To je dejstvo...
rolleyes-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Policija je organ, ki skrbi za drzavni proracun in ne za varnost na cestah... To je dejstvo...
rolleyes-1.gif
In kako skrbi za državni proračun? Tako, da piše kazni.
Zakaj piše kazni? Ker se posamezniki ne držijo/držimo "pravil igre" (beri zakonov). Res je, da je v zakonih veliko stvari bedastih samo tako je in mi tega ne bomo spremenili.

Za boljše stanje na cestah pa MORA VSAK POSAMEZNIK sam poskrbeti, s tem da UPOŠTEVA VSA CPP pravila.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
s tem ne bodo nic rešli, kvelčjeu bo več karamobolv ker bodo spet eni cincali in se bali vozit 45. Mrtvih bo isto, ker za pijane divjake in zmeden folk, pravila itak ne veljajo.

Policija pa tako kot do sedaj, stati tam kejr to ni potrebno in na hinavkse nacine sluziti denar in talati pike. Iz mojih izkušenj, kjer so mene uhvatili je bilo vedno tako, ali na dolgih ravninah kjer ni hiš (peljal 65 namesto 50) ali pa na bregu navzdol za ovinkom skriti, kjer bi clovek moral bremzat (spet 63 na 50)...ni šans da ga vidis.al karkoli.

v galvnem nekdo bi moral zato služenje odgovarjat.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si

In kako skrbi za državni proračun? Tako, da piše kazni.

Zakaj piše kazni? Ker se posamezniki ne držijo/držimo "pravil igre" (beri zakonov). Res je, da je v zakonih veliko stvari bedastih samo tako je in mi tega ne bomo spremenili.

Za boljše stanje na cestah pa MORA VSAK POSAMEZNIK sam poskrbeti, s tem da UPOŠTEVA VSA CPP pravila.

Seveda polnijo proracun na racun prekrskov... ampak ti inkasanti "kasirajo" tam, kjer vedo, da bodo v najkrajsem casu v proracunsko blagajno dodali najvec... in jih prav malo briga za prometno varnost, ki naj bi jim bila prva skrb ... predvsem policistom prometnikom...

Lep dokaz za to je nedavna izjava ob nesreci pri predoru Golovec... ko je tisti sefe stalno trdil, da je s signalizacijo bilo vse OK... v enem dnevu pa so se kot posledica te odlicne signalizacije zgodile tri prometne nesrece... in to ni osamljen primer... je pa najbolj svez ta trenutek... Saj zdaj verjetno na tem odseku dezurajo... tako kot pocnejo vedno PO TEM, ko se zgodi nesreca...vsaj nekaj dni...

Bos videl, koliko jih bo v ponedeljek in torek okoli sol... ampak samo tam nekje od sedme do devete ure... pa mogoce se potem popoldan od enajste do trinajste ure... proti koncu naslednjega tedna, pa se bodo spet prestavili na tiste tocke, kjer se najlazje "pokasira"...
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: