Citat:
Uporabnik predator pravi:
1. Policisti pri nas urejejo promet, če ga pri vas ne ga pač ne, pojdi do komandirja in mu to povej, mogoče se kaj spremeni
boli njega ku*ac za moje pritožbe!
...in to avtomatično pomeni da jih imajo vse šole v sloveniji....Citat:
2. Pri nas so pred šolo ležeči policaji in to taki da moraš dat v prvo da prideš čez njega ( razen če imaš SUV vozilo)
Oh sej ni kolesarjev kot kolesarjev, so pa "kolesarji" - vaški pijanček ki vijuga po cestiCitat:
3. Ponoči v našem kraju nekako ni kolesarjev sem pa zato v LJ videl večkrat, da jih dosti ustavijo in mislim da je tako v vseh večjih krajih
am, ker se poznate?Citat:
4.5.Ne vem zakaj je moj fotr dobil dvakrat samo opozorilo....
Ne, ampak če 20-30% norcev za volani naredi tak raztur v državi in pogojno 70-80% državljanov na*ebe zarad tega, potem pa ja, dvomim da je 80% državljanov krivih takega poraznega stanja zarad tistih 20-30% norcev, a se ti ne zdi?Citat:
6. Itak, policisti so krivi za takšno stanje, pa Dars in DRSC, ministri in vsa ostala druščina....samo mi "navadni" ljudje nismo nikoli nič krivi......najlažje je krivdo valiti na druge.....bo treba prvo v svojih glavah poštimat stvari pa bo potem stanje bistveno boljše
Sicer pa smo od kifeljcev že navajeni, da pridejo šele takrat ko je že vsega konec in ko je prepozno. Od prometa pa do kriminalnih dejanj!
Ja, recimo morajo bit na malci 7 urCitat:
In koliko x bom moral ponoviti še da imajo policisti tudi razne druge naloge katere morajo opravljati.....ah sj brezveze razlagat....