Spet v nasprotno smer - nesreča

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Jado mode on

Kazni povišat, policaje za vsak vogal, GPS v vsak avto, ustanovit oddelek kateri bi spremljal kje se voziš in kako hitro,.......sam miselnost ne spremenit v glavah. Bog ne daj nesreče.

Mam občutek, da Jado dela v državni firmi in bi rad višjo plačo.
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.330
7.381
113
Pri tem zadnjem passatu se je tipu nasproti pripeljalo civilno vozilo policije z modrimi lucmi in mu kazalo naj ustavi pa se tip ni ustavil...ene par patrulj je pa upocasnilo promet ki se je priblizeval...no kr.etena v passatu je ustavil sele kamion ki so ga postavili cez cesto na cestninski. Pol je sel pa se pes bezat.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
no kr.etena v passatu je ustavil sele kamion ki so ga postavili cez cesto na cestninski. Pol je sel pa se pes bezat.

Si predstavljaš debato če bi se zabil v tovornjak? Spet bi izpadel kot bogi revež, kot tisti avstrijski ropar, ki je pobegnil k nam po AC
crazy1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
no kr.etena v passatu je ustavil sele kamion ki so ga postavili cez cesto na cestninski. Pol je sel pa se pes bezat.

Si predstavljaš debato če bi se zabil v tovornjak? Spet bi izpadel kot bogi revež, kot tisti avstrijski ropar, ki je pobegnil k nam po AC ali pa tisti na pomurski AC, ki ste ga ustavljali z vozili
crazy1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Sam, resno mi ni jasno, zakaj tolk sanjajo s tistimi avtomatičnimi blokadami, da se ti, ko sistem zazna vožno v obratno smer, dvignejo lepo rešetke in ti gume prerežejo. Zadeva sigurno kje obstaja (čeprav na YT ne najdem nobenga posnetka). Pa bi se to lepo montiralo na vsakem izvozu/uvozu in cestninskimi postajami.
God damn, zadeva tud ne stane milijone (ok, razen v SLO).

Evo, tržna niša
grims-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Da nebi kdo pozabil kaka vroča razprava je bila takrat, ker sta se vozili (in voznika? ne spomnim se več) poškodovali, sedaj, ko je šlo vse OK skozi, pa bodo verjetno vsi ploskali njihovim metodam.

Edit: Zdaj šele vidim 2 posta, nimam pojma kak je to nastalo, ker sem uporabil edit gumb (kot ravnokar). Glitch? Lahko pobrišeš enega.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Sam, resno mi ni jasno, zakaj tolk sanjajo s tistimi avtomatičnimi blokadami, da se ti, ko sistem zazna vožno v obratno smer, dvignejo lepo rešetke in ti gume prerežejo. Zadeva sigurno kje obstaja (čeprav na YT ne najdem nobenga posnetka). Pa bi se to lepo montiralo na vsakem izvozu/uvozu in cestninskimi postajami.

Evo, tržna niša
grims-1.gif

Na Top Gearu so se domislili da bi tak sistem vgradili kar v avto.
hysterical-1.gif

https://www.youtube.com/watch?v=qgVmc1TODTw

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Ahahahaha, si predstavljaš
hysterical-1.gif

Bi se sred AC kr na1x samo kadit začel
hysterical-1.gif

CrkavamOdSmeha.press
smile-1.gif

Ne res, nekje se mi zdi, da sem zasledil posnetek, kako zadeva deluje... Ko sistem zazna da gre avto v kontra, dvigne neka kao rezila in avtu prereže gume in je tko narejen, da četudi kdo pravilno čez pripelje, mu ni panike.. Kao na obliko kljuna od papige...
To še ne obstaja?

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Ker to ni bilo že 15 tisočkrat predebatirano. Zato.
cheer.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Sam, resno mi ni jasno, zakaj tolk sanjajo s tistimi avtomatičnimi blokadami, da se ti, ko sistem zazna vožno v obratno smer, dvignejo lepo rešetke in ti gume prerežejo.

Teoretično je nevarno in bi na koncu Branko Maček iztožil državo za bajne odškodnine, ker bi se razsul in zaletel v ograjo.

Za začetek bi bilo mogoče dovolj in tudi ceneje, če bi postavili kaj takega

Seveda je potem problem tudi v razpisu, ker mora biti s strani DARSa prirejen tako, da ga bo dobil prijatelj ali sorodnik nekoga na nekem položaju.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Po večini v nasprotno smer vozečih je itak nabasanih. Takim prerezane gume ne pomagajo ampak samo trda fizična blokada. Tale ideja z vodo je pa sploh butasta za moje pojme.. Treba bi bilo enostavno fizično zapret odsek ceste na katerem se nahaja v nasprotno smer vozeči voznik. Ko ga jebe, če se razsuje, bolje da se on sam, kot pa še kdo drug zaradi njega..