Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Kaj ima veze okvara sistema za obveščanje z natikanjem lisic?
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Pa zakaj je sploh tm potreben plocnik? Da bo ns jebach Zoki vozu svoje lubice na spancir?
Zato, da bodo garažne hiše in plačljiva parkirišča bolj polna.Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Pa zakaj je sploh tm potreben plocnik? Da bo ns jebach Zoki vozu svoje lubice na spancir?
Ker z gradbenimi deli pričnejo julija 2011.Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
samo nekdo mi naj razloži
tu so kao zarad gradbenih del označili in hoteli, da folk umakne avte oz. tam ne parkira
in potem vse OLISIČIJO?!?! zakaj jih ne lepo 1 po enega pajek vozi stran, ker so očitno napoti? jaz ga pustim tam stat 1 teden, da se mi to zgodi
A potem, ko so avtomobile olisičili so pa z gradnjo nemoteno nadaljevali?Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Pravilno, že prejšnji teden so gradili pa jim folk vse zaprakira. Jaz se strinjam s takimi pobiranjem prostovoljnih prispevkov. Če nočeš kazni pač ne parkiraš tam, kjer se ne sme...
Očitno ni point v tem, da bi napačno parkirani avtomobili koga motili, ampak je point v nabiranju denarja. Olisičenje je pač dražje kot pa samo kazen, pa se tako v proračun več nabere.Citat:
tu so kao zarad gradbenih del označili in hoteli, da folk umakne avte oz. tam ne parkira
in potem vse OLISIČIJO?!?! zakaj jih ne lepo 1 po enega pajek vozi stran, ker so očitno napoti? jaz ga pustim tam stat 1 teden, da se mi to zgodi
Normalni jih ne plačujemo, ker ne delamo neumnosti.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Očitno ni point v tem, da bi napačno parkirani avtomobili koga motili, ampak je point v nabiranju denarja. Olisičenje je pač dražje kot pa samo kazen, pa se tako v proračun več nabere.Citat:
Sicer pa, želeli ste višje kazni, zdej jih pa plačujte...
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Normalni jih ne plačujemo, ker ne delamo neumnosti.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Sicer pa, želeli ste višje kazni, zdej jih pa plačujte...
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Saj se marsikje parkira že od nekdaj, pa dajo kazen 1x na 2 leti