Spet rabijo denar

Floki

Guru
6. sep 2007
10.136
3.192
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Kaj ima veze okvara sistema za obveščanje z natikanjem lisic?

Ko boš stal v koloni pred zaprim predorom ti bodo nataknili lisice ker je na AC prepovedano ustavljat
evil.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Stavili so listke, pa jih vozniki niso upoštevali...ja, kot da so vsak dan isti --->
bonk.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
samo nekdo mi naj razloži

tu so kao zarad gradbenih del označili in hoteli, da folk umakne avte oz. tam ne parkira

in potem vse OLISIČIJO?!?! zakaj jih ne lepo 1 po enega pajek vozi stran, ker so očitno napoti? jaz ga pustim tam stat 1 teden, da se mi to zgodi

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Pa zakaj je sploh tm potreben plocnik? Da bo ns jebach Zoki vozu svoje lubice na spancir?

ne vem, verjetno zato, ker je na drugi strani ceste pločnik pa 10 metrov od ceste po gozdu 2 metra široka potka

še en pločnik bo odlično razbremenil trume pešcev

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Pa zakaj je sploh tm potreben plocnik? Da bo ns jebach Zoki vozu svoje lubice na spancir?
Zato, da bodo garažne hiše in plačljiva parkirišča bolj polna.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.208
3.571
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

tu so kao zarad gradbenih del označili in hoteli, da folk umakne avte oz. tam ne parkira

in potem vse OLISIČIJO?!?! zakaj jih ne lepo 1 po enega pajek vozi stran, ker so očitno napoti? jaz ga pustim tam stat 1 teden, da se mi to zgodi
Ker z gradbenimi deli pričnejo julija 2011.
grin1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Pravilno, že prejšnji teden so gradili pa jim folk vse zaprakira. Jaz se strinjam s takimi pobiranjem prostovoljnih prispevkov. Če nočeš kazni pač ne parkiraš tam, kjer se ne sme...
A potem, ko so avtomobile olisičili so pa z gradnjo nemoteno nadaljevali?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:

Očitno ni point v tem, da bi napačno parkirani avtomobili koga motili, ampak je point v nabiranju denarja. Olisičenje je pač dražje kot pa samo kazen, pa se tako v proračun več nabere.

Sicer pa, želeli ste višje kazni, zdej jih pa plačujte...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.786
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:

Očitno ni point v tem, da bi napačno parkirani avtomobili koga motili, ampak je point v nabiranju denarja. Olisičenje je pač dražje kot pa samo kazen, pa se tako v proračun več nabere.

Normalni jih ne plačujemo, ker ne delamo neumnosti.
smirk-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:

Normalni jih ne plačujemo, ker ne delamo neumnosti.
smirk-1.gif

daj ne filozofiraj, tam se parkira že od nekdaj pa v zadnjih desetih letih nisem niti enkrat videl, da bi tam kdo kako kazen dobil

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Saj se marsikje parkira že od nekdaj, pa dajo kazen 1x na 2 leti
tongue-1.gif

Najdi člen, po katerem je tam prepovedano parkirat? Dali so verjetno premično tablo za gradbišče na začetek, čeprav se da na to cesto prit na 10 različnih koncih in pokasirali.