spet mrtvi na AC

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Tega podatka ne vem, se je pa moj odgovor nanašal izključno na odstotek nesreč pod vplivom alkohola napram ostalim vzrokom.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Še podatek, koliko mrtvih je alkoholiziranih, manjka... glede na to, da ima pijanec vedno srečo, se mogoče bolj splača pijan vozit... imaš več verjetnosti, da se boš v nesreči izlizal...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.924
113
v lokalni ostariji
saj 12% je povzročenih nesrečzaradi alkota ki so imele za posledico smrt....

torej v 88% pobijajo trrezni. se pravi da se bi v najbolšem primeru zmanjšalo smrtnih žrtev za 12%... hmm... gonja pa taka kot da vsi ki se zaletijo da so pijani.

ne opravičujem pitja in vožnje vendar bi rad da se ve da večina politikov samo nabira točke...

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
torej v 88% pobijajo trrezni. se pravi da se bi v najbolšem primeru zmanjšalo smrtnih žrtev za 12%... hmm... gonja pa taka kot da vsi ki se zaletijo da so pijani.

Nikoli ne bo tako, da bo vsem odgovarjalo. Ko so bile raznorazne akcije o tem, da hitrost ubija, so pa bili naglasnejši tisti, ki so trdili, da temu ni tako in s prstom kazali na pijance...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
saj 12% je povzročenih nesrečzaradi alkota ki so imele za posledico smrt....

ne opravičujem pitja in vožnje vendar bi rad da se ve da večina politikov samo nabira točke...

a je pijanih voznikov na cesti tudi 12%?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Mene zanima % mrtvih pijancev... ker kot kaže, se pijan zaleti v treznega, ta umre, pijanc pa preživi...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Mene zanima % mrtvih pijancev... ker kot kaže, se pijan zaleti v treznega, ta umre, pijanc pa preživi...
Pol pa reč, če se bolj splača vozit pijan :). Vsaj preživiš.

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Pol pa reč, če se bolj splača vozit pijan :). Vsaj preživiš.

Ja in potem doživiš pekel na zemlji ala sartre. Verjemi da bi bil raje mrtev.
crazy1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.990
-375
113
no zdej so se na darsu spomnili, da bi lahko neki konkretno ukrepali proti tistim, k vozijo v nasprotno smer. po izkušnjah iz tujine, razne bodice ne delujejo, tko da je prometni minister ustanovil skupino, k mora v 14 dneh najdit praktično najboljšo rešitev! bomo vidl, kaj bojo poštudirali...

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

Menda je to zato, ker je pijanec ob trku ves mlahav in zaradi tega preživi. Ostali smo, pred trkom (nimam lastnih izkušenj), menda vsi napeti, zato lažje pokamo.

To je vse 'menda', bi pa bilo lahko logično.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

Menda je to zato, ker je pijanec ob trku ves mlahav in zaradi tega preživi. Ostali smo, pred trkom (nimam lastnih izkušenj), menda vsi napeti, zato lažje pokamo.

To je vse 'menda', bi pa bilo lahko logično.

Ja, nekako tako...ker tudi pijanci, ki jim glavo stran odbije ponavadi preživijo za razliko od treznih kolegov...
grims-1.gif

evil.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
tko da je prometni minister ustanovil skupino, k mora v 14 dneh najdit praktično najboljšo rešitev! bomo vidl, kaj bojo poštudirali...
Nič.