Spet je bil Darwin na delu.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
60277405.jpg

Poglejte napis v ozadju, precej ironično, bi rekel ...
crazy1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Citat:
Taka verzija "pametne" reklame pri nas ne pride vpoštev. POP že nebo dal tolko reklamnega prostora za brezplačno izjavo...

Pa dobro od pop tv itak ni za pričakvat tega, ker samo od reklam živijo... Ampak nacionalka pa bi lahko to pokazala (cel filmček), sej tko dobijo že OGROMNO dnarja od naročnine, pa nacionalka naj bi obstajala ravno s tem namenom (ker vem, da se eni sprašujejo zakaj morjo nacionalko posebi plačvat) ... da pokaže oz. izobražuje tudi z prispevki, ki sicer niso ekonomsko smisleni za komercialne tv, so pa v dobro naroda... Ampak [censored] kej .. tko pa pred poročili s top šopom morijo, pa twizijem, pa kalgonom. Bi raje videl, da se komu tale filmček vtisne v spomin, ne pa muzika "...da pralni stroj bo dlje živel, dodaj kalgon!"

Ko sem pred časom prilepil tale video na forum sem tudi pisal na rtvslo in pop tv. Odgovora ni bilo...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Citat:
Taka verzija "pametne" reklame pri nas ne pride vpoštev. POP že nebo dal tolko reklamnega prostora za brezplačno izjavo...

Pa dobro od pop tv itak ni za pričakvat tega, ker samo od reklam živijo... Ampak nacionalka pa bi lahko to pokazala (cel filmček), sej tko dobijo že OGROMNO dnarja od naročnine, pa nacionalka naj bi obstajala ravno s tem namenom (ker vem, da se eni sprašujejo zakaj morjo nacionalko posebi plačvat) ... da pokaže oz. izobražuje tudi z prispevki, ki sicer niso ekonomsko smisleni za komercialne tv, so pa v dobro naroda... Ampak [censored] kej .. tko pa pred poročili s top šopom morijo, pa twizijem, pa kalgonom. Bi raje videl, da se komu tale filmček vtisne v spomin, ne pa muzika "...da pralni stroj bo dlje živel, dodaj kalgon!"

Nacionalka ni zanimiva za ciljno publiko; mladi (moja starca sta 50+ pa gledata pop, ker pravita da so na nacionalki preveč "lame")

POP in Kanal bi morali spuščat te 15 sekunde reklame (prometno za prometno + 2 sekundne "opomnik" reklame, vsaj kak mesec,
al pa recimo rped počitnicami, in nasploh v šolah.

Sicer pa nehajno si metat pesek v oči, da bi meni kot 18 letniku ko sem dobil hiter avto v roke takrat pokazali reklamo, bi bil
"trezen" ravno pol ure, al pa še to ne. V kombinaciji z najboljšim kolegom na sovozniku, pa so ti 18 letniki itak kamikaze.

Ampak druga kot pa te reklame da to preprečimo ni za naredit...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Citat:

Ko sem pred časom prilepil tale video na forum sem tudi pisal na rtvslo in pop tv. Odgovora ni bilo...

Dajmo se zmenit, po mailih "združit" pa da nas dnevno ene 5000 uporabnikov pošle en in isti mail, bomo mogoče kaj dosegli.
Jaz pošlem z 10ih različnih mailov pa ene 30 kolegov še nafehtam komot. Torej sam prispevam 50 mailov.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik softi pravi:
precej neprimerne besede

Nena Evrodebilu nazaj govori, ker te bo obtožil kake rasne nestrpnosti ali podobno
bonk.gif

Na temo;

Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Citat:

Dajmo se zmenit, po mailih "združit" pa da nas dnevno ene 5000 uporabnikov pošle en in isti mail, bomo mogoče kaj dosegli.
Jaz pošlem z 10ih različnih mailov pa ene 30 kolegov še nafehtam komot. Torej sam prispevam 50 mailov.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Pa piz.. kako spregledas cel bus ?? A je mislu da ima 200KM da bo kar mim kolone švignil ?
Verjetno je bilo na koncu še tako da so si ostali mislili " o ne neboš me prehitu" in je un spredaj se malce pospešil...pa še avtobusar nakazal da "on je mocnejsi" in rezultat je tole.

Podpis. Na ravni cesti kar takole v bus je malo malovrjetno. Sicer ne rečem da nimajo policisti prav, ampak povzamimo situacijo;
Prehitevaš. Ne dohitevaš prvega. Avtobus nasproti 20 in se približuje. Izbire: A) zaviješ desno v "prehitevanega"; preživiš
B) zaviješ levo in pristaneš na polju; preživiš C) j*bat ga gremo čelno mogoče nam rata; ne preživiš

Mi je zanimivo sumljivo vseskupaj.

A avtobusar je pihal?
confused-1.gif
Pred mnogo leti, je moj prijatelj prehiteval (starost 20 let), nasproti je pripeljal tovornjak. Oba sta se umaknila na travnik in trčila tam. Aleš ni preživel.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
lahko pa probas prit "skozi" in ce se ti izide bos imel avto cel....ce se pa ne izide,bos pa mrtev.

Ravno to mi je pri vsej stvari najbolj zanimivo...na tem delu je cesta široka za 5 avtov, pa ne pretiravam. Ravno zaradi tega mi sploh ni jasno, kako mu je uspelo, kar mu je uspelo. Sem pa slišal od mimovozečih, da naj bi se atobusar umaknil popolnoma na rob, ampak da tudi ni bilo dovolj. Kruto, ampak voznik je dobil ravno to, kar si je zaslužil (sreča, da je naletel na bus), sopotnikoma pa naj bo lahka zemlja.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Pa piz.. kako spregledas cel bus ?? A je mislu da ima 200KM da bo kar mim kolone švignil ?
Verjetno je bilo na koncu še tako da so si ostali mislili " o ne neboš me prehitu" in je un spredaj se malce pospešil...pa še avtobusar nakazal da "on je mocnejsi" in rezultat je tole.

ja normalno, 18 letnik z enim tednom izpit ne more biti kriv...

punto zgleda razbit, ker je celi razrezan, s tem puntekom se samo dotakneš trdega predmeta, pa so vsi hin. Avtobus samo "popraskan".

v glavnem šolski primer objestnosti mladine, za v učbenike na CPP.

Ne klobasaj. S točno takim puntekom sem imel pred kakimi 10 leti sam prometno nesrečo (čelno trčenje na Zaloški v Ljubljani) in sem jo odnesel brez poškodb. Avto je bil sicer totalka, a meni ni bilo nič, pa niti enega airbaga ni bilo not. Tolk o tem.

Glede nesreče - še komu izgleda to kot skupinski samomor? Kateri bedak bi šel prehitevat stoječo kolono vozil in čelno pičil v avtobus?

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Ma veliko je tudi odvisno kako do trka sploh pride. Lahko imaš še kolenske airbage pa če se čudno zaletiš pa ti A stebriček zabije v glavo ti to nič ne pomaga...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
temu se reče da si imel krompir. avto bi bil varen če bi ostala kabina cela, ti pa omotan v airbage brez praskice
smirk-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Glede nesreče - še komu izgleda to kot skupinski samomor? Kateri bedak bi šel prehitevat stoječo kolono vozil in čelno pičil v avtobus?
Glede na to, kaj smo počeli na cestah (in izven njih), ko smo bili stari 18 let, nič čudnega. 100x rata, 1x ne rata.

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Jebiga mali je frajerišu in je dobil svoje, takih modelov z raznimi puntoti, klijiči, in ostalimi poket roketi je vse več...bo že narava poskrbela..Terajo te mlinčke brez bilokakšnih ojačitev, airbagov, skratka varnosti na višku pol pa pridejo še razni filmi ala Fast and Furious pa imaš Celje..evo ga.

Najprej vsaj par let izipita in čimveč kilometrov (praksa) pol pa kupit kak novejši avto..pa malo izprovat dinamiko..

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Najhujši so mladi šoferji moškega spola, ki vozijo ostale mladce v istem avtu in se pred njimi v principu postavljajo. Pameti in izkušenj skorajda nič, je pa za to ogromen ego in veliko testosterona, ki skompenzirata za prvi dve postavki in mu data ogromno poguma. Na žalost se vedno ne konča dobro.
Mene je enak prehiteval kar po desni v naselju kak teden dni nazaj. Lepo bilo videt jaka kola, pa eni trije muloti not, nekje na vikend vožnji iz morja na sever.

Ogo

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Pri tej nesreči bi bilo potrebno točno vedet, kako se je odvijalo pred tragičnim dogodkom. Namreč, če je prišel do kolone, jo začel prehitevat in jo prehiteval med tem opazil avtobus, še kar prehiteval, ko bi mu moralo kapniti, da se ne bo izšlo, zaviti ali nazaj v prehitevanega ali pa na drugo stran. Lahko pa da je prišel do kolone, začel prehitevat, zagledal avtobus in bum. Če je bilo drugo, razumem, če pa prvo pa res izgleda precej čudno.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
še vedno nobenega odnosa do mrtvih.

zanimiv bi bilo videt, da so to vaši kolegi, prijatelji, bratje, sinovi...

In kak odnos naj bi bil?
Mulo je nepremišljeno poleg sebe v smrt pognal še dva svoja kolega. Če bi bil namesto busa na drugi strani kak avto, pa še koga zraven. To so žalostna dejstva.
Nekatere od nas takšni "modeli" ogrožajo dnevno. Potem pa še debatirajo kle na forumu, kako so vsi ostali abnormalni, samo oni da so normalni. Ni res. Nekdo, ki prehiteva celo kolono, ni normalen. Nekdo, ki vozi daleč nad omejitvijo, tudi ne.
So vozniške napake in so vozniške neumnosti in aroganca. In je prav, da se o tem tukaj spregovori, ne pa demonizira, kako si upaš tako pisat, ker se je krivec ubil.
A napišemo še bolj jasno? Cestni morilec je poleg sebe, iz genskega pula odstranil tudi nedolžne. Prvi del je pozitiven, drugi pa pač ne.

Ogo

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
saj to je glavni problem, da se frajerišijo pred svojimi vrstniki, pol pa pride do take pizdarje. Sem bil v življenju 3x v taki situaciji, ko so svoje sposobnosti dokazovali novopečeni vozniki v R5, yugo in matiz. Puni gas po ledu, dežju, v naseljih,... Samo sem vsakega nadrl ko cucka če se mu je zmešalo in naj upočasni, ker zaenkrat še nebi rad umrl.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Podpis.

Tista dva nedolzna, ki sta - verjetno - samo sprejela ponujeno voznjo se mi "smilita", samomorilski kamikaze hondas-po-dusi pa tudi malo ne. Takle mamo.