Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Pa piz.. kako spregledas cel bus ?? A je mislu da ima 200KM da bo kar mim kolone švignil ?
Verjetno je bilo na koncu še tako da so si ostali mislili " o ne neboš me prehitu" in je un spredaj se malce pospešil...pa še avtobusar nakazal da "on je mocnejsi" in rezultat je tole.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
A avtobusar je pihal?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Pa piz.. kako spregledas cel bus ?? A je mislu da ima 200KM da bo kar mim kolone švignil ?
Verjetno je bilo na koncu še tako da so si ostali mislili " o ne neboš me prehitu" in je un spredaj se malce pospešil...pa še avtobusar nakazal da "on je mocnejsi" in rezultat je tole.
Podpis. Na ravni cesti kar takole v bus je malo malovrjetno. Sicer ne rečem da nimajo policisti prav, ampak povzamimo situacijo;
Prehitevaš. Ne dohitevaš prvega. Avtobus nasproti 20 in se približuje. Izbire: A) zaviješ desno v "prehitevanega"; preživiš
B) zaviješ levo in pristaneš na polju; preživiš C) j*bat ga gremo čelno mogoče nam rata; ne preživiš
Mi je zanimivo sumljivo vseskupaj.
A avtobusar je pihal?
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
3je 18 letniki.... groza.
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Res kvaliteten film, nebi škodilo če bi se večkrat vrtel po naših TVjih, pa mislim TOČNO ta verzija, ne naše "soft" verzije.
Verzija more biti taka, da ti grejo skor kocine pokonc.
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ja no men ata ni postavil avta pred bajto, in tudi,s kolegi smo sli na pijaco, in se peljali dost previdno...o prehitevanju kolone ali v skarje s polnim avtom (niti s praznim) mi nikoli ni prislo na misel.
tako da res ne vem kaj opravicujes
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ja no men ata ni postavil avta pred bajto, in tudi,s kolegi smo sli na pijaco, in se peljali dost previdno...o prehitevanju kolone ali v skarje s polnim avtom (niti s praznim) mi nikoli ni prislo na misel.
tako da res ne vem kaj opravicujes
Pol se pa spomni zime 2002 al pa kako leto kasneje, ko sma s sposojenimi avti letela na areh, res da nisma nobenega ogrožala,
ampak samo tolko o predstavi kak je blo pred 7mimi leti ko sma midva dobila prehitre avte v roke. Vidiš nama se je izšlo, večkrat.
Tako da opravičujem vožnjo tega mladeniča s tem da vem kak je ker sem bil isti.
Ko se spomnim na moje mlade čase ko sem takoj po avtošoli dobil kalibro turbo v roke,...
Še danes se bi ob priliki najraje obrnil na vse štiri strani neba in se zahvalim komu pač sem olžen da je moja butasta divjaška
vožnja prestala vse teste gravitacije oz. darwina kot je omenjeno...
No pa kakorkoli, back to topic,...
Citat:
Taka verzija "pametne" reklame pri nas ne pride vpoštev. POP že nebo dal tolko reklamnega prostora za brezplačno izjavo...