Spet je bil Darwin na delu.

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
hudo....
frown-1.gif

naj počivajo v miru

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Pa piz.. kako spregledas cel bus ?? A je mislu da ima 200KM da bo kar mim kolone švignil ?
Verjetno je bilo na koncu še tako da so si ostali mislili " o ne neboš me prehitu" in je un spredaj se malce pospešil...pa še avtobusar nakazal da "on je mocnejsi" in rezultat je tole.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Kva je Puntotu nardil fak. [censored] mulc se mu je neki mudil al kva jst vem. sožallje

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ponavadi je tako, mladci komaj naredijo izpit, v avto naložijo še par prijateljev in potem se dokazujejo na cesti. Videno že x-krat, enim se izide, nekaterim nažalost ne.

Škoda 3 mladih življenj.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Mislim, da je tam kr široka cesta, pregledno in kr mal čudno je, da je zapeljal čelno v avtobus.

.Škoda ... pa so ugasnila 3 mlada življenja (2 nč kriva) ... RIP

Grikos

Pripravnik
21. jul 2007
386
0
16
Preveč poguma in premalo izkušenj je žal velikokrat usodna kombinacija.
roza.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Pa piz.. kako spregledas cel bus ?? A je mislu da ima 200KM da bo kar mim kolone švignil ?
Verjetno je bilo na koncu še tako da so si ostali mislili " o ne neboš me prehitu" in je un spredaj se malce pospešil...pa še avtobusar nakazal da "on je mocnejsi" in rezultat je tole.

ja normalno, 18 letnik z enim tednom izpit ne more biti kriv...

punto zgleda razbit, ker je celi razrezan, s tem puntekom se samo dotakneš trdega predmeta, pa so vsi hin. Avtobus samo "popraskan".

v glavnem šolski primer objestnosti mladine, za v učbenike na CPP.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

samo ti si pa
stupid-1.gif

nekje sem ujel, de je prehitevu stojeco kolono

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
na 24ur.com niso glih resni, pred video prispevkom, ki govori o tej nesreci se odrola reklama za fast and furious 4
uf-1.gif

POP TV? Kdaj so bili pa oni resni? In kdaj niso bili populistični? Saj je že ime takšno, da pove vse. Pop...

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

samo ti si pa
stupid-1.gif

nekje sem ujel, de je prehitevu stojeco kolono

Avtomobil čelno trčil v avtobus
Nesreča se je zgodila, ko je 18-letni voznik avtomobila, doma iz območja Šmarja pri Jelšah, ki je vozil v proti Celju, prehiteval pred seboj vozečo kolono vozil. Pri tem je čelno trčil v avtobus, ki je pripeljal nasproti.

Vir: RTV

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
paše to v kriziscu.

@lost pisal si da so ga verjetno okoliscine in drugi soudelezenci pripeljale do smrti... izkljucno sam krvi, kake okoliscine neki

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ne vem kaksno kolono je prehiteval, ne poznam tistega konca, napisal sem le kaj se velikokrat zgodi na cesti ko nekdo prehiteva par vozil.

Prehitevani radi pospeši, naspori vozeci ( kamioni večinoma) se radi zapeljejo proti temu ki prehiteva,...etc...seveda je kriv nihce drug kot sofer, samo to kar sem omenil se dogaja na cesti vsakodnevno.