Spet bomo plačeval.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
NATO je bombardiral Srbijo leta 1999, mi pa se pogovarjamo o prebrisanih iz 1991-1992

Zakaj ne bi smela imeti hiše??????? Zaradi mene jih ima lahko 100, moj stavek je letel na tisto da je nekatere skrbelo ker imajo hiše v svojih rodnih krajih.

Dokler človek živi po zakonih, me ne zanima, kaj je po narodnosti ali rasi. Če pa krši zakone, postranem nestrpen.

btw.šele takrat so ženski pozitivno odgovorili na prošnjo za slovensko državljanstvo in še zahtevali dodatno papirologijo
wink-1.gif

vem o čem govorimo ne rabim opomnikov
žal pa večina vas, ki tuki pametujete ne ve o čem se govori.
priden.gif

aha torej naj bi bil-a brez skrbi za svoje imetje...?
kdo ji je to takrat lahko garantiral?
Jajčeglavec, Pederle...v Sloveniji
Karađiæ... v BiH
bonk.gif

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
avstrija nas ne bo kupovala, to jee tako kot da bimi hotli kosovo kupit.

V bistvu ni isto

avstrija je že imela slovenijo pod seboj
slovenija kosova nikoli
wink-1.gif

edin če nisi softiæev zemljak bre
smile-1.gif

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Se strinjam, da se je marsikomu zgodila krivica, predvsem tistim, ki sploh niso vedeli da nimajo ustreznih dokumentov. Zato bi morali takrat stvari urejati od primera do primera.

Pa saj točno to trdim tudi jaz. Namesto, da so kar izbrisali, bi morali iti od primera do primera in stvari narediti po normalnih pravnih standardih (obvestit, postopke, roki, možnost pritožbe ipd).

Pa saj so urejali od primera do primera. Kako bi sicer lahko 180000 ljudi uredilo papirje???

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:

Karađiæ... v BiH
bonk.gif

V Sloveniji je lastnik hiše ostal lastnik hiše. V Bosni si lahko postal lastnik ruševine, če si bil blizu pa si postal "lastnik" dveh metrov...

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.804
3.981
113
Ljubljana
hmpg.net
Še enkrat
1. Ustavno Sodišče je ugotovilo, da so ga politiki usrali (to je ugotovilo že večkrat)
2. ECČP je ugotovilo, da so ga politiki usrali
3. V več temah ugotavljate(mo), da so ga politiki usrali (večkrat)

Ampak tukaj, pri čefurjih pa ne bomo popustili. To pa ne. To so pa politiki naredili kot smo želeli (NOT!)

Če je kdo, ki misli, da je kakšen "izbrisani":
- deloval proti osamosvojitvi Slovenije
- ni imel pravice, da bi zahteval status
- goljufa pri pridobivanju statusa
Ima enostavno nalogo. Z vsaj omejenim naborom dokazov to dotično osebo prijavi. Lahko anonimno. Enostavno in učinkovito.Število izbrisanih se bo rapidno zmanjšalo, enako bo z možnimi odškodninami, pa še čefurjev se boste znebili. Vse bo tako kot ste želeli.

Za tiste, ki ne vedo kako se to naredi nekaj napotkov:
Anonimni telefon 080 - 1200
http://www.policija.si/index.p...jave?format=pdf

Če pa nimate nič konkretnega za povedati na račun kogarkoli od teh, ki so bili nezakonito izbrisani, zakaj potem pljuvate? Zato ker gre za čefurje.

Povejte odkrito. Ne motijo vas izbrisani. Motijo vas čefurji, ker ste navadni rasisti.

PS. En tak "čefur" je skoraj postal moj sodelavec. Zgolj slučajno (ker je hotel prodati stanovanje) je ugotovil, da nima državljanstva. Njegova (starejša) sestra ga je imela. Imata iste starše, oba sta bila rojena v Ljubljani in sta v Sloveniji hodila v šole in sta vedno živela v Sloveniji. Nobenega obvestila ni prijel od nikogar, vse ostale poste uradnih organov je vedno dobival na dom. In nihče, ampak res nihče, bi ne ugotovil, da je njegov oče v resnici bil Hrvat. Ne po govoru, imenu, fizionomiji, čemerkoli.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Ne seri, motijo me prebrisanci. Med drugim tudi zato, ker bodo pokasirali nekaj kar jim ne pripada, pošteni priseljenci pa bodo ostali na suhem KER SO SPOŠTOVALI ZAKON!!!!!!!

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.804
3.981
113
Ljubljana
hmpg.net
Počasi preberi še enkrat:
Če je kdo, ki misli, da je kakšen "izbrisani":
- deloval proti osamosvojitvi Slovenije
- ni imel pravice, da bi zahteval status
- goljufa pri pridobivanju statusa
Ima enostavno nalogo. Z vsaj omejenim naborom dokazov to dotično osebo prijavi. Lahko anonimno. Enostavno in učinkovito.Število izbrisanih se bo rapidno zmanjšalo, enako bo z možnimi odškodninami, pa še čefurjev se boste znebili. Vse bo tako kot ste želeli.

Za tiste, ki ne vedo kako se to naredi nekaj napotkov:
Anonimni telefon 080 - 1200
http://www.policija.si/index.p...jave?format=pdf

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:

Karađiæ... v BiH
bonk.gif

V Sloveniji je lastnik hiše ostal lastnik hiše. V Bosni si lahko postal lastnik ruševine, če si bil blizu pa si postal "lastnik" dveh metrov...

kaj ti hočeš spljoh povedati???
enkrat naj bi jih popolnoma brez veze skrbelo za hišU doL potem naj jih skrbi
tretjič celo pojasniš vojno stanje v Bosni
bonk.gif

Se mi zdi da je "ferdo" zadel bistvo in vse ostalo prepucavanje na forumu je popolnoma odveč
wink-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.462
1.281
113
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Se strinjam, da se je marsikomu zgodila krivica, predvsem tistim, ki sploh niso vedeli da nimajo ustreznih dokumentov. Zato bi morali takrat stvari urejati od primera do primera.

Pa saj točno to trdim tudi jaz. Namesto, da so kar izbrisali, bi morali iti od primera do primera in stvari narediti po normalnih pravnih standardih (obvestit, postopke, roki, možnost pritožbe ipd).

Pa saj so urejali od primera do primera. Kako bi sicer lahko 180000 ljudi uredilo papirje???

Niso. 25 ali koliko ze tisoc so jih "v kosu" izbrisali iz registra stalnih prebivalcev. To ni primer po primer, ker ce bi bilo primer po primer, bi vsak od teh dobil vsaj odlocbo o izbrisu s pravnim podukom, moznostjo pritozbe ipd. Pa se kak pziv, da dopolnijo manjkajoce dokumente pred tem ...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.191
6.348
113
blizu močvirne prestolnice
Ja in, vseeno bi si lahko uredili, če pa so bili preponosni pa so dobili kar so, no ja, sedaj jim naj da država 1evro, razen mogoče tisočim katerim naj isplača pravo odškodnino, recimo tako kot internirancem ali tistim kateri so dobili vojno odškodnino.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
avstrija nas ne bo kupovala, to jee tako kot da bimi hotli kosovo kupit.

V bistvu ni isto

avstrija je že imela slovenijo pod seboj
slovenija kosova nikoli
wink-1.gif

edin če nisi softiæev zemljak bre
smile-1.gif

In ipak je Slovenec poslal vojsko nad njih.
evil.gif