sp v fuzbalu v sovjetski zvezi

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
So včeraj povedali v komentarju, da je to bila nevarna igra - ne (še) prekršek in da verjetno noben sodnik v polfinalu SP nebi tega piskal kot faul pri doseženem golu.

Sta pa dva momenta po moje - francoz anglež (edit by Snecer :) ) spodaj se sploh ni zavedal, da je noga nad glavo, tako da se zaradi tega ni "umaknil" ali bil oviran; po drugi strani pa je hrvat takoj po golu najprej pogledal sodnika ali bo piskal faul, potem se je šele začel veseli.

je pa po moje imel sodnik včeraj ene par milo rečeno čudni odločitev in ja, par kartonov bi moral potalat (predvsem hrvatom). Se mi pa zdi, da se je kriterij od skupinskega dela precej "popravil" v smeri "moške igre".

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

So včeraj povedali v komentarju, da je to bila nevarna igra - ne (še) prekršek in da verjetno noben sodnik v polfinalu SP nebi tega piskal kot faul pri doseženem golu.

Sta pa dva momenta po moje - francoz spodaj se sploh ni zavedal, da je noga nad glavo, tako da se zaradi tega ni "umaknil" ali bil oviran; po drugi strani pa je hrvat takoj po golu najprej pogledal sodnika ali bo piskal faul, potem se je šele začel veseli.

je pa po moje imel sodnik včeraj ene par milo rečeno čudni odločitev in ja, par kartonov bi moral potalat (predvsem hrvatom). Se mi pa zdi, da se je kriterij od skupinskega dela precej "popravil" v smeri "moške igre".

samo popravil bi te (ker že vse mešamo), da je bil spodaj Anglež in ne Francoz :) po videzu pa bi res lahko bil "Francoz" ja.

glede sojenja se strinjam, bilo je veliko napak, sploh če ste opazili, en čisti kot bi moral biti, žoga je bila krepko čez črto, kar nekaj napak na linijah je bilo

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Če bi poznal njihovo zakonodajo bi vedel, da lahko vsi rojeni v bivših "kolonijah" pridobijo njihovo državljanstvo.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
samo popravil bi te (ker že vse mešamo), da je bil spodaj Anglež in ne Francoz :) po videzu pa bi res lahko bil "Francoz" ja.

glede sojenja se strinjam, bilo je veliko napak, sploh če ste opazili, en čisti kot bi moral biti, žoga je bila krepko čez črto, kar nekaj napak na linijah je bilo

Ja seveda anglež - vat mistejka aj mejka.

I

Izbrisan uporabnik #488

hrvoje, a za svoje zastonj navijaš ali pa misliš, da bo padla kakšna kuna, ker s forinti od titovega omladinca ni bilo nič?:fredi:

Kuna je bila denarna enota tudi v NDH :)

Novcanica_od_1000_kuna_izdana_26._svibnja_1941._thumb.jpg

a ni zanimivo kolko teh ustaških zadev je povzela nova Hrvaška država po letu 91?

1024px-Flag_of_Independent_State_of_Croatia.svg.png

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kako rad? hrvati so nam zmeraj škodovali, tudi v osamosvojitvi, ko so spustili tanke čez..tega pa hrvoje123 ne bo komentiral, ker je ista stoka..

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.577
10.792
113
Sej se zavedaš, da za preostalo Evropo ti nisi nič manjši cigo od Hrvatov....sam tok, ko boš hodu po Avstriji, vedi, da te ma tvoja sorta za cigota....

nimam občutka, vsi so prijazni, radi vzamejo moje eure, pa tudi pripeljem,oblečem in obnašam se evropejcu primernu. Pa tud ne zgledam zapečen. Torej. Kje je problem.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Marcelo Brozović, ki je mimogrede, rezervist v Interju je dosegel nov rekord SP-ja, na eni tekmi je pretekel 16km in 339m.